Follow us

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Δανάη Μπάρκα: Οταν χωρίσαμε με τη Μαρέβα, πήγαμε και σε ειδικούς για συμβουλές- Δεν είναι ταμπού

Η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο του με τη Μαρέβα μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι όταν χώρισε με τη σύζυγό του και ήταν σε διάσταση, κατέφυγαν ακόμα και σε ειδικούς για να τους συμβουλευτούν, αλλά όπως εξήγησε αυτό που κυρίως βοήθησε να μην οδηγηθούν στο διαζύγιο ήταν το ότι απέφυγαν, παρά τον θυμό που όπως είπε συνοδεύει τέτοιες καταστάσεις, να πουν βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλο.

Και το άλλο που τους βοήθησε ήταν ότι είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους τα παιδιά και την ανάγκη να τους σταθούν δίπλα. Και στο τέλος τα καταφέραμε, είπε και τολμώ να πω ότι τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι σε ένα γάμο πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν κρίσεις όπως διατείνονται ορισμένες θεωρίες, αλλά όντως μερικές φορές- είπε- μια κρίση μπορεί να σε οδηγήσει να σκεφτείς πιο σοβαρά και τη σχέση και τη συμπεριφορά σου και να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις ή και συμπεριφορές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Δανάη Μπάρκα: Οταν χωρίσαμε με τη Μαρέβα, πήγαμε και σε ειδικούς για συμβουλές- Δεν είναι ταμπού

Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός- αυτό άλλωστε είναι και το στιλ της εκπομπής- και στη σχέση του με τα παιδιά του και όπως είπε, αυτοί είναι και οι πιο αυστηροί κριτές του. Κυρίως όσον αφορά θέματα συμπεριφοράς. Αυτό δηλαδή που τους ενοχλεί πολύ είναι συμπτώματα αλαζονείας που τα κριτικάρουν πολύ αυστηρά.

Οσον αφορά τα πολιτικά μηνύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδυναμία είναι μονόδρομος οι νέες εκλογές μέσα στον Αύγουστο, ενώ αναφέρθηκε και στον τοξικό χαρακτήρα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος δεν θέλει άλλους καυγάδες πια, είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την υποτονική η βαρετή όπως είπαν ορισμένοι προεκλογική καμπάνια για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη".

Μητσοτάκης

Τι είπε για τις εκλογές

"Είμαι μια χαρά. Ολίγον κουρασμένος μετά από απανωτές προεκλογικές ομιλίες. Ούτε ο covid άντεξε τους ρυθμούς μου. Είναι μια λοίμωξη. Είναι ακόμα εδώ, δεν έχει εξαφανιστεί. Σήμερα έχουμε τα φάρμακα. Πιστεύω ότι όπως και για την γρίπη θα εμβολιαζόμαστε μια φορά το χρόνο", ανέφερε αρχικά στο MEGA ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είπε επίσης ότι η κάλπη είναι άδεια και πρέπει οι πολίτες να ξαναψηφίσουν και ότι αισθάνεται ικανοποιημένος με το υψηλό ποσοστό που πήρε η ΝΔ, ποσοστό που ανέφερε ότι αυξάνει την ευθύνη του για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

"Σίγουρα δεν είναι λευκή εντολή να θεωρήσουμε ότι το αποτέλεσμα έχει κριθεί", συνέχισε ενώ για το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών ανέφερε: "Στις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση. Αν ο εκλογικός νόμος ίσχυε στις προηγούμενες εκλογές θα είχαμε ήδη κυβέρνηση. Πρέπει να ξαναψηφίσουμε και χρειαζόμαστε την επόμενη ημέρα μια σταθερή κυβέρνηση. Δεν υπάρχει δυνατότητα για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Είναι το λογικό συμπέρασμα όταν το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν θα συγκυβερνήσει".

Μητσοτάκης

Τι είπε για το ΕΣΥ και τα προβλήματά του

Σχετικά με το ΕΣΥ ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είχε πει πως είναι προτεραιότητα πολύ πριν συμβούν τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά. Επ' αυτού αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος της ΝΔ για την υγεία και την αναμόρφωση του ΕΣΥ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόγραμμα "Οίκοθεν" για το οποίο ενημερώθηκε το πρωί στο νοσοκομείο "'Αγιο Σάββας".

"Είναι ένα μικρό παράδειγμα των πολλών καλών που γίνονται. Για ένα πράγμα θέλω να διαβεβαιώσω. Θα ασχοληθώ προσωπικά με το project νέο ΕΣΥ", σημείωσε τονίζοντας πως η πρόκληση είναι μεγάλη.

Ντιμπέιτ και TikTok

Για το ντιμπέιτ ανέφερε ότι ήταν ένα καλό πρώτο βήμα, παρά τους περιορισμούς της διαδικασίας. "Θεωρώ ότι βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Θα ξαναγίνει. Θα προσθέσουμε και ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων. Πρέπει να μπορούν και να θέλουν να μας στριμώχνουν και πιστεύω ότι το έκαναν. Θα μιλήσουμε για το σχέδιό μας για την επόμενη ημέρα και να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι προδικασμένο το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλά πρέπει να επαναβεβαιωθεί. Αντίπαλός μας είναι η ξαπλώστρα, η παραλία, ο εφησυχασμός. Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά γιατί ψηφίζουν και μας ζητούν να προχωρήσουμε πιο γρήγορα".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο να γίνει ντιμπέιτ με την αντιπολίτευση ανέφερε ότι γίνεται πάντα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. "Εμένα και τον κ. Τσίπρα μας γνωρίζουν. Σε ένα βαθμό έχουν κουραστεί κάπου οι πολίτες με τις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν νομίζω να μάθουν κάτι καινούργιο βλέποντας ένα ντιμπέιτ των δύο", πρόσθεσε.

Για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών σε ψυχαγωγικές εκπομπές είπε ότι εκείνος το είχε κάνει από τις εκλογές του 2019. "Πιστεύω ότι η εντός εισαγωγικών ψυχαγωγικές εκπομπές είναι βαθιά πολιτικές εκπομπές", συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι αναδεικνύονται θέματα βαθιά πολιτικά που δύσκολα αναδεικνύονται στις πιο κλασικές πολιτικές εκπομπές.

"Πιστεύω ότι ενδιαφέρει τους πολίτες να καταλάβουν και πως είμαστε έξω από την πολιτική. Να βγούμε πιο χαλαροί", πρόσθεσε.

Για το Τικ Τοκ ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: "Δεν είναι η νέα μου εικόνα. Το Τικ Τοκ έδειξε ποιος είμαι πραγματικά, έτσι είμαι. Στην τηλεόραση με βλέπετε με γραβάτα. Το Τικ Τοκ αφορά πρωτίστως τη νεολαία αλλά δεν είναι μόνο θέμα εικόνας. Οι νέοι δεν μας ψήφισαν μόνο λόγω Τικ Τοκ αλλά γιατί μιλήσαμε για τα θέματα που τους αφορούν. Το χαίρομαι πολύ το Τικ Τοκ και μου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσαρκάζομαι, να κάνω λίγες πλάκες, να παίρνω με αυτόν τον τρόπο ένα κομμάτι της έντασης της δουλειάς".

Μητσοτάκης

Τα μαθητικά χρόνια

Ερωτηθείς για το πώς ήταν στο σχολείο είπε πως ήταν πολύ καλός μαθητής αλλά δεν ήταν ο τυπικός σπασίκλας. "Στο σχολείο κάναμε όσα νομίζω ότι κάνουν τα παιδιά. Και χαίρομαι που έχω κρατήσει καλές φιλίες από το σχολείο".

"Αν ξεφύλλιζες το λεύκωμά μας το 1986, θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν μια κανονική σχολική ζωή πέρα από τα μαθήματα", ανέφερε.

Για το γεγονός ότι ως έφηβος είχε μπαμπά πρωθυπουργό ανέφερε ότι "έχεις μια αίσθηση της ευθύνης και πάντα προσπαθούσα να ισορροπήσω".

Και συμπλήρωσε: "Ήμουν στη Μύκονο την εποχή που ο πατέρας μου ήταν πρωθυπουργός. Ένα βράδυ μπορεί να είχαμε καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ. Μια κυρία που είπε ‘υπογράφετε να μη γίνει καινούργιο λιμάνι', και εγώ υπέγραψα και μετά με ρώτησε "υπέγραψες να μη γίνει καινούργιο λιμάνι;". "Τι να πω εγώ.."… Το ζω αυτό και με τα παιδιά μου. Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι δεν πρέπει ποτέ να πατήσουν στο προνόμιο και να είναι δυο φορές πιο ταπεινοί ακριβώς γιατί είναι τα παιδιά του πρωθυπουργού. Έχει τελειώσει πια το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ". Δεν θα το επέτρεπα ποτέ στα παιδιά μου και χαίρομαι που απολύτως το έχουν ενστερνιστεί".

Ο κ. Μητσοτάκης σε ερώτηση πως είναι ως μπαμπάς είπε πως με την σύζυγό του έχουν εξαιρετική σχέση με τα παιδιά τους. "Είναι πολύ ανοιχτά μαζί μου. Έχω εξαιρετική σχέση. Αν με ρωτάς γιατί είμαι περήφανος στη ζωή μου, δεν είναι για τη ζωή μου, είναι για τα παιδιά μου. Μου αρέσει που έχω ανοιχτή σχέση με τα παιδιά μου, να μου ασκούν κριτική. Και έρχονται και μου λένε αυτό δεν γίνεται, πρέπει να το φτιάξεις αυτό. Προσπαθώ να εξηγήσω και να πως μερικές φορές δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σε όλα τα προβλήματα", σημείωσε.

Ανέφερε επίσης ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην κριτική, να είναι καλόπιστη και τεκμηριωμένη και γι' αυτό δεν απαντά στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Την καλοπροαίρετη κριτική προφανώς και τη δέχομαι. Και τα παιδιά μου και η σύζυγός μου μπορεί να είναι πολύ αυστηροί ειδικά στα θέματα της συμπεριφοράς. Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη, έχει πολύ ισχύ, έχει το κομμάτι της δόξας και της προβολής αλλά όταν κλείνουν τα φώτα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολη, διαχειριζόμαστε κρίσεις, πρέπει να βγαίνω μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες", συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τη σύζυγό του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: "Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες. Για χρόνια δεν ήμαστε μαζί. Τις ξεπεράσαμε με το να μη χρεώσουμε αποκλειστικά ο ένας στον άλλο την ευθύνη. Πρέπει να είσαι ταυτόχρονα απόλυτα ταγμένος στα παιδιά. Εμείς δώσαμε χρόνο στο χρόνο, δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες ο ένας για τον άλλο και όταν ξαναβρεθήκαμε, μπορέσαμε και επανατοποθετήσαμε τη σχέση μας σε διαφορετική βάση και είμαστε καλύτερα από ποτέ. Μερικές φορές πριν πάρει κανείς οριστικές αποφάσεις πρέπει να δίνει λίγο παραπάνω χρόνο, τα πράγματα δεν είναι πάντα καλύτερα αναζητώντας άλλη εναλλακτική. Δουλέψαμε και με ειδικούς. Να απενεχοποιήσουμε και την ψυχολογική υποστήριξη".

Μητσοτάκης

Σε ερώτηση αν κάνει πράγματα που μπορεί να μην φαντάζεται ο κόσμος απάντησε πως "είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να έχει μια κανονική ζωή έξω από τη δουλειά του. Στον ελεύθερο χρόνο μου είμαι αρκετά προβλέψιμος. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, μου αρέσει να αθλούμαι, που και που πηγαίνω ακόμα για ποδηλασία. Πριν από μία εβδομάδα με παίρνει έξαλλη η Μαρέβα και μου είπε για τον πρωθυπουργό του Βελγίου που έκανε ποδηλασία και έπεσε. Δεν λέω ότι κάνω παρακινδυνευμένα πράγματα αλλά δεν θα μπω σε προστατευμένη γυάλα".

Ερωτηθείς αν έχει στείλει ποτέ μήνυμα σε λάθος παραλήπτη απάντησε θετικά. "Το θέμα είναι να το καταλάβεις. Στο what up υπάρχει η δυνατότητα να το σβήσεις", ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει παρατσούκλι αναφέρθηκε στην αναφορά "Κούλης" και ανέφερε: "Χρησιμοποιήθηκε σε ένα βαθμό υποτιμητικά. Υπήρξε στοχοποίηση. Όλα αυτά είναι στην πολιτική. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην τοξικότητα. Η κοινωνία δεν θέλει τοξικότητα και θέλει να βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Μόνο βουβή δεν ήταν η κάλπη, έστειλε μήνυμα κανονικότητας και αποδραματοποίησης. Δεν θέλει ο κόσμος άλλο καυγάδες και τσακωμούς στην τηλεόραση".

"Δεν ξεκίνησα ποτέ με το όνειρο να γίνω πολιτικός και σίγουρα όχι με την προσδοκία να γίνω πρωθυπουργός. Με την εμπειρία του πατέρα μου, είχα πικραθεί και είχα πει ως απόφαση ζωής ότι η πολιτική δεν είναι για μένα και γι' αυτό δούλεψα δέκα χρόνια πριν επαναξιολογήσω. Έχω εργαστεί και έμαθα πως δουλεύει η οικονομία και κάτι πιο σημαντικό, να έχω προϊστάμενο και να είμαι συνεπής. Στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική τους λέω καλά κάνετε αλλά να έχετε δουλέψει πριν", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

"Όταν μπαίνεις στην πολιτική με το όνομα "Μητσοτάκης" έχει πλεονέκτημα αλλά αποκτάς και εχθρούς. Η πρώτη εκλογή του 2004 ήταν σχετικά εύκολη για εμένα αλλά μετά τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Κάποια στιγμή υπήρχε και λογική αντίδραση της κοινωνίας σε αυτό που λέμε πολιτικές οικογένειες. Νομίζω ότι μετά από 20 χρόνια στην πολιτική και 4 χρόνια στην πρωθυπουργία έχω πετύχει ο κόσμος να με βλέπει ως Κυριάκο και το γεγονός ότι προέρχομαι από πολιτική οικογένεια να μην είναι ουσιαστικό κριτήριο", ανέφερε.

Σε ερώτηση αν έπρεπε να δώσει υπουργεία στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς με βάση το χαρακτήρα τους τι θα έκανε, είπε ότι θα απαντήσει στο Τικ Τοκ. "Ζητώ δικαίωμα να το σκεφτώ και να επανέλθω", σημείωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 30 Σεπ 2023 | 13:25

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ποιες μέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Από τη διεξαγωγή δεύτερου εκλογικού γύρου θα εξαρτηθεί το διάστημα που θα μείνουν κλειστά τα σχολεία.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 30 Σεπ 2023 | 12:40

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τους πληγέντες της Θεσσαλίας - Στο επίκεντρο η επίσπευση των αποζημιώσεων

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο την εξέλιξη της διαδικασίας καταγραφής των ζημιών και της καταβολής αποζημιώσεων στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 29 Σεπ 2023 | 20:52

Μητσοτάκης στη Σύνοδο MED9: "Η Ευρώπη να αποφασίζει ποιος μπαίνει στην ΕΕ και όχι οι διακινητές"

"Να παρέχουμε τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να έρθουν να βοηθήσουν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ευρώπης αλλά με τους δικούς μας όρους" τόνισε ο πρωθυπουργός

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 29 Σεπ 2023 | 18:22

Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: Η ΕΕ πρέπει να αναπτύξει σχέσεις με τις τρίτες χώρες με συντεταγμένο τρόπο και προληπτικά

Στη Σύνοδο Κορυφής της MED9, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα επιδιώκει τη συνεργασία με την Τουρκία για τον περιορισμό των ροών.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ MED9 29 Σεπ 2023 | 15:52

Μάλτα: Συνάντηση Μητσοτάκη με Μακρόν - Μητσοτάκης: Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά τη συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν στ ηΜάλτα στο Μεταναστευτικό και στη σημασία φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 29 Σεπ 2023 | 13:24

Δημήτρης Τσιόδρας για Κασσελάκη: Περιμένουμε να δούμε αν εκτός από εικόνα υπάρχει και ουσία

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι "ένας πολιτικός αρχηγός κρίνεται με βάση πολιτικές. Πολιτικές μέχρι τώρα δεν έχουμε δει, ούτε έχουμε ακούσει".

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 29 Σεπ 2023 | 07:31

Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων: Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση - Στάση αναμονής για Κασσελάκη

Οι πρώτες μετρήσεις που έγιναν καταγράφουν μεν τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία των πολιτών για την ετοιμότητα της κρατικής μηχανής, ωστόσο δεν γυρνούν την πλάτη στη ΝΔ.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2023 | 07:26

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Μάλτα για τη Σύνοδο Κορυφής EUMED-9 – Τετ α τετ με τον Μακρόν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα στη Μάλτα, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής EUMED-9. Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και κλιματική αλλαγή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28 Σεπ 2023 | 18:50

Στη Μάλτα την Παρασκευή ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο EUMED 9 - Θα συναντηθεί με τον Μακρόν

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο, ενώ θα ακολουθήσει δείπνο εργασίας.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 28 Σεπ 2023 | 14:27

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάθισε στα έδρανα του ΚΚΕ και ο Μητσοτάκης τον τρολάρει: "Κόντρα ρόλος ως υπουργός Εργασίας"

Ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε χιουμοριστικά προς τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Βασίλη Σπανάκη, οι οποίοι κάθονταν στα έδρανα του ΚΚΕ.

ΒΟΥΛΗ 28 Σεπ 2023 | 12:25

Το πρώτο σχόλιο Μητσοτάκη για Κασσελάκη: Θα εκπροσωπείται στη Βουλή από τις "βραχνιασμένες φωνές" Πολάκη και Παππά

H ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 28 Σεπ 2023 | 07:41

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στα εγκεφαλικά - Το σχέδιο Χρυσοχοΐδη για 17 ειδικές μονάδες φροντίδας

Οι μονάδες προβλέπεται να αναπτυχούν σε 4 νοσοκομεία στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη, σε 6 πανεπιστημιακά νοσοκομεία όπως στα Ιωάννινα και στην Πάτρα.

ΕΨΑΧΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ 27 Σεπ 2023 | 15:49

Ο Σκουρλέτης επιτίθεται στον Τσίπρα: Αυτός ευθύνεται που δεν συζητήσαμε ποτέ τα αίτια της ήττας- Ο Κασσελάκης είναι το κερασάκι

Ο Κασσελάκης είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μας οδηγεί στη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.