
Στο παρελθόν έχει υποδυθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τη Μάργκαρετ Θάτσερ κι άλλα δημόσια πρόσωπα της πολιτικής - και μη - ζωής, ενώ το υποκριτικό της ταλέντο είναι ίσως ένα από τα πιο αδιαμφισβήτητα πράγματα ακόμα και σ' αυτόν τον εύθραυστο κόσμο του Χόλιγουντ (ως γνωστόν, έχει λάβει συνολικά 19 υποψηφιότητες για Όσκαρ κερδίζοντας τρία και 29 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας οκτώ).
Αυτή τη φορά η Μέριλ Στριπ - η οποία, σημειωτέον, είναι δηλωμένη οπαδός της Χίλαρι Κλίντον - δοκίμασε μια τολμηρή επιλογή που μόνο ένα ειδικό καλλιτεχνικό «βάρος» όπως το δικό της θα μπορούσε να κάνει: Μεταμορφώθηκε σε Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια θεατρικού γκαλά στο Delacorte Theater στη Νέα Υόρκη.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η Μέριλ Στριπ πουδράρισε ...πορτοκαλί το πρόσωπό της και προσέθεσε στα μαλλιά της ένα «κομμάτι» ξανθιάς περούκας μιμούμενη το περίφημο τσουλούφι του Ντόλαντ Τραμπ.
Ως ... άλλος Ντόναλντ Τραμπ ερμήνευσε μια απόδοση του «Brush Up Your Shakespeare» του Κόουλ Πόρτερ δίπλα από την, βραβευμένη με Τόνι, Κριστίν Μπαράνσκι, για το ετήσιο event που αποδίδει τιμή στον κορυφαίο δρματουργό.
Δείτε φωτογραφίες:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr