Follow us

Γιατί ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει για τον Βενιζέλο ότι "θα είναι άξιος της μοίρας του"- Για το φλερτ με Τσίπρα

Ένα αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου για τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην εκδήλωση "Μένουμε Ευρώπη;"

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αποχώρησε από τα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος

Πολλά γράφτηκαν για τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Νίκου Αλιβιζάτου στην εκδήλωση πανεπιστημιακών- φίλων του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση με τον τίτλο "Μένουμε Ευρώπη;- Υποκλοπές και κράτος δικαίου".

Σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα, ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει για το παρασκήνιο της υπόθεσης και αφού αντιπαρέρχεται ως ανοησία τα όσα λέγονται ότι ο Βενιζέλος έγινε ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιεί ταυτόχρονα τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ότι αν ενδώσει στο φλέρτ του Αλέξη Τσίπρα θα είναι άξιος της μοίρας του.

Το σχόλιο είναι συνέχεια των όσων έχουν διατυπωθεί για τη σκοπιμότητα της εκδήλωσης, που ορισμένοι θέλουν να είναι μια εκδήλωση που θέλει να περάσει το μήνυμα ότι το αντι- ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο είναι πια παρελθόν και το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρνει κοντά τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.

Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος:

"Οσο αλήθεια είναι ότι το να θεωρείς πως ο Βενιζέλος έγινε ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοησία, άλλο τόσο είναι (αλήθεια) και το επίμονο φλερτ που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο αρχηγός του για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Το έχω επισημάνει από εβδομάδος και πλέον, από αυτή εδώ τη στήλη και με κάτι τέτοια σαν τη σημερινή εκδήλωση, θεωρώ ότι ενισχύεται η άποψή μου. Αυτό πρέπει να το πω.

Διότι αποκλείεται να μην ρωτήθηκε ο Λεγάμενος (Τσίπρας) για τη συμμετοχή του Βενιζέλου στο πανελ και να μην απάντησε καταφατικά. Ρωτήθηκε, είπε βεβαίως να τον καλέστε και έτσι έγινε. Διαφορετικά δεν θα τον καλούσαν και ούτε θα συζητούσαμε σήμερα, πέραν της γραφικότητας του όλου θέματος το ερωτηματικό στο Μένουμε Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το φλερτ μιλάω, ο Βενιζέλος μεγάλο απαιδί είναι, εμπειρίες πολλές διαθέτει και από τη ζωή και από την πολιτική και τις βλέπει, είμαι σίγουρος, τις παγίδες από αυτόν τον ξαφνικό έρωτα που του δείχνει ο Λεγάμενος. Εχω δε τη βεβαιότητα ότι τον τελικό εναγκαλισμό θα τον αποφύγει.

Αν δεν τον αποφύγει, τι να πω. Θα είναι άξιος της μοίρας του. Διότι όλα τα καταλαβαίνω, αλλά αν ενδώσει στο φλερτ ενός τύπου που μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια προσπαθούσε να τον βάλει φυλακή με βάση τις μαρτυρίες τριών κουκουλοφόρων, ε, ναι, θα είναι άξιος της μοίρας του (δις).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΔΗΛΩΣΗ 31 Μαρ 2023 | 22:12

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: "Θα χρηματοδοτήσει τις εύκολες υποσχέσεις του με τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων"

"Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019" αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΛΙΑ 31 Μαρ 2023 | 20:47

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από την Καλαμάτα: Οι ασχήμιες του κράτους που διαφημίστηκε ως επιτελικό συναντήθηκαν στα Τέμπη

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι "εθνικό καθήκον να αγωνιστούμε για την απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη για να μη συνεχιστεί η διαφθορά, η αδιαφάνεια, η αισχροκέρδεια, η συγκάλυψη"

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ 31 Μαρ 2023 | 14:48

Πολάκης εναντίον δημοσκοπήσεων: "Έχει καταντήσει πρόκληση - Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά αυτή τη στιγμή"

Αφορμή αυτή την φορά ήταν η δημοσκόπηση της Metron Analysis, στην οποία η ΝΔ προηγείται με 5,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αμφισβήτησε ο Παύλος Πολάκης.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 31 Μαρ 2023 | 12:48

Ο Μητσοτάκης ρίχνει το γάντι στον Τσίπρα για τον φράχτη στον Έβρο: "Να απαντήσει ξεκάθαρα, θα τον ξηλώσει ή όχι;"

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Κ. Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα ως προς το ζήτημα του φράχτη στπν Έβρο.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 31 Μαρ 2023 | 12:09

Μετά τον Ανδρέα, ο Τσίπρας αντιγράφει και Γιώργο Παπανδρέου: "Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε", είπε στο Άργος [εικόνες]

Την πόλη του Άργους επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

31 Μαρ 2023 | 07:59

"Έλα μωρέ, ποιος ασχολείται;"

Μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν συμβεί τα εξής, που έχουν περάσει στα "ψιλά" των ειδήσεων.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 30 Μαρ 2023 | 22:41

Εκλογές 2023: Στα ψηφοδέλτια ΝΔ Καραμανλής και Στυλιανίδης, φήμες για Πύρρο Δήμα - Με Τσαπανίδου στο Επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το Mega, είναι οριστική η υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες - Ακούγεται έντονα το όνομα του Πύρρου Δήμα - Στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Τσαπανίδου και Αποστολάκης

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 30 Μαρ 2023 | 21:57

Αποστολάκης για ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ να αναλάβει πόστο στη νέα κυβέρνηση: "Αν αυτό είναι ανάγκη, νομίζω ότι πρέπει να γίνει"

Όλα ανοιχτά τα άφησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης όσον αφορά το τι θα πράξει αν του ζητηθεί από τη Νέα Δημοκρατία, να αναλάβει πόστο σε νέα κυβέρνηση, στο οποίο θα αξιοποιούνταν η επιχειρησιακή του εμπειρία

ΓΙΑ ΤΟ MEGA 30 Μαρ 2023 | 20:35

Metron Analysis: 5,8% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση των εκλογών - Στο 11,7% το ΠΑΣΟΚ

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 36%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 17% - Με 6% ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 Μαρ 2023 | 16:15

ΝΔ για "βίλα Ραγκούση": Γελοίο ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας να χρηματοδοτεί βίλα με πισίνα 450 τετραγωνικών μέτρων

Η ΝΔ επανέρχεται με νέα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση της βίλας του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 30 Μαρ 2023 | 16:09

Επίθεση Παπαδημούλη σε Μητσοτάκη για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα: Eλληνικό Watergate το σκάνδαλο των υποκλοπών

Ο κ. Παπαδημούλης ήταν έντονα επικριτικός κα προς την πρόεδρο της Κομισιόν, λέγοντας ότι "επί μήνες η κυρία Φον ντερ Λάιεν έχει πιει το "αμίλητο νερό" και δεν έχει κάνει ούτε μία δήλωση".

ΝΕΑ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 30 Μαρ 2023 | 15:02

Κρεσέντο Γεωργιάδη σε κόντρα με βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Από τα Τέμπη, το Μάτι και τον Μαμουλάκη μέχρι τη "βιλάρα του Ραγκούση"

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα μέτρα στήριξης μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 30 Μαρ 2023 | 14:08

Εξώδικο Ραγκούση στην εφημερίδα POLITICAL για τη "βίλα στην Πάρο" - Απαιτεί να του ζητήσουν συγγνώμη

Η εφημερίδα POLITICAL έκανε λόγο για "βίλα ο Γιάννης Ραγκούσης διατηρεί στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους", με τον Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως πρόκειται για λασπολογία.