
Πλαστό έγγραφο διακινείται στα social media, με την υπογραφή δήθεν του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προσφύγει άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πλαστογραφία σε βάρος του, αλλά και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Καραγιάννη, στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών στα social media, που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.
Το απίστευτο κείμενο, θέλει δήθεν τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να δίνει οδηγίες στα στελέχη του κόμματος, να βάζουν το hashtag #Μητσοτάκη παραιτήσου και #καταπληκτική ποιότητα ζωής καθώς και το #νδ παιδεραστές, σε όλες τις αναρτήσεις για τις γυναικοκτονίες και τον βιασμό σε Ρέθυμνο και Λέσβο. Και αυτό επειδή οι δράστες είναι Ελληνες.
Αντίθετα για τις άλλες υποθέσεις, υποτίθεται η εντολή είναι να μην ασχολούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή οι δράστες είναι Αλλοδαποί...
Δείτε το πλαστογραφημένο έγγραφο:

"Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν" τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η Τάνια Καραγιάννη.
Το έγγραφο, πέρα από την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα φέρει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.
Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν. https://t.co/p5h0S9DLIP
— Tania Karagianni (@TaniaKaragiann1) August 2, 2022
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr