Από τη Sony Pictures θα κυκλοφορήσει η ταινία του Αλμοδόβαρ

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας πλαισιωμένος από:Ασιέρ Ετσιαντία, Νόρα Νάβας, Χουλιέτα Σεράνο, Σίζαρ Βιθέντε και Πενελόπε Κρουζ σε ξεχωριστό ρόλο

apo-ti-sony-pictures-tha-kukloforisei-i-tainia-tou-almodobar
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Ισπανός σκηνοθέτης, Πέδρο Αλμοδόβαρ αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη νέα του ταινία «Pain & Glory» στην Ισπανία μέσω της Sony Pictures Releasing International στις 22 Μαρτίου του 2019, κάνοντας ένα διάλειμμα στη συνεργασία με την εταιρεία διανομής στην Ισπανία, τη Warner Bros.

«Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε την ταινία "Pain & Glory" στην Ισπανία με μια εντελώς νέα ομάδα: Τη Sony Pictures» δήλωσε ο συνεργάτης του στην παραγωγή του και αδελφός του, Αγκουστίν Αλμοδόβαρ της εταιρείας El Deseo.

«Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια συνεργασίας στις ΗΠΑ με την Sony Pictures Classics, τόσο ο Πέδρο όσο και εγώ ο ίδιος θεωρούμε τη Sony ως μέρος της οικογένειάς μας. Αυτή η απόφαση ενισχύει τους δεσμούς που αναπτύσσουμε με τη Sony για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη είδηση για όλους μας» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Variety.

«Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι ένας από τους πλέον επιδραστικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών» δήλωσε η Λέιν Κλάιν, επικεφαλής της Sony Pictures International Productions. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς που αναλαμβάνουμε τη διανομή του τελευταίου έργου του στην Ισπανία» πρόσθεσε.

Στο ψυχόδραμα, ένας σκηνοθέτης γυρίζει πίσω στις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, καθώς το παρελθόν του ανατρέπει το παρόν.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας πλαισιωμένος από τους Ασιέρ Ετσιαντία, Νόρα Νάβας, Χουλιέτα Σεράνο, Σίζαρ Βιθέντε και την Πενελόπε Κρουζ σε ξεχωριστό ρόλο.

Είναι η 21η ταινία του Ισπανού δημιουργού στην οποία αγγίζει θέματα που συνδέονται με τις πρώτες αγάπες, τις δεύτερες αγάπες, τη μητέρα και τη θνητότητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΦΩΤΟ: EPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook