Απίστευτο υβρεολόγιο Καρτερού και Αυγής κατά δημοσιογράφων- Ο..."Γάμα" και ο Κανέλλης

Απίστευτες ύβρεις του Θανάση Καρτερού και της Αυγής για τον..."Γάμα" και τον Ηλία Κανέλλη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Στο πλευρό του Καψώχα ο Καρτερός: Έχει δίκιο, ας χτυπιούνται

Σε ένα απίστευτο υβρεολόγιο εναντίον δημοσιογράφων- μη αρεστών στο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ- έχει επιδοθεί τις τελευταίες 48 ώρες ο Θανάσης Καρτερός, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου του Αλέξη Τσίπρα και εξ απορρήτων του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά δημοσίευσε ένα υβρεολόγιο εναντίον του "Γάμα”...χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο που στόχευε. Για τον Γάμα γράφει μεταξύ άλλων, αφού τον χαρακτηρίζει ψεύτη, συκοφάντη, δειλό και θρασύδειλο, ότι "έχει γίνει με τη μασέλα του σύμβολο της δημοσιογραφίας της αθλιότητας. Ή της αθλιότητας της δημοσιογραφίας”.

Οσοι διάβασαν προσεκτικά το κείμενο κατάλαβαν ότι αφορούσε τον δημοσιογράφο των Νέων Γιώργο Παπαχρήστο. Αλλωστε και ο ίδιος αυτό κατάλαβε, αφού σήμερα Παρασκευή γράφει στη στήλη του "Στίγμα” στα Νέα, ότι δημοσιεύει μια συγνώμη που του έστειλε στο παρελθόν η Αυγή, "αντί άλλης απαντήσεως σε απίστευτα εμετικό χυδαιογράφημα εις βάρος μου που φιλοξένησε στο προχθεσινό της φύλλο η άλλοτε σοβαρή εφημερίδα της ανανεωτικής αριστεράς”.

Ακολούθησε την επομένη νέα άρθρο στην Αυγή και πάλι, αυτή τη φορά εναντίον του Ηλία Κανέλλη, επίσης δημοσιογράφου της εφημερίδας Τα Νέα. Που αφού τον περνάει γενεές 14, γράφει: "Ο Κανέλλης! Που δεν έδωσε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά του ποτέ για την αστική δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, να κάνει μαθήματα στην Αριστερά”. Και συνεχίζει: "Προσοχή όμως! Μας δίνει ο έξοχος δημοσιογράφος κι ένα έξοχο μάθημα για το πώς καλύπτουν την μπόχα και νοστιμίζουν τη δημοκρατία τους και τον Τύπο τους οι σημερινοί επικυρίαρχοι: με Κανέλλη!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το "άρθρο” για τον Γάμα:

papahristos

"Ο Γάμα είναι επαγγελματίας. Αρκεί να του δείξουν τον στόχο κι αυτός τον δαγκώνει με επαγγελματισμό Γκαίμπελς. Το επαγγελματικό του στάτους εξαρτάται από τα σημάδια που αφήνει η οδοντοστοιχία του. Παράνομες συναλλαγές χιλιάδων ευρώ από Παππά και Σπίρτζη παλιότερα; Έπαινος. Κρουαζιέρα με το σκάφος του μεγαλομέτοχου του ΟΠΑΠ από Τσίπρα πρόσφατα; Έπαινος συν μπόνους. Το γεγονός ότι οι συναλλαγές, η κρουαζιέρα, όσα σημάδια αφήνει η μασέλα του, είναι μασάλια, δεν τον πτοεί. Διότι:

Ο Γάμα είναι (με το) καθεστώς. Ανήκει στον ελεεινό στρατό των μισθοφόρων, που το συμβόλαιό τους απαιτεί να εξοντώσουν ό,τι κινείται στο πεδίο της ηθικής και της αλήθειας της Αριστεράς. Με ιδιαίτερη προτίμηση στον μισητό Τσίπρα. Πέρασε με άνεση χορευτή από την αυλή του Σημίτη και του σοσιαλισμού στην αυλή του Σαμαρά και των Μένουμε Ευρώπη, κι από κει στην υπηρεσία του συμπλέγματος Μπογδάνου - Μητσοτάκη. Και δεν λογαριάζει τίποτε, την αλήθεια κυρίως, διότι:

Ο Γάμα έχει τις πλάτες -και τι πλάτες!- του Μπαμπούλα. Εφοπλιστικές, πολιτικές, πολιτιστικές, χρηματιστικές, πλυστικές. Κι αφού ο Μπαμπούλας έχει κατεβάσει από καιρό τον αντίχειρα στη γνωστή αυτοκρατορική κίνηση -θανατώστε τον!- για τον Τσίπρα, αυτός του φορτώνει όλη την κιτρινίλα από τη χοληδόχο κύστη του. Την ηθική, τη δεοντολογία, την αλήθεια, την προσωπική αξιοπρέπεια, τα αφήνει έξω από το γραφείο του Αφεντικού, όταν προσέρχεται για να πάρει "γραμμή". Διότι:

Ο Γάμα δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, εκτός από τον Μπαμπούλα. Και επειδή δεν έχει να δώσει λογαριασμό, και επειδή βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, και επειδή μουτζουρώνει και δαγκώνει εν ονόματι κάποιας λευκής κανονικότητας, όταν τον πιάνουν να συκοφαντεί με χοντρά ψέματα, συκοφαντεί ακόμα πιο χοντρά τον στόχο του. Είναι, δηλαδή, και ψεύτης, και συκοφάντης, και δειλός, και θρασύς, και θρασύδειλος. Έχει όλα τα προσόντα για να γράψει ιστορία την εποχή των αρίστων. Διότι:

Ο Γάμα έχει γίνει με τη μασέλα του σύμβολο της δημοσιογραφίας της αθλιότητας. Ή της αθλιότητας της δημοσιογραφίας. Δεν έχει όνομα, αφού ένα διαχρονικό σύμβολο δεν έχει ανάγκη από ληξιαρχεία. Αξίζει να του αφιερωθεί εν ζωή ένα άγαλμα, με δέκα τσέπες, τριακόσια δόντια, τεράστια χοληδόχο κύστη αντί για πρόσωπο, κι ένα χρυσοποίκιλτο περιλαίμιο με τη λέξη-κλειδί της ιστορικής του αποστολής: Γάμα!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το άρθρο για τον Ηλία Κανέλλη:


ilias kanellis

Ο των "Νέων" Κανέλλης έμαθε, άκουσε, πληροφορήθηκε, μυρίστηκε ότι ο Τσίπρας διαμαρτυρήθηκε στον Μητσοτάκη, στη συνάντησή τους πριν από λίγες μέρες, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τα ΜΜΕ. Σέρλοκ ο Κανέλλης! Έμαθε, άκουσε, πληροφορήθηκε, μυρίστηκε χωρίς ο Μιωνής να παρίσταται στη σχετική συνάντηση. Κι αφού έμαθε, άκουσε, πληροφορήθηκε, μυρίστηκε, το θεωρεί γεγονός! Και ψέγει τον Τσίπρα που τολμά να αμφισβητεί στην πράξη την ανεξαρτησία του Τύπου. Και μας κάνει τη χάρη να μας αφιερώσει ένα ολοσέλιδο μάθημα δημοκρατίας και ελευθερίας του Τύπου.

Ο Κανέλλης! Που στο μάθημά του αυτό ξέχασε ο αμελής τη λίστα Πέτσα. Τη δημόσια ομολογημένη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο καταδίωξη των ανεπιθύμητων ΜΜΕ. Τις υπόγειες κουμπαριές του ανιψιού με τους "νταβατζήδες". Ακόμα και τη χειρονομία του αφεντικού του να πετάξει στα μούτρα τού κυβερνητικού εκπροσώπου τα λεφτά για την καμπάνια του κορωνοϊού.

Ο Κανέλλης! Που ξέρει -αν δεν ξέρει, είναι εντελώς ηλίθιος- ότι στη διπλανή του στήλη ο εν Μαρινάκη αδελφός του ψεύδεται συνειδητά κι ασύστολα για κρουαζιέρες του Τσίπρα με σκάφη καπιταλιστών κι όταν του ζητούν εξηγήσεις, απαντάει με ένα οχετό από βρισιές. Δεν του μυρίζουν του Κανέλλη, όμως, και του κάθε Κανέλλη, κάτι τέτοια λύματα. Ο Τσίπρας του μυρίζει.

Ο Κανέλλης! Που δεν έδωσε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά του ποτέ για την αστική δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, να κάνει μαθήματα στην Αριστερά. Που αν μετρήσεις και μόνο τις φυλακές των ανθρώπων της ακριβώς επειδή υπερασπίζονταν τη δημοκρατία -την αστική, ηλίθιε, ναι!- και την ελευθερία του Τύπου, ξεπερνά ο αριθμός τους τον μισθό του μιας δεκαετίας από τον Μαρινάκη.

Ο Κανέλλης! Που δεν βλέπει τι κάνουν οι πέντε - έξι οικογένειες των μίντια. Πώς χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για τις δουλειές, τις λοβιτούρες, τη διαπλοκή, τα λαθρεμπόρια, τους εμφυλίους τους, την εξουσία πάνω στην πολιτική εξουσία. Πώς χρησιμοποιούν τον στρατό των δημοσιογραφικών στελεχών τους για να εκτελούν την ηθική όσων επικηρύσσουν. Αλλά ο Τσίπρας τον μάρανε, που δεν σέβεται την ελευθερία του Τύπου!

Προσοχή όμως! Μας δίνει ο έξοχος δημοσιογράφος κι ένα έξοχο μάθημα για το πώς καλύπτουν την μπόχα και νοστιμίζουν τη δημοκρατία τους και τον Τύπο τους οι σημερινοί επικυρίαρχοι: με Κανέλλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ 11 Αυγ 2020 | 20:56

Πόλεμος νεύρων από την Τουρκία στο Αιγαίο: Αλλαξε πορεία το Oruc Reis - Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Άμυνας

Tο τουρκικό ερευνητικό σκάφος φαίνεται πως πραγματοποίησε μια μικρή στροφή, ωστόσο είναι άγνωστο το πού κατευθύνεται.

ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΘΑ 11 Αυγ 2020 | 20:43

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνεδριάζει το Συμβούλιο Άμυνας στο Πεντάγωνο - Στo τραπέζι οι προκλήσεις του "Oruc Reis"

Υπό τον υπουργό, Νίκο Παναγιωτόπουλο συνεδριάζει το Συμβούλιο Άμυνας που εξετάζει τις κινήσεις της Αθήνας απέναντι στο Oruc Reis

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΡΑ 11 Αυγ 2020 | 19:25

Ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη για συντονισμό των ενεργειών

Τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση με αφορμή τις δραστηριότητες του "Oruc Reis".

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 11 Αυγ 2020 | 17:37

Το Anadolu μεταφράζει στα ελληνικά τον Ερντογάν: Η ανάρτηση στο Twitter που προκάλεσε αντιδράσεις

Ανάρτηση στα ελληνικά με μεταφρασμένο βίντεο του Ερντογάν από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 11 Αυγ 2020 | 16:46

Νέα πρόκληση Ακάρ: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της "Γαλάζιας Πατρίδας"

"Το τουρκικό Ναυτικό συνοδεύει και προστατεύει Oruc Reis και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων, συμφερόντων της της Τουρκίας"

ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ 11 Αυγ 2020 | 16:30

Έδωσε στίγμα το "Oruc Reis": Παρακολουθήστε Live την πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο

Το "στίγμα" του στην Ανατολική Μεσόγειο έδωσε το τουρκικό ερευνητικό "Oruc Reis".

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ "ΠΥΡΕΤΟΣ" 11 Αυγ 2020 | 15:36

Oruc Reis: Τα τουρκικά πολεμικά απάντησαν στις ελληνικές φρεγάτες - "Βρισκόμαστε εντός τουρκικής υφαλοκρηπίδας"

Πλοία του ελληνικού στόλου πλέουν κοντά στο Oruc Reis, το οποίο έχει εισέλθει εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

11 Αυγ 2020 | 15:25

Νέο αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Άγκυρα: Δεν θα υπάρξει ανοχή - Αποχωρήστε άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα

"Δεν θα υπάρξει ανοχή στις απόπειρες της Τουρκίας, δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 11 Αυγ 2020 | 15:18

Μαξίμου για ενημέρωση πολιτικών αρχηγών: Στόχος η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων

Στόχος η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ "ΠΥΡΕΤΟΣ" 11 Αυγ 2020 | 15:17

Ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο: Στο Μαξίμου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - Ενημέρωσε τον Μητσοτάκη

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την κατάσταση στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, εντός της οποίας παραμένει το τουρκικό ερευνητικό "Oruc Reis".

Ο ΠΗΤΕΡ ΣΤΑΝΟ 11 Αυγ 2020 | 14:34

Oruc Reis - Κομισιόν: Η ΕΕ βρίσκεται με πλήρη αλληλεγγύη στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου

Η ΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου "και δεν υπάρχει αμφιβολία επ’αυτού", δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν

ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ 11 Αυγ 2020 | 13:48

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Τσίπρα: Κυρώσεις σε Τουρκία και Σύνοδο Κορυφής ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων πως ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να προκαλέσει άμεσα την έκτακτη σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.