Έναρξη Online Δημοπρασίας Μultiformity: The Auction

Tο Studio 4 παρουσιάζει την online δημοπρασία Multiformity: The Auction, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία. Προσφορές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

SHARE THIS
0
SHARES

H δημοπρασία Multiformity: The Auction, αποτελεί την έκτη σε σειρά δράση του Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία και έχει ως σκοπό:

• την ενίσχυση του προγράμματος δημιουργίας και συντήρησης τοιχογραφιών Open Gallery (25% των εσόδων)

• τη διεύρυνση και τον εμπλουτισμό ιδιωτικών συλλογών τέχνης

• την υποστήριξη εικαστικών που έχουν καθιερώσει την παρουσία τους στον δημόσιο χώρο, μέσα από δράσεις που έγιναν με ατομική πρωτοβουλία και προσέφεραν στο κοινωνικό σύνολο, αναβαθμίζοντας το αστικό τοπίο 

 

Συμμετέχουν οι: Franco Fasoli (AR), John Fekner (US), Anthony Lister (AU), L'Atlas (FR), Greg Papagrigoriou, D!, Bασίλης Μαρκοσιάν, Αργύρης Σαρασλανίδης & Simoni Fontana, Πάρις Κούτσικος, Cacao Rocks, The Krah, Βαγγέλης Χούρσογλου και ATH1281, με 37 έργα.

H δημοπρασία πραγματοποιείται στον ιστότοπο liveauctioneers.com/multiformity και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής προσφορών μέχρι και την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου.

Το Public Art Festival υλοποιείται από το Studio 4 με τη συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη, της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Ρομάντσο, σε επιμέλεια Ανδρέα Φακή, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Οργανισμού  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Συντονιστείτε στο www.publicartfestival.gr και ακολουθήστε το Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία και τις δράσεις του, στο Facebook ή στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook