Θέατρο, μουσική και άλλες εκδηλώσεις: Αναβολές, ματαιώσεις, πληροφορίες

Ο πολιτισμός κατεβάζει ρολά λόγω πολιτικών εξελίξεων. Παραστάσεις και συναυλίες ακυρώνονται ή αλλάζουν ημερομηνίες. Χρήσιμες πληροφορίες για αλλαγές και εισιτήρια.

apisteuto-mparaz-akurwsewn-politistikwn-ekdilwsewn-logw-dimopsifismatos
SHARE THIS
0
SHARES

Καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις; Κλειστόν λόγω ... έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. Η μια ακύρωση διαδέχεται την άλλη και μάλιστα με καταιγιστικούς ρυθμούς. Γι αυτό καλό θα είναι αν έχετε υπ' όψιν να παρακολουθήσετε κάποια παράσταση ή συναυλία να επικοινωνήσετε πρώτα με τους φορείς που τη διοργανώνουν.

 

Αναβλήθηκε η συναυλία «Άγιος ο Έρωτας». Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Λόγω των πολιτικών εξελίξεων αναβλήθηκε η συναυλία «Άγιος ο Έρωτας» των Γιώργου Ανδρέου - Τάνιας Τσανακλίδου - Ρίτας Αντωνοπούλου - Κορίνας Λεγάκη η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 21:30 στη Μονή Λαζαριστών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από όλα τα σημεία προπώλησης μπορούν να ανταλλαχθούν στη Βάρδια, Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310250343.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων που έχουν αγορασθεί ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα επιστρέφεται αυτόματα στο λογαριασμό των κατόχων τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά στο www.monilazariston.gr.

Μεταφέρεται η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου

Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καρδίτσα, προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, μεταφέρεται για την 1η  Σεπτεμβρίου.

Αλλαγή στην έναρξη των περιοδειών των παραστάσεων «Πριν το Χάραμα» και «Τενόροι». Το «Κτελ» δεν θα περιοδεύσει

  Λόγω των πολιτικών εξελίξεων η περιοδεία «Πριν το Χάραμα» των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Μιχάλη Ρέππα θα ξεκινήσει τελικά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου από το Ηράκλειο Κρήτης. Η περιοδεία των «Τενόρων» ξεκινά την Κυριακή 19 Ιουλίου από τη Χαλκίδα. Η σκηνοθεσία είναι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Ερμηνεύουν: Βλ. Κυριακίδης, Θ. Τσαλταμπάσης, Π. Σταθακόπουλος. Σκην.: Μ. Τσαγκάρη. Κοστ.: Μ. Καραπούλιου. Φωτ.: Κ. Μαραγκουδάκη. Η περιοδεία της παράστασης ΚΤΕΛ δεν θα πραγματοποιηθεί

Τι θα γίνει με τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών

Η προγραμματισμένη παράσταση Jesus Christ Super Star για τις 3 και 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο ακυρώθηκε. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Ακυρώνεται η συναυλία της Ορχήστρας των Νέων της Μεσογείου

Λόγω των πρόσφατων γεγονότων η συναυλία της Ορχήστρας των Νέων της Μεσογείου που επρόκειτο να γίνει στις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δεν θα μπορέσει τελικώς να πραγματοποιηθεί.

Ακυρώνονται οι «Νεφέλες»

Λόγω των απρόβλεπτων πολιτικών και οικονομικών συνθηκών ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Νεφέλες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, η παράσταση ήταν προγραμματισμένη να ανέβει στις 14-15 Αυγούστου.

Ακυρώνονται επίσης:

  • Kyklos Ensemble «Στα όρια του Ρομαντισμού» (17-18 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
  • Κορνήλιος Σελαμσής «Λεόντιος και Λένα» (27 και 29 Ιουλίου – Εθνικό Θέατρο)
  • Λευτέρης Βενιάδης «Γεώργιος Σουρής ΤΩΡΑ» (28 και 30 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)

 Διαδικασία Επιστροφής Εισιτηρίων:

 Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων απο τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

 Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Η συναυλία του Μίμη Πλέσσα που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου αναβλήθηκε λόγω πολιτικών εξελίξεων και μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Ιουνίου, πραγματοποιείται την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.
 
Η συναυλία Carpe Diem που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, πραγματοποιείται την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.
 

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις της παραγωγής «Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων» στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων και στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Παράλληλα, και μέχρι νεωτέρας, ακυρώνεται η περιοδεία του έργου «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», το οποίο εντέλει θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Κήπου και στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου.

Προγραμματισμός παραστάσεων ΚΘΒΕ

  • "Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων" - Θέατρο Δάσους: 18, 19, 25 και 26 Ιουλίου 2015
  • "Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη"- Θέατρο Κήπου: 11,14 και 15 Ιουλίου 2015, Φουαγιέ Βασιλικού Θεάτρου: 22, 23, 24, 29, 30 και 31 Ιουλίου 2015
  • "Του Κουτρούλη ο Γάμος"- Μονή Λαζαριστών (Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών): 22, 23 και 24 Ιουλίου 2015

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook