Ανείπωτη οδύνη στην κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη

Σε κλίμα οδύνης στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μπάρκουλη με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο και τον γιο του.

aneipwti-oduni-stin-kideia-tou-andrea-mparkouli
SHARE THIS
0
SHARES

Σε κλίμα οδύνης στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης  το τελευταίο αντίο στον  Ανδρέα Μπάρκουλη με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο και τον γιο του.

 

Στην κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη παραβρέθηκε η Άννα Φόνσου, η Ζωή Λάσκαρη, ο Ανέστης Βλάχος, ο Ντίνος Καρύδης, η Μαίρη Βιδάλη, ο Νίκος Βερλέκης, ο δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης. «Πολύ σημαντικός άνθρωπος και ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια δεν του άξιζε αυτή τύχη. Ελπίζω στην αγκαλιά του Θεού να βρει την γαλήνη» είπε ο Γιώργος Μεσσάλας.

 

 


Σε κλίμα οδύνης η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, είπε στους δημοσιογράφους: «Είναι κρίμα στον θάνατο του Ανδρέα να τον εκμεταλλεύονται κάποιοι και να τον ξεφτιλίζουν. Είναι ψέμα αισχρό ότι έκανα έρανο για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη. Το ΥΠΠΟ έχει αναλάβει να καλύψει τα έξοδα του τάφου. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί στον Πειραιά επειδή ήταν Πειραιώτης. Επικοινώνησα με τον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη αλλά εκείνος αντιπρότεινε να ταφεί στο Σχιστό. Όχι ένας Μπάρκουλης στο Σχιστό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook