Στον Ταύρο βρίσκονται τα γραφεία που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να στεγαστούν οι συνεργάτες του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Μάλιστα, τα γραφεία 1500 τ.μ αναμένεται να παρουσιαστούν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ή την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώνονται οι εργασίες στον πολυχώρο που μέχρι πρόσφατα φιλοξενούσε εικαστικές εκθέσεις και events και που βρίσκεται σε οδό κάθετη στην οδό Πειραιώς, πλησίον στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε την ανακαίνιση του παλιού βιομηχανικού χώρου, ο κεντρικός κήπος συνδέει τέσσερα ανόμοια κτίρια. Δύο διατηρητέα κτίρια του 1800, μία παλιά βιομηχανική αποθήκη και έναν βοηθητικό χώρο. Περιλαμβάνει διευθυντικά γραφεία, εσωτερικούς εξωτερικούς χώρους διαλείμματος, γραφεία συνεδριάσεων, one-to-one booths, γραφεία εκπροσώπων, καθώς και χώρο πολλαπλών χρήσεων με κουζίνα.
Συμφωνα με τις σχετικές αναφορές, στους χώρους των νέων γραφείων θα στεγάζονται ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του, ενώ έχει προβλεφθεί και χώρος για αρκετούς από τους εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr.
Το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρει πως το μισθωτήριο έχει ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών και ότι θα στεγάσει τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και "κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα".
Δείτε τις φωτογραφίες: