Ένας κήπος με γλυπτά κάτω από την πινακίδα «HOLLYWOOD»

Ενα από τα «διαμαντάκια» - βίλες στη δημοφιλή περιοχή είναι ένας κρυμμένος κήπος με γλυπτά, ακριβώς κάτω από την εμβληματική πινακίδα «Hollywood»!

enas-kipos-me-glupta-katw-apo-tin-pinakida-hollywood
SHARE THIS
0
SHARES

   Η μαγεία του Χόλιγουντ δεν είναι μόνον οι κινηματογραφικές ταινίες. Στους λόφους, διάσπαρτες είναι οι βίλες, στοιχειωμένες από καλλιτέχνες που έχουν δραπετεύσει από την όλο ταχύτητα καθημερινότητα. Ένα από αυτά τα διαμαντάκια είναι ένας κρυμμένος κήπος με γλυπτά, ακριβώς κάτω από την εμβληματική πινακίδα «Hollywood»!

   Όχι συχνά, ο καλλιτέχνης, συλλέκτης έργων τέχνης και ιδιοκτήτης του κήπου αυτού δρ. Ρόμπι Γκόρντον ανοίγει τις πύλες και υποδέχεται επισκέπτες σε ιδιωτική περιήγηση. Στην κορυφή ενός δρόμου που στριφογυρίζει ανηφορίζοντας μέσα σ' έναν καταρράκτη ολάνθιστων κληματσίδων είναι ο κήπος των γλυπτών, πίσω από την οικία του δρ. Γκόρντον: μια συλλογή έργων του και έργων άλλων τα οποία έχουν κερδίσει τον θαυμασμό του.

   Οι επισκέπτες περιπλανούνται στις πελούζες και στην οικία του καλλιτέχνη, όπου, πρακτικά, κάθε επιφάνεια είναι καλυμμένη με τέχνη. Με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι παρακολουθούν, το σούρουπο, την ουρανογραμμή του Λος Άντζελες να φωτίζεται σαν εκατομμύρια μικρά αστέρια. Στην πλάτη τους τα ζωηρά χρώματα του μαγικού κήπου του δρ. Γκόρντον αντιφεγγίζουν με φόντο τους Λόφους του Χόλιγουντ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook