X

Οταν ο Μητσοτάκης θύμισε στον Τσίπρα το κιτς σόου Καμμένου στη Σαλαμίνα με το χαλί και τις παλέτες στην παραλία [εικόνες]

"Η νέα φρεγάτα θα πλεύσει στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας μέσα στο 2025. Εκεί που κάποιοι άπλωναν κόκκινα χαλιά και έκαναν τελετές για τους Σαλαμινομάχους", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γράφει: TheToc team

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την κύρωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και της προμήθειας των νέων φρεγατών Belharra, ο πρωθυπουργός θυμήθησε στους βουλευτές την εκδήλωση (29/10/2015) για τα 2.495 χρόνια από τη μάχη της Σαλαμίνας με πρωταγωνιστή τον τότε υπουργό Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

"Η νέα φρεγάτα θα πλεύσει στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας μέσα στο 2025. Εκεί που κάποιοι άπλωναν κόκκινα χαλιά και έκαναν τελετές για τους Σαλαμινομάχους", είπε αναφερόμενος στον τότε υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο Πάνος Καμμένος σαν άλλος Σαλαμινομάχος

Ήταν στις 29 Οκτωβρίου 2015 όταν σαν άλλος Σαλαμινομάχος, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος "έλαμψε" στις εκδηλώσεις για τα 2.495 χρόνια από τη μάχη της Σαλαμίνας.

Στις εκδηλώσεις που είχαν μια εσάνς από την επική ταινία "300, η άνοδος της αυτοκρατορίας" ο Πάνος Καμμένος συνοδευόταν από τον τότε αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη, τον τότε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Τραγάκη και τον τότε βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν μια γεύση μεταξύ αρχαίας Ελλάδας και φτηνής επιθεώρησης που δημιουργούν συνειρμούς γραφικότητας.

Διαβάστε Επίσης

Θυμηθείτε τις φωτογραφίες: