Follow us

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι: Ομαδική έκθεση στο KYPSÈLIS

Εγκαίνια: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2025, στις 19:00, στο KYPSÈLIS³ (Κυψέλης 3, Αθήνα) - Διάρκεια έκθεσης: 22.11 - 28.11.2025, 18:00 - 22:00

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι ΕΚΘΕΣΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι

μια ομαδική έκθεση των Ναταλίας Αστραία, Ελεάννας Μπαλέση, Μαρίας Διαμαντίδου, Δημήτρη Φραγκάκη, Άκη Γιούσμη, Shekine Naidi, Μάρθας Παναγιωτοπούλου, Αριστομένη Θεοδωρόπουλου, Εύης Ζαμπέλη, MJWxLoo, Piracy Vintage σε επιμέλεια της Φρόσως Πίνη Εγκαίνια: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2025, στις 19:00 στο KYPSÈLIS³ (Κυψέλης 3, Αθήνα) Διάρκεια έκθεσης: 22.11 - 28.11.2025, 18:00 - 22:00

Η Αποκάλυψη δεν είναι [σημείο] ενός καιρού και μιας γενεάς ανθρώπων, αλλά όλων των καιρών και όλων των γενεών.*

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι λειτουργεί όχι ως τελεσίδικη προφητεία, αλλά ως πεδίο μεταμορφώσεων. Οι καλλιτέχνες αντλούν από τα αποκαλυπτικά σύμβολα, τη φωτιά και το νερό, τη νύχτα, τα άλογα, τις σφραγίδες, τον προφήτη και τη δοκιμασία, για να μιλήσουν για έναν κόσμο που βρίσκεται σε κρίση. Δεν είναι μόνο τέλος· είναι αποκάλυψη του εαυτού, της ύλης, της μνήμης, των φόβων και των επιθυμιών. Είναι το απότομο φως που πέφτει πάνω σε ό,τι κρύβεται, η συνάντηση του ανθρώπου με το μέσα του. Τα έργα φωτίζουν έναν κόσμο που δοκιμάζεται αλλά ταυτόχρονα αναζητά τρόπους αναγέννησης. Δεν προσφέρουν, όμως, απαντήσεις· προσφέρουν αποτυπώσεις μιας πραγματικότητας που μοιάζει να βρίσκεται στο όριο. Ο κόσμος μεταβάλλεται· στο επίκεντρό του βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος - οι επιθυμίες, οι φόβοι, η μέθη, το θνητό του σώμα, η έξαρση της νύχτας. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι γίνεται όχι το τέλος, αλλά ο τόπος μιας μετάβασης. `

Η φωτιά ως καθαρτικό στοιχείο· σαν νερό.

Σκηνές νυχτερινής μέθης και διονυσιακών υπερβάσεων.

Νύχτα· σκηνή μυστηρίου.

Χάος· δομή· μαύρο - απελευθέρωση· επιφάνεια όπου οι αντίρροπες δυνάμεις συνυπάρχουν. Άλογο χλωμό· ή λευκό· σύμβολο κατάκτησης ή τέλους· ασυνείδητο.

Εκκένωση σωματική· υλική· μορφή τελετουργίας· άβολος συνωστισμός· ανάγκη ολοκλήρωσης. Φιγούρες· θύμηση ζώων κόσμου φανταστικού· περιέργεια.

Μωσαϊκό φωτός· θραύσματα· φορείς πραγματικότητας· όχι μνήμης· όχι ήχου.

Αλήθεια· κρυμμένη· από πέρα· αγγίζοντας το γήινο· αγγίζοντας το άυλο.

Ύλη· υπερθέρμανση· ως αλληγορία για τη βία· κλιματικής αλλαγής. Καταστροφή αργή· αποκάλυψη ευθραυστότητας.

Ήχος απόκοσμος· παραπλανά· ως ψευδοπροφήτης.

Απουσία σώματος· παρουσία ψυχής. Ψυχρή και άκαμπτη· με βάρος.

*Από το προλόγισμα του Γιώργου Σεφέρη στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (μεταγραφή του Γ. Σεφέρη)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι: Ομαδική έκθεση στο KYPSÈLIS
SHEKINE NAIDI

Σχετικά με το KYPSÈLIS³

Στο διαμέρισμα της οδού Κυψέλης 3, στο Πεδίον του Άρεως, έζησε μέχρι το 1984 η ζωγράφος Αγλαΐα Παππά, μια σημαντική μορφή της ελληνικής τέχνης. Γεννημένη στην Κέρκυρα το 1903/1904, με οικογενειακές ρίζες στη Βόρεια Ήπειρο, ήταν αδελφή της λογοτέχνιδας Κατίνας Παππά. Τα πρώτα της μαθήματα τα έλαβε στην Κέρκυρα και αργότερα σπούδασε στην ΑΣΚΤ με δασκάλους τους Παρθένη, Νικηφόρο Λύτρα και Θωμόπουλο, ενώ συνέχισε στην Ακαδημία Μπρέρα του Μιλάνου και ταξίδεψε σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις για περαιτέρω μελέτη.

Από τη δεκαετία του 1960 η ζωγραφική της στράφηκε σε πιο αφαιρετικές μορφές, συνδυάζοντας την κλασική της παιδεία με τις σύγχρονες αναζητήσεις της εποχής. Από το 1934 συμμετείχε σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, όπως η Μπιενάλε Βενετίας και η Διεθνής Έκθεση του Παρισιού (1937), όπου τιμήθηκε με αργυρό μετάλλιο. Έλαβε μέρος σε πολυάριθμες εκθέσεις σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή, ενώ το 1980 η Εθνική Πινακοθήκη παρουσίασε αναδρομική έκθεση προς τιμήν της. Έργα της βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας και σε ιδιωτικές συλλογές. Η ζωγραφική της χαρακτηρίζεται από ισορροπία ανάμεσα στη μαθητεμένη γεωμετρική οργάνωση και μια προσωπική, ευαίσθητη ματιά. Έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 1984, λέγεται μάλιστα την ίδια μέρα που γεννήθηκε —κλείνοντας έναν ποιητικό κύκλο ζωής— αφήνοντας πίσω της ένα έργο ζωντανό και ουσιαστικό για την ελληνική τέχνη του 20ού αιώνα.

Σχετικά με τις καλλιτέχνιδες και τους καλλιτέχνες

Ο Άκης Γιούσμης γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη το ακαδημαϊκό έτος 2014/15 στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Έλαβε υποτροφία Erasmus και παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο UAP University Of Arts Poznan, στο Πόζναν Πολωνίας το χειμερινό εξάμηνο 2017/18.

Η Ναταλία Αστραία είναι σύγχρονη εικαστικός με βάση την Αθήνα, της οποίας η καλλιτεχνική πρακτική εκτείνεται στη γλυπτική, το βίντεο και τις εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας σουρεαλιστικά στοιχεία με έναν ποιητικό, εσωστρεφή στοχασμό. Σπούδασε Performance και Εικαστικές Τέχνες στο University of Brighton, όπου άρχισε να εξερευνά τη σχέση ανάμεσα στον χώρο, τα αντικείμενα και την ψυχολογία του θεατή, ενώ στη συνέχεια έκανε τη στροφή της σε προσωπικές και ψυχολογικές θεματικές. Μέσα από μια πολυεπίπεδη, συμβολική γλώσσα που αντλεί έμπνευση από τη μυθολογία, τα όνειρα και το ασυνείδητο, δημιουργεί καθηλωτικά περιβάλλοντα τα οποία καλούν το κοινό σε μια στοχαστική και συναισθηματική εξερεύνηση του εαυτού. Το έργο της διερευνά τις λεπτές αποχρώσεις της ταυτότητας και της συνείδησης, αποκαλύπτοντας τις κρυμμένες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η Ελεάννα Μπαλέση ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στις Εικαστικές Τέχνες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και σπούδασε στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η καλλιτεχνική της γλώσσα διαμορφώνεται μέσα από αναφορές στη μνήμη και την πειραματική χρήση πολλαπλών υλικών και μέσων, καταλήγοντας σε γλυπτικά έργα και εγκαταστάσεις που ενσωματώνουν οπτικούς δίσκους, βιομηχανικά και οργανικά υλικά. Το έργο της λειτουργεί ως μια εικαστική απόδοση της μνήμης και του φαντασιακού, προσεγγίζοντας τη χωρικότητα με τρόπο βιωματικό και ονειρικό. Η ημερολογιακή γραφή και η εσωτερική αναζήτηση μετουσιώνονται σε αφηγηματικά περιβάλλοντα, στα οποία το υλικό αποκτά συμβολικό χαρατήρα. Μέσα από αντιθετικές έννοιες όπως δημιουργία/καταστροφή, εύθραυστο/ανθεκτικό και μικρόκοσμος/μακρόκοσμος, το έργο της εστιάζει στην έννοια της λήθης και της ανακατασκευής της αλήθειας, προσφέροντας μια ποιητική και ταυτόχρονα στοχαστική εμπειρία. Ο θεατής εισέρχεται σε κόσμους μεταξύ φαντασίας και ρεαλισμού, όπου η μυθοπλασία λειτουργεί θεραπευτικά, φωτίζοντας τις έννοιες της μνήμης, του χρόνου και της φθοράς μέσα από τη σωματικότητα των υλικών.

Η Μαρία Διαμαντίδου σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (2016–2022). Έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις: Night Shift (HGW, Αθήνα, 2024), Psaropoulia (Ανάπτυξη και Προβολή Ερεσού, Λέσβος, 2023) και Vyne Myths (κτήριο Αγίας Όλγας, Φλώρινα, 2021). Έχει επίσης συμμετάσχει σε πληθώρα ομαδικών εκθέσεων.

Ο Αριστομένης Θεοδωρόπουλος (γεν. 1988) είναι εικαστικός και μουσικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Με επίκεντρο τη ζωγραφική, επαναλαμβανόμενα θέματα στο έργο του είναι οι αντιθέσεις ανάμεσα στο χάος και τη δομή, στο αφηρημένο και το παραστατικό, στο προσωπικό και το καθολικό. Μέσα από τη δουλειά του επιδιώκει να δημιουργεί χώρους όπου αυτές οι αντίρροπες δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν, τόσο σε ένταση όσο και σε αρμονία. Κεντρικό στοιχείο του μέσου του είναι το μαύρο χρώμα, το οποίο μετασχηματίζεται από σύμβολο άρνησης σε εργαλείο απελευθέρωσης. Πέρα από τη δημιουργία ambient ηχητικών τοπίων που ενισχύουν την εμβύθιση στις εκθέσεις του, ο Θεοδωρόπουλος έχει εμφανιστεί, παράξει και κυκλοφορήσει μουσική με διάφορα σχήματα της τοπικής σκηνής, ενώ εκδίδει και προσωπική δουλειά με το όνομα ΦΕΥ (FEF). Είναι επίσης μέλος του συγκροτήματος Valisia Odell. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως εικονογράφος, συνεργαζόμενος με εταιρείες και καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (BA in Visual Arts – Integrated Master, ΑΣΚΤ, 2005–2010). Έχει παρουσιάσει το έργο του μέσα από μια σειρά ατομικών εκθέσεων, όπως την ECHO (The Project Gallery, Αθήνα, 2024), την TOPOS σε συνεργασία με το fashion brand 2WO+1NE=2 (Teras, Αθήνα, 2023), την THERE (Wisedog, Λάρισα, 2022), την OUT (Mets Arts Center, Αθήνα, 2021), την BEFORE ECHO (Boiler Project Space, Αθήνα, 2019) και την HERE (Φωταγωγός, Αθήνα, 2018).

ΕΛΕΑΝΝΑ ΜΠΑΛΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι
ΕΛΕΑΝΝΑ ΜΠΑΛΕΣΗ

Ο Δημήτρης Φραγκάκης γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Σχολή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009–2014), ενώ νωρίτερα είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. Μηχανολογίας, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Καβάλας (2002–2007). Στο ακαδημαϊκό πεδίο έχει διατελέσει Επιστημονικό Διδακτικό Προσωπικό (2024–2026) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου δίδαξε στο Βασικό Εργαστήριο Ζωγραφικής (Χρώμα), στο Εργαστήριο Σχεδίου (Σχέδιο Ι) και εργάστηκε ως Βοηθός Καθηγητή στο 2ο Εργαστήριο Ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών στη Φλώρινα. Έχει πραγματοποιήσει σειρά ατομικών εκθέσεων, μεταξύ των οποίων οι SPLats στο MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Θεσσαλονίκη, 2025, επιμέλεια Γιάννη Μπόλη), Μυδοφάγοι στην Apodec Gallery (Θεσσαλονίκη, 2024, επιμέλεια Τένιας Μενεγάκη), Hey Pal στη Depo Darm Gallery (Αθήνα, 2018), Snapshot: Η Βολή της Ακινησίας επίσης στη Depo Darm Gallery (Αθήνα, 2016, επιμέλεια Παναγή Κουτσοκώστα), και Ο Ανοιχτός Κύκλος στο Πεδίο Δράσης Kodra (Θεσσαλονίκη, 2015, επιμέλεια Παναγή Κουτσοκώστα).

Η Shekine D. Nainti (γεν. 1996) είναι Ελληνοϊρανή καλλιτέχνις που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών του ΑΠΘ (BA, 2022), της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Καρράρα με ειδίκευση στη μαρμαρογλυπτική (BA, 2021) και ολοκληρώνει το 2025 το μεταπτυχιακό της (MA) στην ΑΣΚΤ. Το έργο της έχει αναγνωριστεί με σημαντικές διακρίσεις, όπως το MATAROA Award στην 6η Art-Thessaloniki (2022), το Emerging Artist Award σε διαγωνισμό γλυπτικής στη μνήμη του Luciano Baicchi (2019), καθώς και το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό "Eternity” σε επιμέλεια Maurizio Cattelan (2018), ενώ το 2023 συμμετείχε στο Inspire Project του MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών. Έχει λάβει μέρος σε ποικίλα projects και συμπόσια, ανάμεσά τους το Intermedial Dialogues της Εθνικής Πινακοθήκης (2025), το πρόγραμμα Talks & Crafts του Κέντρου Ημέρας ΕΠΑΨΥ στο ΕΜΣΤ (2024), το εργαστήριο NAMAD για την επεξεργασία μαλλιού (Σίφνος & Βλάστη, 2022–24), καθώς και διεθνή συμπόσια γλυπτικής σε Δολομίτες, Σικελία και άλλα ευρωπαϊκά πλαίσια. Έχει παρουσιάσει τρεις ατομικές εκθέσεις: The Stars Below (πτυχιακή ΜΑ, ΑΣΚΤ, 2025), Terra nera (βιντεοεγκατάσταση με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, Πτολεμαΐδα, 2024) και Corpus (πτυχιακή ΒΑ, ΑΠΘ, 2022).

Η Μάρθα Παναγιωτοπούλου (γεν. 1991, Αθήνα) είναι καλλιτέχνις με MFA από το Glasgow School of Art και Δίπλωμα Αρχιτεκτονικής από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Το έργο της έχει παρουσιαστεί σε ποικίλους χώρους, όπως το Λουτρό των Αέρηδων, η GoMA και η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή. Έχει τιμηθεί με την υποτροφία NEON και έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή Hydrias καθώς και το artist book Libella Nova. Η πρακτική της εκτείνεται στη γλυπτική, τις εγκαταστάσεις, το βίντεο και την performance, αντλώντας συχνά από υδροφεμινιστικές προσεγγίσεις.

ΑΚΗΣ ΓΙΟΥΣΜΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι
ΑΚΗΣ ΓΙΟΥΣΜΗΣ

Η Εύη Ζαμπέλη είναι σύγχρονη εικαστικός με έδρα την Αθήνα, απόφοιτη του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές. Η καλλιτεχνική της πρακτική, η οποία εκτείνεται στη ζωγραφική, τη performance και την εγκατάσταση, εστιάζει στις σχέσεις ανάμεσα στη φύση και την ανθρώπινη φιγούρα, δημιουργώντας φανταστικά τοπία με έντονο συναισθηματικό και αφηγηματικό χαρακτήρα. Με επίκεντρο τη γυναικεία μορφή, τα έργα της εξερευνούν προσωπικές ιστορίες, επιθυμίες και υπαρξιακές αναζητήσεις, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως καθρέφτης των κοινωνικών ρόλων και των ταυτοτήτων που φέρει η γυναίκα στο σήμερα. Μέσα από την τέχνη της, επιδιώκει να προσκαλέσει τον θεατή σε μια εσωτερική και διαλογική διερεύνηση της σχέσης του με τον κόσμο και την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η Loo aka Μαριλένα Ορφανού ζει μέσα στη μουσική, ανάμεσα σε σκοτεινά dance floors και φανταστικούς κινηματογραφικούς κόσμους. DJ, παραγωγός και συνθέτρια, γράφει για sci-fi ιστορίες, κινηματογραφικές σιωπές και sadcore καταστάσεις με synths, έγχορδα και dreamy ή dark φωνητικά. Είχε τις Berlin Brides. Τώρα έχει τις μπάντες Someone Who Isn’t Me, ZòNTAZòA και MJWxLoo

Η MJW είναι frontwoman και ιδρυτικό μέλος των Nasty Beach, OI XAPOI, ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ & ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ και MJWxLoo.

Το Piracy Vintage γεννήθηκε μέσα από μια προσωπική ιστορία που εξελίχθηκε σε συλλογικό πάθος. Το ταξίδι ξεκίνησε το 2018, όταν η Γιασεμή κληρονόμησε από τη γιαγιά της ένα χώρο αποθήκευσης γεμάτο αρχειακά designer κομμάτια∙ μια μυστική ντουλάπα-θησαυρό που άνοιξε τον δρόμο για μια νέα σχέση με τη μόδα, τη μνήμη και την ανακύκλωση του στυλ. Αρχικά τα κομμάτια πωλούνταν διαδικτυακά, ενώ παράλληλα ξεκινούσε η αναζήτηση για ακόμη περισσότερα μοναδικά ευρήματα και λίγο πριν το 2024 άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στα Εξάρχεια. Σήμερα, το Piracy Vintage αποτελεί μια μικρή κοινότητα φίλων που αγαπούν τη μόδα, την ατομική έκφραση και την ελευθερία του προσωπικού στιλ — μια οικογένεια που συνεχίζει να εμπνέεται από το παρελθόν για να δημιουργήσει το δικό της παρόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα στέκι με τη γεύση της παλιάς Αθήνας: Εκεί τρώμε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

HELLENIC ESTATES - LAMDA DEVELOPMENT 19 Νοε 2025 | 15:55

Ελληνικό: Ξεκινά τις επόμενες ημέρες η κατασκευή του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών Skyline Havens

Οι νέες κατοικίες αναπτύσσονται από την Hellenic Estates σε συνεργασία με τη Lamda Development

19 Νοε 2025 | 09:32

Η Life Fitness στην έκθεση XENIA 2025 με την πρωτοποριακή σειρά εξοπλισμού cardio Symbio™

Η Life Fitness προσκαλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την premium cardio σειρά Symbio™

WOMEN LEADERSHIP” ΤΟΥ THETOC X NEW YORK TIMES 18 Νοε 2025 | 10:00

eXnatura: Η δύναμη της γυναικείας ηγεσίας στον χώρο της ομορφιάς

Κατερίνα Συμεωνίδου ιδρύτρια της εταιρείας eXnatura.

17 Νοε 2025 | 16:56

Τα Ho-Ho-Hot Deals των Public έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε τιμές... Black Friday

Ότι αναζητούμε για εμάς ή για δώρα στους αγαπημένους μας, και ακόμη περισσότερα, θα τα βρούμε στα Public που φέτος παρουσιάζουν τη φετινή τους Black Friday

17 Νοε 2025 | 11:19

Η "εκδίκηση" της δυτικής Θεσσαλονίκης

Πώς το Ευαγγέλιο κατά Ματθαίον: "Έτσι θα βρεθούν οι τελευταίοι πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι" ισχύει και για τις περιοχές των πόλεων.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 17 Νοε 2025 | 09:35

Κωνσταντίνα Ψαρράκου (Παπαστράτος): Η εξίσωση ανάπτυξης στην Παπαστράτος

Η πορεία από την πρώτη γραμμή στο τιμόνι της γενικής εμπορικής διεύθυνσης

ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ 17 Νοε 2025 | 09:35

Ελευθερία Γεωργάκαινα (SOCIEL): Τα εμπόδια για μια γυναίκα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν είναι εξωτερικά αλλά εσωτερικά

Για τη στροφή από τη δημοσιογραφία, τις προκλήσεις και την προσπάθεια για ισορροπία στη ζωή της μιλά η ιδρύτρια της SOCIEL.

17 Νοε 2025 | 09:03

Μελίνα Τζάκου: Σημαντική η ψυχική υγεία - Οι πιο δύσκολες προκλήσεις είναι εσωτερικές

Για τη ψυχική υγεία, το χάσμα γενεών στη σύγχρονη εποχή και τη σημασία της ψυχοθεραπείας μιλά η ψυχολόγος Μελίνα Τζάκου

17 Νοε 2025 | 09:00

Μαρία Θεμελή: Η στρατηγική επικοινωνία δεν είναι πολυτέλεια για τις ΜμΕ, αλλά αναγκαιότητα

Γιατί αποφάσισε να στραφεί στην επικοινωνία των ΜμΕ στην Ελλάδα.

ΑΠΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΗΣ 14 Νοε 2025 | 08:00

Επενδύοντας σε αβέβαιους καιρούς - Η στρατηγική της Freedom24

Οι αναλυτές της Freedom24 υπογραμμίζουν ότι σε περιόδους αβεβαιότητας, κερδισμένοι επενδυτές είναι τελικά όσοι έχουν προετοιμαστεί για κάθε εξέλιξη

13 Νοε 2025 | 18:41

15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στη μεγάλη γιορτή των spirits;

Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις

URBAN SOUL PROJECT 12 Νοε 2025 | 15:13

Ένα έργο Ελλήνων αρχιτεκτόνων στην καλύτερη περιοχή του Παρισιού

Το "Nippon apartment" των Urban Soul Project έχει "breathtaking view" στον πύργο του Άιφελ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 11 Νοε 2025 | 13:50

Η επίσημη δήλωση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για τη δικαστική υπόθεση με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Η HEINEKEN N.V. και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παραμένουν πεπεισμένες ότι οι ισχυρισμοί της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης είναι αβάσιμοι.

10 Νοε 2025 | 17:54

CAPA: Από το χθες στο αύριο των εταιρικών υποθέσεων ο άνθρωπος παραμένει στο επίκεντρο

H CAPA ανακήρυξε Επίτιμα Μέλη της τις κυρίες Λόλα Νταϊφά και Ρίτα Μαλικούτη για την πολύτιμη συμβολή τους στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων στο πλαίσιο του δεύτερου capacities event

10 Νοε 2025 | 13:36

Ο GOAT και Χρυσός Ολυμπιονίκης Νόβακ Τζόκοβιτς στο νέο κατάστημα LACOSTE στο Μέγαρο Αρσακείου.

η Lacoste υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της μόδας και της τέχνης.

10 Νοε 2025 | 09:30

Η Miele Hellas Αναγνωρίζεται ως Πρωτοπόρος στην Ελληνική Φιλοξενία

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum InterContinental Athens, ανέδειξε τη Miele ως ηγέτη στο χώρο.

07 Νοε 2025 | 10:32

Μια πρωτοβουλία δίχως σύνορα: Η Rolex και η αδιάκοπη προσφορά της στη διαφύλαξη του πλανήτη

Η πρωτοβουλία Perpetual Planet λειτουργεί ως φορέας υποστήριξης για άτομα και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

COMETA ARCHITECTS 06 Νοε 2025 | 15:45

Μια Ελληνίδα συνέβαλε στο σχεδιασμό αυτού του σπιτιού στη Βαρκελώνη

Το Cometa Architects είναι ένα διεθνές αρχιτεκτονικό-σχεδιαστικό γραφείο με έδρα τη Βαρκελώνη, που ιδρύθηκε από τους Víctor González Martí και Φαίδρα Ματζαράκη

06 Νοε 2025 | 15:15

Packmen Project: Η Interamerican "δοκίμασε" δύο creators και Survivors για 24 ώρες σε φυσικές καταστροφές σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι

Η ενέργεια προβλήθηκε σε πραγματικό χρόνο μέσα από τα social media της Interamerican και των creators.

05 Νοε 2025 | 09:42

Χριστούγεννα 2025: Ιδέες για το σπίτι & δώρα Χριστουγέννων που θα σε ενθουσιάσουν!

Τώρα είναι η εποχή που το σπίτι μας θα γεμίσει φως και ζεστασιά.

PIERIS ARCHITECTS 04 Νοε 2025 | 08:00

Από την Κερύνεια της Κύπρου, στην κορυφή της βιώσιμης αρχιτεκτονικής

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris architects, μετά από 50+1 πλέον, χρόνια δημιουργίας, μας παρουσιάζει το καινούργιο τους έργο στο Πόρτο Χέλι.

ΚΚΜΚ 01 Νοε 2025 | 06:15

Μια καινούργια "‘άφιξη" στη Μήλο

Αν και ο "χειμώνας έρχεται", όπως λεγόταν στο Game Of Thrones, θα επιμείνουμε με το νησί της Μήλου και το καινούργιο project του γραφείου ΚΚΜΚ

30 Οκτ 2025 | 13:00

Μια εξοχική κατοικία στο Τολό που σε προσκαλεί να ταξιδέψεις προς τα εκεί (έστω και νοερώς)

Η εξοχική κατοικία έχει πανοραμική θέα στον Αργολικό κόλπο, τις Σπέτσες και τα νησάκια Πλατειά και Ψιλή.

27 Οκτ 2025 | 09:54

Το αισθητικό "σύμπαν" του μεγαλύτερου Ελληνικού συνεδρίου για την αρχιτεκτονική της φιλοξενίας

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Flux office, διαμόρφωσε φέτος ένα μοναδικό κινηματογραφικό σύμπαν στην έκθεση Hotel Experience 2025, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη.

24 Οκτ 2025 | 12:05

Τι ορίζει την αρχιτεκτονική υπεροχή - 2 υπέροχες κατοικίες το αποδεικνύουν

Η αισθητική της ακρίβειας δεν μπορεί να υπάρξει αν δε φέρει την υπογραφή της INOXAL by ETEM.

22 Οκτ 2025 | 12:16

Πώς αλλάζει η βιομηχανία τροφίμων

Φυτικά υποκατάστατα, εργαστηριακά τρόφιμα και βιώσιμες πρακτικές που μειώνουν το οικολογικό αποτύπωμα.

22 Οκτ 2025 | 12:16

Το vegan δεν είναι πια επιλογή για λίγους

Μια παγκόσμια τάση που καθορίζει το μέλλον της διατροφής.

22 Οκτ 2025 | 09:00

Η νέα συνεργασία των Public με την Snappi υπόσχεται "έξυπνες αγορές"

Μιλάμε για ένα ακόμη έξυπνο hack αγορών, όπως ακριβώς μάς έχουν συνηθίσει τα Public μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας τους.

21 Οκτ 2025 | 12:00

Ανακαλύψτε την Απόλυτη Άνεση με Αντλία Θερμότητας: Tips για Εξοικονόμηση Ενέργειας και Αξιοπιστία

Μια αντλία θερμότητας πρέπει πρώτα από όλα να διαθέτει αποδεδειγμένες επιδόσεις και πιστοποιήσεις από ανεξάρτητους φορείς.

20 Οκτ 2025 | 16:30

Μια μελέτη Ελλήνων φοιτητών του ΕΜΠ έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης - Για πρώτη φορά στην ιστορία μας

Ανάμεσα στα έργα που διακρίθηκαν, ο "Θαυμαστός Καινούργιος Άξονας" ξεχώρισε ως μια τολμηρή και ποιητική μελέτη πάνω στη σχέση του αστικού ιστού της Αθήνας με τον δημόσιο χώρο

20 Οκτ 2025 | 14:39

Πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου PDF: Αποτελεσματική επεξεργασία

​Αποτελεσματική επεξεργασία PDF: Το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου PDF και σωστές πρακτικές

20 Οκτ 2025 | 11:44

Αντλίες Θερμότητας: Το μυστικό για ιδανική θερμοκρασία όλο τον χρόνο!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αντλίες θερμότητας αποτελούν βασικό κομμάτι της ενεργειακής μετάβασης σε όλη την Ευρώπη.

20 Οκτ 2025 | 11:31

Ο Χρωμόπυργος της Vitex: Σύγχρονη παραγωγή κονιαμάτων με λίγη μαγεία

Η Vitex έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά και παρουσιάζει τον Χρωμόπυργο — τη νεότερη, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής δομικών κονιαμάτων.

20 Οκτ 2025 | 11:00

Εξοικονόμηση Ενέργειας: Μικρές Αλλαγές, Μεγαλύτερη Άνεση

Πάνω από το 60% της ενέργειας που καταναλώνουν τα νοικοκυριά στην Ευρώπη πηγαίνει στον κλιματισμό χώρου.

20 Οκτ 2025 | 10:45

Το σύστημα θερμομόνωσης CLIMAPLUS της THRAKON

Η THRAKON, πρωτοπόρος στον τομέα της θερμομόνωσης, έχει αναπτύξει το ολοκληρωμένο σύστημα CLIMAPLUS

20 Οκτ 2025 | 10:02

Δημήτρης Ξυνομηλάκης (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ): Η ενεργειακή αναβάθμιση εκτός από υποχρέωση είναι και συμφέρουσα λύση

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ–ΠΕΑ) για την ενεργειακή αναβάθμιση και το ρόλο της μόνωσης

20 Οκτ 2025 | 10:01

Ανδρέου (ΠΣΕΜ): Ποια είναι τα είδη θερμομόνωσης και πώς ξεχωρίζουν - Έως και 700 € το χρόνο η εξοικονόμηση από τη μόνωση

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης (ΠΣΕΜ) για τα είδη της θερμομόνωσης - Πόσα χρήματα το χρόνο μπορεί να γλιτώσει από τη θέρμανση ένα νοικοκυριό

20 Οκτ 2025 | 10:00

Στέφανος Παλλαντζάς: Το παθητικό κτίριο είναι η νέα τάση στην εξοικονόμηση ενέργειας για ένα πράσινο και ενεργειακά αποδοτικό ακίνητο

Πώς μπορεί ένα ακίνητο να θωρακίσει την ενέργεια και να γίνει πιο "άνετο" και ενεργειακά αποδοτικό

19 Οκτ 2025 | 09:00

Τρόφιμα που έχουν γίνει πολύτιμοι σύμμαχοι για την υγεία μας

Οι νέες διατροφικές επιλογές που κερδίζουν τους καταναλωτές.

18 Οκτ 2025 | 09:00

Λιγότερη ζάχαρη: Η στροφή της βιομηχανίας τροφίμων σε πιο υγιεινές λύσεις

Η αλλαγή αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα διαίτης.

17 Οκτ 2025 | 16:58

Nature’s Promise: Η υγιεινή διατροφή έχει απολαυστική γεύση

Η Nature’s Promise αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και στο AB Eshop

17 Οκτ 2025 | 09:00

Τα Public γιορτάζουν 20 χρόνια αξέχαστων εμπειριών με τη δέσμευση να συνεχίσουν

Η εβδομάδα των εορτασμών φέρνει και μοναδικές επετειακές προσφορές.

16 Οκτ 2025 | 16:24

H ΑΒ Βασιλόπουλος βάζει τα "θεμέλια" της υγιεινής διατροφής

Δράσεις και συνεργασίες με γνώμονα την καλλιέργεια σωστής διατροφικής κουλτούρας

16 Οκτ 2025 | 16:20

Υγεία & Διατροφή: Πρώτη προτεραιότητα της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών

Καθοριστική προτεραιότητα της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών η στροφή σε πιο ισορροπημένες διατροφικές επιλογές

16 Οκτ 2025 | 16:18

Η σωστή διατροφή ξεκινά από το καλάθι μας

Οι υγιεινές επιλογές δεν ξεκινούν από την κουζίνα, αλλά πολύ νωρίτερα— από τη στιγμή που κάνουμε τις αγορές μας.

16 Οκτ 2025 | 13:31

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με το δημογραφικό αδιέξοδο της υπογεννητικότητας και οι ακριτικές περιοχές που αντιστέκονται

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στην Ηρωική Νήσο Κάσο.

ΓΡΑΦΕΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ 16 Οκτ 2025 | 12:03

Καλά σχεδιασμένα Αθηναϊκά κτίρια γραφείων

Τρία Ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία μας μιλάνε για την καινούργια αρχιτεκτονική στα Αθηναϊκά κτίρια γραφείων.

16 Οκτ 2025 | 11:15

Με πάνω από 3.500 συμμετοχές από 40 χώρες και 4 ηπείρους ολοκληρώθηκε το Santorini Experience 2025

Από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου, η Σαντορίνη υποδέχτηκε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές έχοντας πάνω από 3.500 συμμετοχές.

14 Οκτ 2025 | 09:00

Intercatering: Αξιοπιστία, ποιότητα, βιωσιμότητα - Τα θεμέλια της διαχρονικότητας στο event catering

Κάθε μενού που σχεδιάζεται αντλεί έμπνευση από την παράδοση και ταυτόχρονα "συνομιλεί" με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.

13 Οκτ 2025 | 21:16

Old War Office: Η ιστορία της αίθουσας πολεμικών επιχειρήσεων του Τσόρτσιλ που έγινε πολυτελές ξενοδοχείο

Με αφορμή τη συμμετοχή του Adrian Caddy, ιδρυτή και CEO της Greenspace στην Αθήνα, αφηγούμαστε την απίθανη ιστορία της μεταμόρφωσης του κτιρίου του Old War Office στο Λονδίνο, σε ξενοδοχείο πολυτελείας.

13 Οκτ 2025 | 09:34

Η SIXT στηρίζει και οδηγεί στο Santorini Experience 2025

Μετακίνηση με τις αξίες του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Αθλητισμός, Εκπαίδευση και Οδική Ασφάλεια.

09 Οκτ 2025 | 10:24

Ένας "μικρός κομήτης" προσγειώθηκε, για τα καλά, στον Άλιμο

Πάμε σε μια περιοχή της "Αθηναικής Ριβιέρας", τον Άλιμο. Θέμα μας εκεί, ένα καινούργιο διαμέρισμα πάνω από την πόλη, με θέα τον Σαρωνικό.

09 Οκτ 2025 | 09:42

Πώς θα αξιοποιήσετε σωστά την Τεχνητή Νοημοσύνη στους τομείς της διοίκησης και της εκπαίδευσης

Τα διαθέσιμα εργαλεία και οι τεχνικές με τη χρήση του ChatGPT και του Gemini. Πρόγραμμα από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

06 Οκτ 2025 | 21:20

"Immersive Thessaloniki": Η Φωτεινή Πλευρά Της Τεχνητής Νοημοσύνης

Με το ερευνητικό project "Immersive Thessaloniki", η χαμένη αρχιτεκτονική ομορφιά της συμπρωτεύουσας ξαναγεννιέται ψηφιακά

05 Οκτ 2025 | 00:01

Παγκόσμια Ναυτιλία: Σε ανοδική τροχιά τη τελευταία 20ετία - Η ηγετική θέση της Ελλάδας

Σπάει τα ρεκόρ ο κλάδος της ναυτιλίας την τελευταία. Που έχει ηγετική θέση η Ελλάδα.

04 Οκτ 2025 | 08:00

Η Ελληνικός Χρυσός επενδύει στη νέα γενιά: Σύγχρονα, ασφαλή σχολεία και υποτροφίες αριστείας για τους μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη

Πρόκειται για έναν από τους βασικούς πυλώνες του Προγράμματος Κοινωνικών Επενδύσεων ύψους 80 εκατ. ευρώ, που υλοποιεί η Ελληνικός Χρυσός

04 Οκτ 2025 | 08:00

Eurostat: Η ναυτιλία παραμένει η ραχοκοκαλιά του ευρωπαϊκού εμπορίου

Ο ελληνόκτητος στόλος εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει περίπου 17–18% της παγκόσμιας μεταφορικής ικανότητας.

03 Οκτ 2025 | 10:26

Η πολυκατοικία στην Αθηναική Ριβιέρα, το πρόσφατο "playground" των Ελλήνων αρχιτεκτόνων

Η πορεία του αρχιτέκτονα Παύλου Χατζηαγγελίδη και το όραμά του για τη σύγχρονη πολυκατοικία.

01 Οκτ 2025 | 10:16

Η διεθνής απήχηση ενός ελληνικού αρχιτεκτονικού γραφείου

Το ζευγάρι αρχιτεκτόνων που δεν βλέπει τα κτίρια ως αυτόνομους όγκους, αλλά ως σκηνικά καθημερινών εμπειριών.

01 Οκτ 2025 | 07:01

Sensodyne Clinical White: Η νέα εποχή στη λεύκανση και την προστασία των ευαίσθητων δοντιών

Η Sensodyne Clinical White έρχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία στοματικής φροντίδας.

01 Οκτ 2025 | 00:01

Ναυτιλία: Στα 128 δισ. € ο ετήσιος οικονομικός αντίκτυπος στην ΕΕ - 150 δισ. € για την Ελλάδα μέσα σε δέκα έτη

Πόσο σημαντική είναι η ναυτιλία για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την Ελλάδα

30 Σεπ 2025 | 15:54

Γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα καφέ με ό,τι καλύτερο στο φλιτζάνι σας: τον Caffè Vergnano

Ο Caffè Vergnano αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία barista, τοποθετώντας το brand ως την κατεξοχήν επιλογή στον κόσμο του καφέ.

30 Σεπ 2025 | 00:01

OΛΠ Α.Ε. - Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας

Ενδεικτικά, στον τομέα της κρουαζιέρας, το 2024 αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το λιμένα Πειραιά.

ΤΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ VISUAL ARTIST 29 Σεπ 2025 | 11:42

Η όμορφη πλευρά της "σουρεαλιστικής Αθήνας"

Η αρχιτέκτονας Τίνα Μαρινάκη με τον λογαριασμό Athens Surreal αποδεικνύει ότι το A.I. περισσότερο από απειλή, είναι δημιουργικό εργαλείο

29 Σεπ 2025 | 00:01

Εξ αποστάσεως επιθεωρήσεις: Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κατά τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων

Η ασφάλεια που αναμένουμε στην εφοδιαστική αλυσίδα της ναυτιλίας εξαρτάται από την ορθή λειτουργία όλων των στοιχείων της

28 Σεπ 2025 | 00:01

Η επίδραση των γεωπολιτικών εξελίξεων

Η γεωπολιτική αστάθεια παραµένει όχι µόνο ισχυρός παράγοντας διαταραχής της κανονικότητας για τη ναυτιλία, αλλά και αιτία επιτάχυνσης και ανακατεύθυνσης των τεχνολογικών εξελίξεων, κυρίως στον τοµέα της ψηφιοποίησης.

26 Σεπ 2025 | 00:01

ABS: Από τη δυνατότητα στην πραγματικότητα - H δημιουργία της αλυσίδας εφοδιασμού υδρογόνου στη ναυτιλία

Το υδρογόνο αποτελεί έναν ενεργειακό φορέα για την παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση

25 Σεπ 2025 | 14:50

Η Siemens παρουσίασε το blue GIS στην Ελλάδα

Νέα Εποχή στην Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας με πίνακες Μέσης Τάσης blue GIS από τη Siemens

25 Σεπ 2025 | 12:08

Η Αθήνα αποκτάει design burgerάδικα!

Το burgerάδικο της Ηλιούπολης που κατάλαβε ότι και το πιο απλό πρέπει να αναδεικνύεται σε εμπειρία.

25 Σεπ 2025 | 09:00

Η ΑΓΡΟΒΙΜ Α.Ε. συνεχίζει τη λαμπρή της πορεία με διεθνείς διακρίσεις και δυναμική ανάπτυξη

Μεσσηνιακή Υπογραφή, Παγκόσμια Αναγνώριση, Βραβευμένη Ποιότητα

25 Σεπ 2025 | 08:37

Οι Los Angeles Chargers γράφουν ιστορία με το πρώτο NFL Flag Football Event στην Ελλάδα

Οι Chargers θα φιλοξενήσουν μία σειρά εκδηλώσεων στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Σαντορίνης τον Οκτώβριο του 2025, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για το άθλημα στην Ελλάδα.

25 Σεπ 2025 | 00:01

Οι νέες ισορροπίες στη ναυτιλία: Το όραμα του ομίλου Maritech

Τι απαντά ο CEO του Maritech Group για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ναυτιλίας του σήμερα

24 Σεπ 2025 | 15:30

iPhone 17: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη νέα σειρά της Apple

Με την Apple να παρουσιάζει όχι μόνο τα νέα iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max, αλλά και το ολοκαίνουργιο iPhone Air, οι επιλογές για το 2025 είναι πιο πλούσιες από ποτέ.

24 Σεπ 2025 | 09:52

Snappi: Η τράπεζα που χωράει στην τσέπη σας και είναι παντού δίπλα σας

Η Snappi, με έδρα τα Ιωάννινα, χτίστηκε από το μηδέν με στόχο να είναι αποκλειστικά ψηφιακή, με την εφαρμογή της να λειτουργεί μόνο σε mobile.

24 Σεπ 2025 | 00:01

Δασκαλάκης, Alpha Shipping Advisors: Εξειδικευμένες, tailor-made λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ναυτιλιακών ομίλων

Ο κ. Δασκαλάκης υπογραμμίζει ότι το ζήτημα δεν είναι η έλλειψη κεφαλαίων, αλλά η επιλογή της κατάλληλης μορφής χρηματοδότησης.

23 Σεπ 2025 | 10:18

"Μαμά, με πονάνε τα πόδια!" – Τι σημαίνει όταν το παιδί κουράζεται

Το σωστό παπούτσι και, όπου χρειάζεται, οι ανατομικοί πάτοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην άνεση και την υγεία του.

23 Σεπ 2025 | 10:10

"Από το σχολείο στις δραστηριότητες – Το παιδί σου είναι όλη μέρα όρθιο;"

Τα πόδια τους επιβαρύνονται καθημερινά – ειδικά αν τα παπούτσια που φορούν δεν προσφέρουν σωστή στήριξη.

23 Σεπ 2025 | 00:01

Κώστας Δελαπόρτας (DryDel Shipping): Από τις αρχές του 2025 λειτουργεί το νέο γραφείο στο Χιούστον - Επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων σε eco-friendly πλοία έως το 2028

Για το ναυπηγικό πρόγραμμα σε eco πλοία τελευταίας γενιάς, τα νέα γραφεία της DryDel Shipping στις ΗΠΑ και την αγορά, μιλάει ο Κώστας Δελαπόρτας

22 Σεπ 2025 | 11:06

Πώς να φορέσετε μοντέρνα τα γυναικεία αθλητικά σας σε διαφορετικά στυλ;

Πώς να Δημιουργήσετε Casual Εμφανίσεις με τα Αθλητικά σας Παπούτσια;

22 Σεπ 2025 | 00:01

Ελληνική Ναυτιλία: Η Παγκόσμια Δύναμη να γίνει ο Εθνικός Μοχλός Ανάπτυξης

Η Ναυτιλία πρέπει να γίνει ο κλάδος που θα τραβήξει μπροστά και άλλους τομείς, θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας, θα δώσει ώθηση στην εκπαίδευση και στη βιομηχανία

21 Σεπ 2025 | 00:01

Αναζητώντας το καύσιµο του µέλλοντος

Η ναυτιλιακή βιοµηχανία, η ραχοκοκαλιά του παγκόσµιου εµπορίου, υφίσταται βαθύ µετασχηµατισµό

20 Σεπ 2025 | 00:01

"Ρεαλισµός χωρίς σύνορα, όραµα χωρίς αυταπάτες"

"Πρέπει να συνεργαστούµε πέρα από σύνορα. Οι προκλήσεις είναι παγκόσµιες – το ίδιο πρέπει να είναι και οι λύσεις".

19 Σεπ 2025 | 13:33

Νέα σεζόν, νέες συνήθειες – και μια καλή ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητά μας

Μια νέα αρχή δεν σημαίνει μόνο ρουτίνα και προγραμματισμός, αλλά και τη φροντίδα της οικογένειας και της περιουσίας μας.

MOLD ARCHITECTS ΚΑΙ SINAS ARCHITECTS 19 Σεπ 2025 | 12:09

Σέριφος: Δύο εντυπωσιακά σπίτια που ξεχωρίζουν

Το NCaved House των Mold Architects και το Ξερολίθι του γραφείου Sinas Architects στη Σέριφο

19 Σεπ 2025 | 09:00

Upgrade PC: Τι αξίζει να αλλάξεις για καλύτερες επιδόσεις

Τα σημάδια ότι το σύστημά σου χρειάζεται αναβάθμιση

19 Σεπ 2025 | 00:01

Η Swift Marine πρωτοπορεί στη ναυτιλιακή εφοδιαστική αλυσίδα με καινοτόμο τεχνολογία

Η Swift Marine έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον κλάδο της ναυτιλιακής εφοδιαστικής

18 Σεπ 2025 | 17:58

Έχεις κάτι να κάνεις και δεν προλαβαίνεις; Βρες κάποιον να το κάνει για σένα μέσα από το Tasky

Το Tasky είναι μια έξυπνη online ελληνική πλατφόρμα που σου επιτρέπει να ζητήσεις ή να προσφέρεις βοήθεια για οποιοδήποτε καθημερινό task.

18 Σεπ 2025 | 00:01

Κατασκευάζοντας εξυπνότερα, δυνατότερα και πιο πράσινα πλοία: H Med Marine βάζει ρότα στο μέλλον της Ναυτιλίας

Ποια είναι η Med Marine που κλείνει τα 30 και γιατί στρέφεται στην ηλεκτροκίνηση

17 Σεπ 2025 | 18:30

Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά

Η Αττικές Εκδόσεις Α.Ε. επεκτείνεται σε έναν νέο τομέα με σημαντικές προοπτικές και εξελίσσει δυναμικά τις προσφερόμενες λύσεις στους διαφημιζόμενους πελάτες

17 Σεπ 2025 | 18:21

Scientiffic Nutrition: Αυτό είναι το brand με supplements που αξίζει κάθε αθλητής & μόλις έφτασε στην Ελλάδα

Είσαι pilates girl ή gym freak; Η Scientiffic Nutrition ορίζει τη νέα εποχή της διατροφής με supplements που ξέρουν τις ανάγκες σου

17 Σεπ 2025 | 17:09

5 χρόνια εταιρικής συνεργασίας ΒΙΚΟΣ με We4all – μια ιστορία με αποτύπωμα στο περιβάλλον & στις καρδιές των ανθρώπων

We4all x ΒΙΚΟΣ : 5 χρόνια συνεργασίας, χιλιάδες δέντρα & η περιβαλλοντική ευθύνη γίνεται πράξη

17 Σεπ 2025 | 13:57

Ένα διαμέρισμα στην Πάτρα που εμπνεύστηκε από ολλανδικό πίνακα

Το διαμέρισμα μεταμορφώνεται γύρω από μια υπερμεγέθη κουζίνα: αυτή είναι η αρχιτεκτονική υπόσχεση του "A Jonathan Leaman Kitchen" της αρχιτέκτονος και Διδάκτορος του ΕΜΠ Μυρτώς Κιούρτη.