X

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ποιον "βλέπουν" οι στοιχηματικές για νέο πρόεδρο - Οι αποδόσεις και η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο...

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τον νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ, λιγότερο από έναν μήνα από τις εσωκομματικές εκλογές

Γράφει: TheToc team

Προ των πυλών είναι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν τους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να προηγούνται.

Ειδικότερα, λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τις κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, με τον πρώτο γύρο να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου και τον δεύτερο στις 13 του ίδου μήνα.

Πέρα όμως από τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων, τα δικά τους προγνωστικά δίνουν και οι στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν στο κουπόνι τους το στοίχημα για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας μοιάζουν οι επικρατέστεροι για την εκλογή στην ηγεσία.

Ειδικότερα, τόσο η στοιχηματική εταιρεία "Stoiximan" όσο και η "Novibet", παρουσιάζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως τον επικρατέστερο για να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και για κάθε ευρώ υπέρ του νυν προέδρου και οι δύο εταιρίες δίνουν απόδοση 1,95. Από την πλευρά της, η στοιχηματική εταιρεία "Bet365" δίνει ακόμα μικρότερη απόδοση για τη νίκη Ανδρουλάκη και συγκεκριμένα, 1,90, θεωρώντας ακόμα πιο σίγουρη την επικράτησή του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, παρουσιάζεται ως δεύτερος επικρατέστερος με απόδοση 2,20 σε Stoiximan και σε Novibet, ενώ η Bet365 δίνει 2,37 ευρώ για κάθε ευρώ που θα ποντάρει κάποιος για την εκλογή του στη θέση του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Για τους υπόλοιπους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, φαίνεται πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις, με την Άννα Διαμαντοπούλου να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις αποδόσεις, τον Παύλο Γερουλάνο την τέταρτη και τους Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου να ακολουθούν.

Οι αποδόσεις της Novibet

Οι αποδόσεις της bet365

Οι αποδόσεις της STOIXIMAN

Διαβάστε Επίσης