Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώσεις παραστάσεων και αλλαγές στην ώρα έναρξης

Το Φεστιβάλ Αθηνών ανακοινώνει τις παρακάτω αλλαγές λόγω των εκδηλώσεων στην ΑΣΚΤ και της δυνατής μουσικής που θα παρεμποδίζει την ομαλή έκβαση των παραστάσεων

festibal-athinwn-akurwseis-parastasewn-kai-allages-stin-wra-enarksis
SHARE THIS
0
SHARES

Λόγω των εκδηλώσεων στη Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και της δυνατής μουσικής που θα παρεμποδίζει την ομαλή έκβαση των παραστάσεων στην Πειραιώς 260, το Φεστιβάλ Αθηνών ανακοινώνει τις παρακάτω αλλαγές:

Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου:

Οι παραστάσεις της Τραγωδίας του Βασιλιά Ριχάρδου Γ’ από τον θίασο Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων ματαιώνται  για τις 15 και 16 Ιουνίου. Η παράσταση θα παιχτεί μόνο την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 του μηνός. Όλα τα εισιτήρια θα μεταφερθούν στις δύο αυτές μέρες.

Η παράσταση του Σαββάτου της Ανδρονίκης Μαραθάκη It’s not about if you will love me tomorrow – part 2, το Σάββατο 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 20:00 αντί για τις 21:00.

Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου

Όλες οι παραστάσεις στην Πειραιώς 260 θα ξεκινήσουν στις 20:00 αντί για τις 21:00: Γιαννούλα η Κουλουρού του Γιώργου Παπαγεωργίου, Καλοκαιρινά μπάνια των Κ.Κουτσολέλου-Β.Καμαράτου, Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης του Thom Luz.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook