X

Μπλακ χιούμορ Καράογλου της ΝΔ για τους πεθαμένους μάρτυρες της εξεταστικής ΟΠΕΚΕΠΕ: "Μπορεί να πέθαναν από το άγχος τους"

Απίστευτο σχόλιο από τον βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου για τους νεκρούς μάρτυρες που εκλήθησαν στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Γράφει: TheToc team

Αίσθηση προκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με τη λίστα μαρτύρων που κατέθεσε η κυβερνητική πλειοψηφία κατά τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής. Και αυτό γιατί προχώρησε σε ένα τουλάχιστον άστοχο σχόλιο, κάνοντας προσπάθεια για... "μπλακ χιούμορ".

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 και σχολιάζοντας το ότι ορισμένοι από τους μάρτυρες που θέλει να καλέσει η ΝΔ, έχουν αποβιώσει, ο κ. Καράογλου προχώρησε σε ένα απίστευτο σχόλιο: "Προφανώς από το άγχος και την αγωνία τους, πέθαναν επειδή κλήθηκαν στην εξεταστική. Δεν ξέρω, υποθετικά μιλάω".

Διαβάστε Επίσης

Όσα είπε ο Καράογλου για την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

"Καταρχήν, η διαδικασία της Εξεταστικής Επιτροπής είναι μία ανοιχτή διαδικασία, άρα μπορεί να την παρακολουθήσει το κοινό και να κληθούν στη συνέχεια κάποιοι μάρτυρες. Η προσπάθεια της αντιπολίτευσης είναι συνειδητή, προσπαθεί να συνδέσει τον πρωθυπουργό με το συγκεκριμένο σκάνδαλο και γι' αυτόν τον λόγο, επειδή δεν υπάρχει άμεση εμπλοκή, προσπαθούν να καλέσουν άτομα που είναι κοντά του, όπως τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, τον κ. Μυλωνάκη.

Ο οποίος χθες, υπήρξε κοινοβουλευτική ερώτηση από την κυρία Κωνσταντοπούλου και έδωσε σχετικές απαντήσεις, ότι δεν είχε καμία ανάμειξη και ότι ήταν ένα υπηρεσιακό μήνυμα που του εστάλη για το σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα.

Θα υπάρξουν πολλά τα οποία θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής. Εγώ αυτό που εύχομαι, είναι να πρυτανεύσει η λογική και να καταλήξουμε σε ένα ομόφωνο αποτέλεσμα. Όσο πλησιάζει ο χρόνος για τις εκλογές, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα οξύνουν κατά καιρούς και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πολιτικά θέματα.

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι υπαρκτό και διαχρονικό. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να προχωρήσει η Εξεταστική και να αποκαλυφθούν τα διαχρονικά προβλήματα στον Οργανισμό".

Το σχετικό απόσπασμα από το 04:41 στο βίντεο