Και όμως, όσο και αν φαίνεται περίεργο, η δήλωση Αντώνη Σαμαρά από τη Μεσσηνία, ότι "ο Μητσοτάκης είναι το χάος", διαβάστηκε σχεδόν θετικά από το κυβερνητικό επιτελείο. Αυτό γράφει το Θεωρείο της Καθημερινής και το εξηγεί.
Ο λόγος είναι ότι αντικειμενικά, η δήλωση είναι τόσο υπερβολική και εκτός πραγματικότητας, που καθίσταται σαφές και στον κόσμο, ότι ο πρώην πρωθυπουργός κινείται με γνώμονα μόνο την εμπάθειά του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι με πολιτικά κριτήρια, συνεπώς είναι πολύ περιορισμένες και οι συνέπειες της παρέμβασής του.
Γι αυτό και γράφει η Καθημερινή ότι το θέμα ετέθη στη σύσκεψη των κυβερνητικών στελεχών, πλην όμως κρίθηκε ότι το αποτύπωμα της συνέντευξης ήταν πολύ περιορισμένο και γρήγορα πήγαν σε πιο σημαντικά θέματα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
