Follow us

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Δανάη Μπάρκα: Οταν χωρίσαμε με τη Μαρέβα, πήγαμε και σε ειδικούς για συμβουλές- Δεν είναι ταμπού

Η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο του με τη Μαρέβα μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι όταν χώρισε με τη σύζυγό του και ήταν σε διάσταση, κατέφυγαν ακόμα και σε ειδικούς για να τους συμβουλευτούν, αλλά όπως εξήγησε αυτό που κυρίως βοήθησε να μην οδηγηθούν στο διαζύγιο ήταν το ότι απέφυγαν, παρά τον θυμό που όπως είπε συνοδεύει τέτοιες καταστάσεις, να πουν βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλο.

Και το άλλο που τους βοήθησε ήταν ότι είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους τα παιδιά και την ανάγκη να τους σταθούν δίπλα. Και στο τέλος τα καταφέραμε, είπε και τολμώ να πω ότι τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι σε ένα γάμο πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν κρίσεις όπως διατείνονται ορισμένες θεωρίες, αλλά όντως μερικές φορές- είπε- μια κρίση μπορεί να σε οδηγήσει να σκεφτείς πιο σοβαρά και τη σχέση και τη συμπεριφορά σου και να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις ή και συμπεριφορές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Δανάη Μπάρκα: Οταν χωρίσαμε με τη Μαρέβα, πήγαμε και σε ειδικούς για συμβουλές- Δεν είναι ταμπού

Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός- αυτό άλλωστε είναι και το στιλ της εκπομπής- και στη σχέση του με τα παιδιά του και όπως είπε, αυτοί είναι και οι πιο αυστηροί κριτές του. Κυρίως όσον αφορά θέματα συμπεριφοράς. Αυτό δηλαδή που τους ενοχλεί πολύ είναι συμπτώματα αλαζονείας που τα κριτικάρουν πολύ αυστηρά.

Οσον αφορά τα πολιτικά μηνύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδυναμία είναι μονόδρομος οι νέες εκλογές μέσα στον Αύγουστο, ενώ αναφέρθηκε και στον τοξικό χαρακτήρα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος δεν θέλει άλλους καυγάδες πια, είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την υποτονική η βαρετή όπως είπαν ορισμένοι προεκλογική καμπάνια για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη".

Μητσοτάκης

Τι είπε για τις εκλογές

"Είμαι μια χαρά. Ολίγον κουρασμένος μετά από απανωτές προεκλογικές ομιλίες. Ούτε ο covid άντεξε τους ρυθμούς μου. Είναι μια λοίμωξη. Είναι ακόμα εδώ, δεν έχει εξαφανιστεί. Σήμερα έχουμε τα φάρμακα. Πιστεύω ότι όπως και για την γρίπη θα εμβολιαζόμαστε μια φορά το χρόνο", ανέφερε αρχικά στο MEGA ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είπε επίσης ότι η κάλπη είναι άδεια και πρέπει οι πολίτες να ξαναψηφίσουν και ότι αισθάνεται ικανοποιημένος με το υψηλό ποσοστό που πήρε η ΝΔ, ποσοστό που ανέφερε ότι αυξάνει την ευθύνη του για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

"Σίγουρα δεν είναι λευκή εντολή να θεωρήσουμε ότι το αποτέλεσμα έχει κριθεί", συνέχισε ενώ για το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών ανέφερε: "Στις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση. Αν ο εκλογικός νόμος ίσχυε στις προηγούμενες εκλογές θα είχαμε ήδη κυβέρνηση. Πρέπει να ξαναψηφίσουμε και χρειαζόμαστε την επόμενη ημέρα μια σταθερή κυβέρνηση. Δεν υπάρχει δυνατότητα για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Είναι το λογικό συμπέρασμα όταν το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν θα συγκυβερνήσει".

Μητσοτάκης

Τι είπε για το ΕΣΥ και τα προβλήματά του

Σχετικά με το ΕΣΥ ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είχε πει πως είναι προτεραιότητα πολύ πριν συμβούν τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά. Επ' αυτού αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος της ΝΔ για την υγεία και την αναμόρφωση του ΕΣΥ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα "Οίκοθεν" για το οποίο ενημερώθηκε το πρωί στο νοσοκομείο "'Αγιο Σάββας".

"Είναι ένα μικρό παράδειγμα των πολλών καλών που γίνονται. Για ένα πράγμα θέλω να διαβεβαιώσω. Θα ασχοληθώ προσωπικά με το project νέο ΕΣΥ", σημείωσε τονίζοντας πως η πρόκληση είναι μεγάλη.

Ντιμπέιτ και TikTok

Για το ντιμπέιτ ανέφερε ότι ήταν ένα καλό πρώτο βήμα, παρά τους περιορισμούς της διαδικασίας. "Θεωρώ ότι βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Θα ξαναγίνει. Θα προσθέσουμε και ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων. Πρέπει να μπορούν και να θέλουν να μας στριμώχνουν και πιστεύω ότι το έκαναν. Θα μιλήσουμε για το σχέδιό μας για την επόμενη ημέρα και να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι προδικασμένο το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλά πρέπει να επαναβεβαιωθεί. Αντίπαλός μας είναι η ξαπλώστρα, η παραλία, ο εφησυχασμός. Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά γιατί ψηφίζουν και μας ζητούν να προχωρήσουμε πιο γρήγορα".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο να γίνει ντιμπέιτ με την αντιπολίτευση ανέφερε ότι γίνεται πάντα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. "Εμένα και τον κ. Τσίπρα μας γνωρίζουν. Σε ένα βαθμό έχουν κουραστεί κάπου οι πολίτες με τις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν νομίζω να μάθουν κάτι καινούργιο βλέποντας ένα ντιμπέιτ των δύο", πρόσθεσε.

Για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών σε ψυχαγωγικές εκπομπές είπε ότι εκείνος το είχε κάνει από τις εκλογές του 2019. "Πιστεύω ότι η εντός εισαγωγικών ψυχαγωγικές εκπομπές είναι βαθιά πολιτικές εκπομπές", συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι αναδεικνύονται θέματα βαθιά πολιτικά που δύσκολα αναδεικνύονται στις πιο κλασικές πολιτικές εκπομπές.

"Πιστεύω ότι ενδιαφέρει τους πολίτες να καταλάβουν και πως είμαστε έξω από την πολιτική. Να βγούμε πιο χαλαροί", πρόσθεσε.

Για το Τικ Τοκ ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: "Δεν είναι η νέα μου εικόνα. Το Τικ Τοκ έδειξε ποιος είμαι πραγματικά, έτσι είμαι. Στην τηλεόραση με βλέπετε με γραβάτα. Το Τικ Τοκ αφορά πρωτίστως τη νεολαία αλλά δεν είναι μόνο θέμα εικόνας. Οι νέοι δεν μας ψήφισαν μόνο λόγω Τικ Τοκ αλλά γιατί μιλήσαμε για τα θέματα που τους αφορούν. Το χαίρομαι πολύ το Τικ Τοκ και μου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσαρκάζομαι, να κάνω λίγες πλάκες, να παίρνω με αυτόν τον τρόπο ένα κομμάτι της έντασης της δουλειάς".

Μητσοτάκης

Τα μαθητικά χρόνια

Ερωτηθείς για το πώς ήταν στο σχολείο είπε πως ήταν πολύ καλός μαθητής αλλά δεν ήταν ο τυπικός σπασίκλας. "Στο σχολείο κάναμε όσα νομίζω ότι κάνουν τα παιδιά. Και χαίρομαι που έχω κρατήσει καλές φιλίες από το σχολείο".

"Αν ξεφύλλιζες το λεύκωμά μας το 1986, θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν μια κανονική σχολική ζωή πέρα από τα μαθήματα", ανέφερε.

Για το γεγονός ότι ως έφηβος είχε μπαμπά πρωθυπουργό ανέφερε ότι "έχεις μια αίσθηση της ευθύνης και πάντα προσπαθούσα να ισορροπήσω".

Και συμπλήρωσε: "Ήμουν στη Μύκονο την εποχή που ο πατέρας μου ήταν πρωθυπουργός. Ένα βράδυ μπορεί να είχαμε καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ. Μια κυρία που είπε ‘υπογράφετε να μη γίνει καινούργιο λιμάνι', και εγώ υπέγραψα και μετά με ρώτησε "υπέγραψες να μη γίνει καινούργιο λιμάνι;". "Τι να πω εγώ.."… Το ζω αυτό και με τα παιδιά μου. Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι δεν πρέπει ποτέ να πατήσουν στο προνόμιο και να είναι δυο φορές πιο ταπεινοί ακριβώς γιατί είναι τα παιδιά του πρωθυπουργού. Έχει τελειώσει πια το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ". Δεν θα το επέτρεπα ποτέ στα παιδιά μου και χαίρομαι που απολύτως το έχουν ενστερνιστεί".

Ο κ. Μητσοτάκης σε ερώτηση πως είναι ως μπαμπάς είπε πως με την σύζυγό του έχουν εξαιρετική σχέση με τα παιδιά τους. "Είναι πολύ ανοιχτά μαζί μου. Έχω εξαιρετική σχέση. Αν με ρωτάς γιατί είμαι περήφανος στη ζωή μου, δεν είναι για τη ζωή μου, είναι για τα παιδιά μου. Μου αρέσει που έχω ανοιχτή σχέση με τα παιδιά μου, να μου ασκούν κριτική. Και έρχονται και μου λένε αυτό δεν γίνεται, πρέπει να το φτιάξεις αυτό. Προσπαθώ να εξηγήσω και να πως μερικές φορές δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σε όλα τα προβλήματα", σημείωσε.

Ανέφερε επίσης ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην κριτική, να είναι καλόπιστη και τεκμηριωμένη και γι' αυτό δεν απαντά στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Την καλοπροαίρετη κριτική προφανώς και τη δέχομαι. Και τα παιδιά μου και η σύζυγός μου μπορεί να είναι πολύ αυστηροί ειδικά στα θέματα της συμπεριφοράς. Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη, έχει πολύ ισχύ, έχει το κομμάτι της δόξας και της προβολής αλλά όταν κλείνουν τα φώτα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολη, διαχειριζόμαστε κρίσεις, πρέπει να βγαίνω μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες", συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τη σύζυγό του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: "Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες. Για χρόνια δεν ήμαστε μαζί. Τις ξεπεράσαμε με το να μη χρεώσουμε αποκλειστικά ο ένας στον άλλο την ευθύνη. Πρέπει να είσαι ταυτόχρονα απόλυτα ταγμένος στα παιδιά. Εμείς δώσαμε χρόνο στο χρόνο, δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες ο ένας για τον άλλο και όταν ξαναβρεθήκαμε, μπορέσαμε και επανατοποθετήσαμε τη σχέση μας σε διαφορετική βάση και είμαστε καλύτερα από ποτέ. Μερικές φορές πριν πάρει κανείς οριστικές αποφάσεις πρέπει να δίνει λίγο παραπάνω χρόνο, τα πράγματα δεν είναι πάντα καλύτερα αναζητώντας άλλη εναλλακτική. Δουλέψαμε και με ειδικούς. Να απενεχοποιήσουμε και την ψυχολογική υποστήριξη".

Μητσοτάκης

Σε ερώτηση αν κάνει πράγματα που μπορεί να μην φαντάζεται ο κόσμος απάντησε πως "είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να έχει μια κανονική ζωή έξω από τη δουλειά του. Στον ελεύθερο χρόνο μου είμαι αρκετά προβλέψιμος. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, μου αρέσει να αθλούμαι, που και που πηγαίνω ακόμα για ποδηλασία. Πριν από μία εβδομάδα με παίρνει έξαλλη η Μαρέβα και μου είπε για τον πρωθυπουργό του Βελγίου που έκανε ποδηλασία και έπεσε. Δεν λέω ότι κάνω παρακινδυνευμένα πράγματα αλλά δεν θα μπω σε προστατευμένη γυάλα".

Ερωτηθείς αν έχει στείλει ποτέ μήνυμα σε λάθος παραλήπτη απάντησε θετικά. "Το θέμα είναι να το καταλάβεις. Στο what up υπάρχει η δυνατότητα να το σβήσεις", ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει παρατσούκλι αναφέρθηκε στην αναφορά "Κούλης" και ανέφερε: "Χρησιμοποιήθηκε σε ένα βαθμό υποτιμητικά. Υπήρξε στοχοποίηση. Όλα αυτά είναι στην πολιτική. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην τοξικότητα. Η κοινωνία δεν θέλει τοξικότητα και θέλει να βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Μόνο βουβή δεν ήταν η κάλπη, έστειλε μήνυμα κανονικότητας και αποδραματοποίησης. Δεν θέλει ο κόσμος άλλο καυγάδες και τσακωμούς στην τηλεόραση".

"Δεν ξεκίνησα ποτέ με το όνειρο να γίνω πολιτικός και σίγουρα όχι με την προσδοκία να γίνω πρωθυπουργός. Με την εμπειρία του πατέρα μου, είχα πικραθεί και είχα πει ως απόφαση ζωής ότι η πολιτική δεν είναι για μένα και γι' αυτό δούλεψα δέκα χρόνια πριν επαναξιολογήσω. Έχω εργαστεί και έμαθα πως δουλεύει η οικονομία και κάτι πιο σημαντικό, να έχω προϊστάμενο και να είμαι συνεπής. Στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική τους λέω καλά κάνετε αλλά να έχετε δουλέψει πριν", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

"Όταν μπαίνεις στην πολιτική με το όνομα "Μητσοτάκης" έχει πλεονέκτημα αλλά αποκτάς και εχθρούς. Η πρώτη εκλογή του 2004 ήταν σχετικά εύκολη για εμένα αλλά μετά τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Κάποια στιγμή υπήρχε και λογική αντίδραση της κοινωνίας σε αυτό που λέμε πολιτικές οικογένειες. Νομίζω ότι μετά από 20 χρόνια στην πολιτική και 4 χρόνια στην πρωθυπουργία έχω πετύχει ο κόσμος να με βλέπει ως Κυριάκο και το γεγονός ότι προέρχομαι από πολιτική οικογένεια να μην είναι ουσιαστικό κριτήριο", ανέφερε.

Σε ερώτηση αν έπρεπε να δώσει υπουργεία στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς με βάση το χαρακτήρα τους τι θα έκανε, είπε ότι θα απαντήσει στο Τικ Τοκ. "Ζητώ δικαίωμα να το σκεφτώ και να επανέλθω", σημείωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Παρακμή, σκληρός ρεαλισμός, λούμπεν στοιχεία: 10 ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το "Άνθρωποι και Ποντίκια" του Βασίλη Μπισμπίκη

Μέσα στη σκόνη, στη φτώχεια και στα όνειρα των ανθρώπων, το Cartel Τεχνηχώρος ξαναστήνει την παράσταση που σημάδεψε μια εποχή. Δέκα ακυκλοφόρητες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το πάθος πίσω από το "Άνθρωποι και ποντίκια".

ΣΕ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 18 Οκτ 2025 | 13:27

Μητσοτάκης: "Προσπαθούμε κάθε μέρα για μέτρα στήριξης των νοικοκυριών στο μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας"

Εξαγγέλλουμε μέτρα μέσα από μειώσεις φόρων και αυξήσεις επενδύσεων όταν οι πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες κόβουν επιδόματα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 18 Οκτ 2025 | 08:37

Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Βενιζέλου - Γιατί λέει ότι η χώρα είναι "μη διακυβερνήσιμη"

Κυβερνητικά στελέχη έλεγαν πάντως πως είναι "απορίας άξιον να τίθεται ζήτημα κυβερνησιμότητας σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα, εθνικά, και οικονομικά"

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 17 Οκτ 2025 | 18:29

Στην Πεντέλη και τα Μελίσσια το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες των δύο περιοχών των Βορείων Προαστίων

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 17 Οκτ 2025 | 14:14

Η απάντηση Μητσοτάκη στον Καραμανλή για την κρίση των θεσμών: Μην τροφοδοτείτε την κρίση εμπιστοσύνης στη Δικαιοσύνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της περιφερειακής έδρας Περιστερίου του Πρωτοδικείου Αθηνών.

17 Οκτ 2025 | 13:43
ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 17 Οκτ 2025 | 11:10

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με φθινοπωρινό κομψό σύνολο στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο - Το σουέντ σακάκι της

Η Μαρέβα Μητσοτάκη εντυπωσιάστηκε από έκθεση που φιλοξενείται στην Ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου, αφιερωμένη στον βραβευμένο με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Έλληνα ποιητή, Γιώργο Σεφέρη

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 17 Οκτ 2025 | 07:23

Κεντρικό πρόσωπο στις δημοσκοπήσεις η Καρυστιανού - Το 32,2% των πολιτών λέει ότι "σίγουρα ή μάλλον" θα την ψήφιζε

Το ερώτημα "πόσο πιθανό είναι να ψηφίζατε ένα κόμμα Καρυστιανού", απαντάται με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 19:17

Αλέξης Χαρίτσης στον Κυρ. Μητσοτάκη: Έχετε κάνει τους θεσμούς κουρελόχαρτο

Απάντησε στον πρωθυπουργό που κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υποβαθμίζουν τον θεσμό του Κοινοβουλίου με τις μεγάλες ομιλίες τους

ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 18:49

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ως κυβέρνηση δεν αναγνωρίσατε το κράτος Παλαιστίνης; Σας άφησε στα κρύα του λουτρού ο Τσίπρας

"Αφού ήσασταν φιλοπαλαιστίνιοι γιατί επί τέσσερα χρόνια δεν το αναγνωρίσατε;", είπε για την Παλαιστίνη ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σωκράτη Φάμελλο

ΣΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ 16 Οκτ 2025 | 18:22

Μητσοτάκης: "Πολύ καλά νέα στο μέτωπο των τιμών - Στο 1,10 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο φέτος από 1,37 το 2023"

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που οριστικοποιήθηκε σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 16 Οκτ 2025 | 16:30

Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: "Θα πιάνατε τον Τραμπ από το πέτο και θα του λέγατε go back;" [βίντεο]

"Μπορεί το στυλ του προέδρου Τραμπ να ξενίζει, αλλά να είστε προσεκτικός, κύριε Ανδρουλάκη, είναι εκλεγμένος πρόεδρος και οι ΗΠΑ είναι στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας", ανέφερε ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 13:28

Το καρφί Μητσοτάκη σε Φάμελλο για Τσίπρα: "Διακρίνω μια νευρικότητα, μάλλον οφείλεται στους απόντες"

Ο πρωθυπουργός απάντησε με αιχμές στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ 16 Οκτ 2025 | 13:20

Συμφωνία για την Ιερά Μονή του Σινά ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο - Δεν αλλάζει το καθεστώς, ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η συμφωνία διασφαλίζει τον αναλλοίωτο χαρακτήρα της Μονής του Σινά.

ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 11:20

Μητσοτάκης στη Βουλή: "Τα ήρεμα νερά αποδίδουν, συνιστώ μεγαλύτερη ψυχραιμία στους ψευδοπατριώτες"

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ενεργή διπλωματία δεν μπορεί να συγχέεται με την επαναστατική γυμναστική.

ΣΤΙΣ 11 16 Οκτ 2025 | 08:15

Συζήτηση αρχηγών στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική - Τι θα πει ο Μητσοτάκης για Τουρκία και Μεσανατολικό

Στη Βουλή θα μιλήσει σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 07:12

H κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά και τα πυρά με αποδέκτη τον Μητσοτάκη: Κίνδυνος "θεσμικής κρίσης"

Ο Κώστας Καραμανλής είχε μία θερμή χειραψία με τον Αντώνη Σαμαρά, στα αυτιά του οποίου όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στην ομιλία του ήχησαν ως απολύτως ορθά.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 15 Οκτ 2025 | 19:02

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, ενόψει και της επικείμενης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 23 και 24 Οκτωβρίου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15 Οκτ 2025 | 12:04

Η ανακοίνωση του Mega για τον Λάκη Λαζόπουλο και το τηλεοπτικό του τσαντίρι

H σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου σηκώνει αυλαία

15 Οκτ 2025 | 07:13
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 14 Οκτ 2025 | 07:20

Γιατί ο Μητσοτάκης θέλει να "καθαρίσει" το Σύνταγμα - Η στόχευση στους "νοικοκυραίους"

Το Μέγαρο Μαξίμου είχε γίνει αποδέκτης διαμαρτυριών για την κατάσταση που επικρατούσε στον χώρο εδώ και πολλές ημέρες., όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ 13 Οκτ 2025 | 22:54

"Ειρήνη": Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τη συμφωνία στη Γάζα στην Αίγυπτο [βίντεο]

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποδέχτηκε τους ηγέτες έλαβαν μέρος, μεταξύ των οποίων και τον Έλληνα πρωθυπουργό

13 Οκτ 2025 | 19:47

Κωνσταντοπούλου για Άγνωστο Στρατιώτη: Θυσιάστηκαν άνθρωποι απλοί, είχαν ψυχή, αυτό που λείπει από τον Μητσοτάκη

Την προαναγγελία του πρωθυπουργού ότι η προστασία του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη περνά στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ 13 Οκτ 2025 | 19:37

Η χειραψία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ στην Αίγυπτο [βίντεο]

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται ανάμεσα στους ηγέτες που δίνουν το "παρών" στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου

ΣΤΟ POLITIA TENNIS CLUB 13 Οκτ 2025 | 13:45

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μπλε δημιουργία και chic πέδιλα στον γάμο της κόρης του Γεράσιμου Γιακουμάτου

Η Μαρέβα Μητσοτάκη εντυπωσίασε με το στιλ της στο γάμο της Εβίνας Γιακουμάτου και του Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου - Το ζευγάρι πάντρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 13 Οκτ 2025 | 12:17

Ανδρουλάκης: Τραμπικό πυροτέχνημα Μητσοτάκη για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με σκοπό να διχάσει

"Γελάει ο κόσμος όταν ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα ενισχύσει τη δικαιοσύνη και την ποιότητα δημοκρατίας", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 13 Οκτ 2025 | 10:44

Μητσοτάκης σε Τασούλα για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: Η αντιπολίτευση κάνει επαναστατική γυμναστική

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Τασούλα συνάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής στο Σαρμ Ελ Σέιχ για την ειρήνευση στη Γάζα.

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ 13 Οκτ 2025 | 07:20

"Τραμποποίηση": Αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει τέλος στις εκδηλώσεις στον Άγνωστο Στρατιώτη

Η απόφαση της κυβέρνησης έχει ξεσηκώσει θύελλες από την αντιπολίτευση η οποία μιλάει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για παρέμβαση στου στρατού, τραμποποίηση και καθεστωτικές συμπεριφορές.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 12 Οκτ 2025 | 20:08

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για τον Άγνωστο Στρατιώτη: "Θυμωμένος και αγχωμένος από την δικαίωση του Πάνου Ρούτσι"

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ότι με τη δήλωσή του "ακόμη και η πιο μικρή ελπίδα για δημοκρατία στη χώρα μας έσβησε"

ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ 12 Οκτ 2025 | 18:30

Ρούτσης για Μητσοτάκη: Η δήλωση του πρωθυπουργού είναι βαθιά αλαζονική και προσβλητική

Ο πατέρας του Ντένις που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών σχολιάζει τη δήλωση του πρωθυπουργού για το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη

12 Οκτ 2025 | 18:10

Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε το χρώμα στο μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Μήπως στο επόμενο ραντεβού σου να αντιγράψεις και εσύ το μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα;

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 12 Οκτ 2025 | 15:38

Μαρέβα Γκραμπόφσκι για την έκθεση "Why Look at Animals?": "Aναδεικνύεται η σχέση ανθρώπων και ζώων" - H ανάρτησή της

"Στην έκθεση "Why Look at Animals?" του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης αναδεικνύεται η σχέση ανθρώπων και ζώων μέσα από έργα καλλιτεχνών.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 12 Οκτ 2025 | 15:16

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη για τη Δευτέρα: Βλέπει τον Τασούλα και αναχωρεί για Αίγυπτο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.00 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 12 Οκτ 2025 | 14:31

Μύδροι από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για την κυριακάτικη ανάρτηση Μητσοτάκη: "Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"

Ο κ. Τσουκαλάς ανέφερε στο σχόλιό του, πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι βαριά εκτεθειμένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης του αιτήματος του κ. Ρούτσι και την απόφαση της δικαιοσύνης.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 12 Οκτ 2025 | 10:41

Μητσοτάκης για Ρούτσι: Τέλος οι εκδηλώσεις στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Στο υπουργείο Άμυνας η ευθύνη

"Μπορεί ένα ιστορικό μνημείο όπως του Αγνώστου Στρατιώτη να γίνεται πεδίο εκδηλώσεων άσχετων με την αποστολή του; Η δική μου απάντηση είναι όχι", τονίζει ο πρωθυπουργός.

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ 12 Οκτ 2025 | 08:50

Ο Τραμπ κάλεσε Ελλάδα και Κύπρο στη διάσκεψη για τη Γάζα στην Αίγυπτο - Η επίσημη πρόσκληση [εικόνα]

Στη διάσκεψη για τη Γάζα οι ΗΠΑ κάλεσαν περίπου 20 χώρες, μεταξύ των οποίων την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 11 Οκτ 2025 | 11:37

Νίκος Πλακιάς: "Θυμώνω που ο Γεωργιάδης αναδημοσιεύει τις απόψεις μου για να διχάσει - Πάντα θα αγκαλιάζω την Καρυστιανού"

Ο Νίκος Πλακιάς κατήγγειλε πως σε βάρος της υπόθεσης των Τεμπών έχουν παιχτεί τεράστια πολιτικά παιχνίδια.

Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ 11 Οκτ 2025 | 11:16

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη στο Μαξίμου: Τι συζήτησαν στον απόηχο του προστίμου

Στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα του ανταγωνισμού και της διαφάνειας στις τιμές βασικών αγαθών και τροφίμων.

ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 11 Οκτ 2025 | 09:52

Παντρεύτηκε η κόρη του Γιακουμάτου με κουμπάρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη [εικόνες]

Η Εβίνα Γιακουμάτου, κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι εντεταλμένη σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 10 Οκτ 2025 | 10:45

Πάνος Καμμένος: "Ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει είναι ο Αλέξης Τσίπρας - Καλώς εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία"

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι έχει ακόμα επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο δήλωσε μάλιστα πως είναι "ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει δίνοντας και κυβερνητική προοπτική".

ΝΔ 10 Οκτ 2025 | 07:38

Στυλιανίδης vs Πατέλης: Οι δύο ψυχές της ΝΔ σε δύο παρουσιάσεις βιβλίων - "Ήρθε η ώρα να ξαναζεσταθούμε λίγο"

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη βρέθηκαν όλα τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου αλλά λίγοι βουλευτές.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΤΕΛΗ 09 Οκτ 2025 | 22:03

Μητσοτάκης: Έχω πάντα εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών που βλέπουν, συγκρίνουν και θυμούνται

Σιωπηλό πρωταγωνιστή της οικονομικής πορείας ανάκτησης της εμπιστοσύνης της χώρας χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Πατέλη

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 09 Οκτ 2025 | 13:14

Παρασκήνιο: Ο Προκόπης Παυλόπουλος ούτε σε φωτογραφία δεν θέλει να είναι με τον Μητσοτάκη

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποφεύγει ακόμα και να φωτογραφηθεί με τον κ. Μητσοτάκη.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 09 Οκτ 2025 | 12:28

Μητσοτάκης: Βήμα ελπίδας και σταθερότητας η συμφωνία για τη Γάζα

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να διαδραματίσει ρόλο για μια ασφαλή και ειρηνική Μέση Ανατολή.

"ΓΑΛΑΖΙΟ" ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 09 Οκτ 2025 | 07:42

Ο Σαμαράς κόβει τις γέφυρες με τη ΝΔ: Δεν πήγε στο βιβλίο Στυλιανίδη επειδή θα μιλούσε ο Μητσοτάκης

"Προσωπική επιλογή. Εύχομαι καλή επιτυχία στο βιβλίο του Ε. Στυλιανίδη", είπε μέσω συνεργατών του ο Αντώνης Σαμαράς.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 08 Οκτ 2025 | 20:59

"Καρφί" Μητσοτάκη για την απουσία Σαμαρά: "Η ΝΔ είναι στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης εν συνόλω"

Δεν άφησε ασχολίαστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 08 Οκτ 2025 | 19:34

Η ψυχρή χειραψία Καραμανλή με Μητσοτάκη, ο θερμός εναγκαλισμός με Ντόρα Μπακογιάννη και η κενή θέση του Σαμαρά [εικόνες - βίντεο]

Στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη έδωσαν το "παρών" Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής - Δεν πήγε τελικά ο Αντώνης Σαμαράς

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ 08 Οκτ 2025 | 18:55

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέστη τελικά μαζί με Μητσοτάκη - Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Στυλιανίδη

Ο Αντώνης Σαμαράς "εύχεται κάθε επιτυχία στο βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη", αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ 08 Οκτ 2025 | 18:42
ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08 Οκτ 2025 | 14:58

ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτής ο Μητσοτάκης, επανέφερε τον Κυριαζίδη στην ΚΟ της ΝΔ μετά τους σεξιστικούς χαρακτηρισμούς του

"Εμείς υπενθυμίζουμε απλώς τις φλογερές διατυπώσεις του κ. Μητσοτάκη τότε, που μιλούσε για "απρεπέστατη αναφορά" και "ευπρέπεια της παράταξης"" σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ 08 Οκτ 2025 | 10:03

ΣΕΒ: Το μήνυμα Μητσοτάκη για σταθερότητα και η διαμαρτυρία Θεοδωρόπουλου για τα πρόστιμα στα σούπερ μάρκετ

Τι ανέφεραν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους στη ΓΣ του ΣΕΒ.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ 08 Οκτ 2025 | 09:14

Αποκάλυψη Χατζηπαναγιώτη: "Με τη Βίκυ Σταυροπούλου ερωτευτήκαμε, υπήρξε μία σπίθα"

" Μιλάμε για τρεις διαφορετικές προσωπικότητες σε ένα σπίτι. Έχω βαρεθεί λίγο να μιλάω για αυτή την 'οικογένεια', αλλά είναι η ζωή μου", είπε για Σταυροπούλου και Μπάρκα.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 08 Οκτ 2025 | 07:43

Συνάντηση Μητσοτάκη - Σαμαρά - Καραμανλή σήμερα σε... "πολικές θερμοκρασίες"

Σχεδόν ένα χρόνο από την τελευταία συνάντηση του νυν και των πρώην πρωθυπουργών, οι σχέσεις των τριών παραμένουν σε... βαθιά κατάψυξη.

ΣΤΟ ΣΕΒ 08 Οκτ 2025 | 06:18

Το πρώτο μήνυμα Μητσοτάκη για το κόμμα Τσίπρα και η διάψευση των σεναρίων για πρόωρες εκλογές

Χωρίς να αναφέρει το όνομα του κ. Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το διακύβευμα της πολιτικής σταθερότητας ως αναγκαίου ζητούμενου για την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 07 Οκτ 2025 | 19:49

Μητσοτάκης στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ: "Δεν υπάρχει οικονομική προοπτική χωρίς πολιτική σταθερότητα"

Το μήνυμα της φετινής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής είναι "Παραγωγικότητα: Εθνικός Στόχος, Συλλογική Ευθύνη".

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ 07 Οκτ 2025 | 18:54

Φλοριάν Μπινάι: Ο Αλβανός "Ζελένσκι" που κατεβαίνει για δήμαρχος στα Τίρανα - Κωμικός που μιμείται τον Ράμα

Ο Μπίναϊ ανακοίνωσε το Σάββατο την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχο Τιράνων

ΤΑΓΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ 07 Οκτ 2025 | 11:56
ΣΤΟ ΣΕΒ 07 Οκτ 2025 | 08:28

Σήμερα οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για το ρεύμα της βιομηχανίας – Τι θα περιλαμβάνουν

Στο Μαξίμου επικρατεί η άποψη ότι η στήριξη της βιομηχανίας δεν μπορεί να εξαντλείται μόνο στο ενεργειακό κόστος.

ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 07 Οκτ 2025 | 07:52

Η Καρύδη έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για το reunion του "Παρά 5" - Οσα μάθαμε

"Προέβλεψα την επιτυχία του 'Παρά Πέντε' -Το reunion δεν θα είναι σαν τα 'Φιλαράκια', αλλά πιο καλό", είπε μεταξύ άλλων η Σμαράγδα καρύδη.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 06 Οκτ 2025 | 18:45

Μητσοτάκης: Για πρώτη φορά μπορείς να κλείσεις δωρεάν ραντεβού με γιατρό του ΕΣΥ με ένα κλικ

"Το ΕΣΥ αλλάζει - Κλείστηκαν πάνω από 100.000 ραντεβού τις 2 πρώτες ημέρες", λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!» 06 Οκτ 2025 | 13:16

Μαρέβα Μητσοτάκη: Super chic στη Νέα Υόρκη - Το νέο μήνυμά της για τον ψηφιακό εθισμό των παιδιών

Η νέα ανάρτηση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη για το φλέγον ζήτημα της προστασίας των παιδιών από την αλόγιστη χρήση του κινητού τηλεφώνου και των social media

ΒΟΥΛΗ 06 Οκτ 2025 | 13:07

Ο αγιασμός στη Βουλή με την έναρξη της νέας περιόδου - Τα χαμόγελα Ιερώνυμου και Μητσοτάκη [εικόνες]

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχήθηκε "καλή δύναμη" στους βουλευτές, καλώντας τους ταυτόχρονα "να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να αγωνιστούν και να εργαστούν όλοι μαζί για το λαό".

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 12:03

Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης έχει βγάλει μπροστά τις ύαινες, τον Γεωργιάδη και τον Φλωρίδη, να επιτίθενται στον Π. Ρούτσι

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε επίσης ότι πλέον όλη η κοινωνία έχει σιχαθεί τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Μητσοτάκη και αυτά που κάνουν.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ 05 Οκτ 2025 | 19:03

Μαξίμου: Ενημερώθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου - Τη Δευτέρα οι τοποθετήσεις της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Οκτ 2025 | 12:32

Μητσοτάκης για Γάζα: Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για εκεχειρία

"Πρέπει να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική δημιουργίας δύο κρατών στην περιοχή, με πραγματικές συνθήκες ασφαλείας", τονίζει ο πρωθυπουργός.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 04 Οκτ 2025 | 23:03

"Έλεος με τα fake news": Η κόρη του Κ. Μητσοτάκη Σοφία απαντά για τα εισιτήρια, το ποπ κορν και την coca cola στη Βοστώνη

Τι προκάλεσε την αντίδραση της Σοφίας Μητσοτάκη και την απάντηση στα social media.

04 Οκτ 2025 | 21:50

Νέα μαλλιά για τη Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη ανανέωση στο χρώμα για το φθινόπωρο

"Νέο μαλλί λοιπόν, νέα διάθεση!", έγραψε η Δανάη Μπάρκα σε σχετική της ανάρτηση.

04 Οκτ 2025 | 15:46

Μητσοτάκης από Αμοργό: Τα Θαλάσσια Πάρκα σε νότιο Ιόνιο και νότιες Κυκλάδες, άσκηση κυριαρχίας της πατρίδας μας

Ο πρωθυπουργός ανέδειξε τη σημασία της δράσης "Αμοργόραμα" για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος σε δηλώσεις που έκανε.

ΔΗΛΩΣΗ 04 Οκτ 2025 | 12:14

Μητσοτάκης: Σημαντικό βήμα προόδου η δήλωση της Χαμάς - Οι όμηροι πρέπει να απελευθερωθούν αμέσως

Ο Πρωθυπουργός σε δήλωση που ανήρτησε τόνισε ότι πρέπει να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι του Ισραήλ αμέσως και να σταματήσουν οι εχθροπαξίες.

ΝΔ 04 Οκτ 2025 | 08:05

Ανησυχία στην κυβέρνηση για την εξέλιξη της απεργίας πείνας του Ρούτσι - Φουντώνει το κίνημα των Τεμπών

Αναβρασμός στις τάξεις της ΝΔ μετά τη δήλωση Δένδια για τον Πάνο Ρούτσι - Πυροσβεστικό ρόλο έπαιξε η επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

14Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 03 Οκτ 2025 | 18:56

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται πια ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης

"Η Ελλάδα του 2025 δεν έχει ανάγκη από ακοστολόγητα συνθήματα", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη του 14ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ

"Η ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" 03 Οκτ 2025 | 15:09

Μαρινάκης: Τα δύο βασικά "όπλα" της αντιπολίτευσης γκρεμίστηκαν από την κ. Κοβέσι

Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση, πρώτη απ' όλους, έκανε παραδοχές.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 03 Οκτ 2025 | 13:43

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Google: "Μας απασχολεί η προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο"

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ελλάδα για την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση του ψηφιακού εθισμού.

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 03 Οκτ 2025 | 09:37

Κοτζιάς: Αν ο Τσίπρας θέλει να κάνει κόμμα, ας το κάνει να τελειώνουμε, γιατί βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με τα σενάρια δημιουργίας ενός ευρύτερου προοδευτικού μετώπου, ο κ. Κοτζιάς υπογράμμισε την "ανάγκη κοινής δράσης, κοινού φόρουμ και κοινής Κοινοβουλευτικής Ομάδας".

ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 03 Οκτ 2025 | 07:38

ΟΠΕΚΕΠΕ και Τέμπη, οι δύο "εφιάλτες" της κυβέρνησης - Δύσκολη η ανάκαμψη όσο τα μέτωπα είναι ανοιχτά

"Όσοι έλεγαν ότι η κ. Κοβέσι θα έρθει στην Ελλάδα και θα κάνει εκστρατεία σε βάρος της χώρας, έκαναν μεγάλο λάθος" λένε κυβερνητικές πηγές.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 02 Οκτ 2025 | 18:08

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία από τη Δανία: Όσο υπάρχει το casus belli, δεν θα ενταχθεί στο SAFE

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι όσο υπάρχει το casus belli, η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα SAFE - Tο διεμήνυσε αυτό και στον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 02 Οκτ 2025 | 15:29

Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος Αθηναίων - Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές

"Εχουμε έναν κοινό στόχο με τον Νίκο Ανδρουλάκη - Θέλουμε πολιτική αλλαγή", τόνισε με τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Χάρης Δούκας

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 02 Οκτ 2025 | 12:57

Δανία: Συναντήσεις Μητσοτάκη στην Κοπεγχάγη με Ρούτε και Μερτς

Συναντήσεις Μητσοτάκη στο περιθώριο των εργασιών της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Κοπεγχάγη.

ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ 02 Οκτ 2025 | 07:38

Ευρωπαϊκή αντί-drone ασπίδα απέναντι στη ρωσική απειλή - Να προστατευτούν και τα νότια σύνορα ζήτησε ο Μητσοτάκης

Το τείχος των drones που θα αποτελέσει ασπίδα στις ρωσικές απειλές σε βάρος των χωρών της Βαλτικής ήταν ένα βασικό θέμα στην ατζέντα.

ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ 01 Οκτ 2025 | 19:01

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να προστατεύσει και τα νότια σύνορά της - Πρέπει να πάρουμε το μήνυμα της Ουκρανίας

Ο Έλληνας πρωθυπουργός προσέθεσε ότι "πρέπει να πάρουμε το μήνυμα της Ουκρανίας"

ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΕ 01 Οκτ 2025 | 15:06

Μητσοτάκης από τη Δανία: Η Ευρώπη να κινητοποιήσει πόρους για τα έργα κοινής άμυνας - Να βλέπει την ασφάλεια συνολικά

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι "οποιοδήποτε κοινό ευρωπαϊκό έργο άμυνας δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στα ανατολικά σύνορα της ηπείρου".

ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΕ 01 Οκτ 2025 | 07:27

Συστάσεις Μητσοτάκη στους υπουργούς να υπερασπίζονται το κυβερνητικό έργο - "Κόντρα στην προπαγάνδα και τα ψέματα"

Ο πρωθυπουργός θύμισε τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της άμυνας και της εξωτερικής πολιτικής, ζητώντας από τους υπουργούς να υπερασπίζονται όσα έχει καταφέρει η χώρα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΝΕΑ 30 Σεπ 2025 | 12:22

Τα καρφιά Λαζαρίδη κατά Μητσοτάκη και το νέο κόμμα Σαμαρά: "Δεν είσαι η λύση, αλλά το πιο σοβαρό πρόβλημα"

Το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά εγκαλεί την κυβέρνηση για το "φιάσκο", όπως το χαρακτηρίζει, της ακύρωσης της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ 30 Σεπ 2025 | 12:13

Μητσοτάκης στο υπουργικό: "Αμόκ παραπληροφόρησης, είπαν πως είναι ψεύτικη μέχρι και η φωτογραφία μου με τον Τραμπ"

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι "η μάχη για την αλήθεια είναι ένα μέτωπο το οποίο διατρέχει όλα τα πεδία της επικαιρότητας. Από την υπόθεση των Τεμπών μέχρι και τον ΟΠΕΚΕΠΕ".

ΣΤΙΣ 11 30 Σεπ 2025 | 07:12

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Μητσοτάκη - Ολα τα θέματα που βρίσκονται στο "τραπέζι"

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει, σήμερα στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 11:40

Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη: Το δάνειο 150.000 ευρώ από την αδερφή του και το οικόπεδο στο Ζαγόρι

Αναρτήθηκαν σήμερα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" των πολιτικών - Η δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" 29 Σεπ 2025 | 06:41

Ξανά στη μέγγενη μεταξύ Τεμπών και ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Για 15η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας ο Π. Ρούτσι

Η τραγωδία των Τεμπών, όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως "προκαλεί" το θυμικό, αφήνοντας πληγές στην κυβέρνηση.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 28 Σεπ 2025 | 11:03

Μητσοτάκης: "Ωρα να αποσύρει το casus belli η Τουρκία - Δεν χάνεται το δικαίωμα κανενός συγγενούς" αναφέρει για Ρούτσι

"Η Πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 27 Σεπ 2025 | 19:27

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Mαζί με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Σε ανάρτησή της, η Μαρέβα Γκραμπόφκι, μοιράστηκε μία φωτογραφία από την σημερινή εκδήλωση

ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ 27 Σεπ 2025 | 08:55

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ στο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον Αμερικανό πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 27 Σεπ 2025 | 08:30

Απίθανη μια συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο αμέσως επόμενο διάστημα- Το μήνυμα για το casus belli

Πώς βλέπουν στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα στα ελληνοτουρκικά - Η συνάντηση με Ερντογάν που δεν έγινε, αυτή με Τραμπ που... θα γίνει

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 26 Σεπ 2025 | 23:47

ΟΗΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν το Κυπριακό, οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και οι εξελίξεις στη Λιβύη

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 26 Σεπ 2025 | 19:34

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: "Η Τουρκία να ανακαλέσει το casus belli - Δεν δικαιολογείται ο θάνατος αμάχων στη Γάζα"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το Βήμα του ΟΗΕ, ανέφερε ότι "η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων -Στηρίζουμε τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου - Επιζητούμε διάλογο και την ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές μας"

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 26 Σεπ 2025 | 15:25
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ 26 Σεπ 2025 | 13:45

Στο reunion για τα 20 χρόνια του "Παρά Πέντε" παίζεις και εσύ! - Δες τι πρέπει να κάνεις

Το πάρτι για τα 20 χρόνια ξεκινά. Μείνε συντονισμένος στο MEGA για όλες τις λεπτομέρειες του θρυλικού Reunion.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 13:36

ΠΑΣΟΚ: Ένοχη η σιωπή του Μαξίμου για τον Μυλωνάκη - Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατάπιε τη γλώσσα του

"Πέντε ώρες μετά την ανακοίνωση μας και το Μαξίμου συνεχίζει την ένοχη σιωπή" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 26 Σεπ 2025 | 11:45

Φυλακή ο Σαρκοζί: Το εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της Libération- Σε VIP κελί με τηλεόραση και τηλέφωνο επί πληρωμή

Σωφρονιστικά καταστήματα που πιθανώς θα φιλοξενήσουν τον Σαρκοζί ήδη κάνουν προετοιμασίες - Η Libération τον έβαλε "στη στενή" με το πρωτοσέλιδό της

ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 26 Σεπ 2025 | 11:20

Νέες αιχμές Βαληνάκη σε Μητσοτάκη: Κατέρρευσαν οι ψευδαισθήσεις των "ήρεμων νερών" στα ελληνοτουρκικά

Ο κ. Βαληνάκης έκανε λόγο για κατάρρευση των ψευδαισθήσεων ότι ο Ερντογάν θα σταματούσε τις διεκδικήσεις του λόγω των "ήρεμων νερών".