Αναβάλλεται η Λουτσία:Η χορωδία τα.... γύρισε στο παρά πέντε

Τρία 24ωρα πριν το ανέβασμα της Λουτσία ντι Λαμμερμούρ στο Μέγαρο Μουσικής, η Χορωδία ενημέρωσε την παραγωγή ότι... δεν μπορεί να συμμετάσχει στην παράσταση. Γιατί;

anaballetai-i-loutsiai-xorwdia-ta-gurise-sto-para-pente
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά από πέντε μέρες πρόβας και τρία 24ωρα πριν ανέβει η Λουτσία ντι Λαμμερμούρ στο Μέγαρο Μουσικής, τα μέλη της Χορωδίας του δήμου Αθηναίων που θα συμμετείχαν στην όπερα ενημέρωσαν τους ανθρώπους της παραγωγής ότι ... δεν μπορούν να πάρουν μέρος στην παράσταση επειδή δεν εξασφάλισαν έγκριση από το Διοικητικό τους Συμβούλιο.

Αποτέλεσμα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών να ανακοινώσει την αναβολή των δύο συναυλιακών παρουσιάσεων της όπερας Λουτσία ντι Λαμμερμούρ, την Τρίτη 24 και την Πέμπτη 26 Μαρτίου, με διακεκριμένους λυρικούς ερμηνευτές, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και αρχιμουσικό τον Λουκά Καρυτινό.

Ερχόντουσαν στις πρόβες κανονικά...

 «΅Ερχόντουσαν στις πρόβες κανονικά από την περασμένη Δευτέρα 16 του μηνός», ανέφεραν στο TheTOC οι άνθρωποι του Μεγάρου Μουσικής για τα μέλη της Χορωδίας που θα συμμετείχαν στην παράσταση υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, «και το βράδυ της Παρασκευής 20 του μηνός ανέφεραν ότι δεν έχουν έγκριση για να τραγουδήσουν». Σημειωτέον, το πρωί της ίδιας μέρας είχαν γίνει κανονικά πρόβες στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ.

Οι άνθρωπο του Μεγάρου υπογραμμίζουν επίσης ότι το Μέγαρο είχε αποδεχθεί εγγράφως όλες τις προϋποθέσεις συνεργασίας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Ως εκ τούτου, η συναυλιακή παρουσίαση της Λουτσία ντι Λαμμερμούρ αναβάλλεται για την επόμενη καλλιτεχνική περίοδο.

Θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο (πληροφορίες: 210 72 82 333).

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook