Γενικά Αρχεία του Κράτους: Αφιέρωμα στους δάσκαλους της τέχνης

Γενικά Αρχεία του Κράτους: Αφιέρωμα στους δάσκαλους της τέχνης

genika-arxeia-tou-kratous-afierwma-stous-daskalous-tis-texnis
SHARE THIS
0
SHARES

Εικαστικό αφιέρωμα σε τρεις Δασκάλους της Τέχνης, τον Νίκο Νικολάου, τον Χρήστο Καπράλο και τον Γιάννη Μόραλη, με έκθεση ζωγραφικής πέντε άξιων μαθητών τους διοργανώνουν η Αlicemode Art Event Management Services και η εθελοντική ομάδα ΠROSΩΠΟ, σε συνεργασία με την Κεντρική Υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους και τον Σύλλογο Αθηναίων.

Εκθέτουν:

Σταύρος Ιωάννου

Νεκτάριος Κοντοβράκης

Δημήτρης Κούκος

Παύλος Σάμιος

Αλέκος Σπανούδης

οι οποίοι θα διαλέγονται με τον Γιώργο Ζογγολόπουλο και τον Μιχάλη Κατζουράκη, προσφέροντας την δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθήσει τις επιρροές, τους συνεχείς πειραματισμούς στα υλικά, την τόλμη στις επικαλύψεις, την υποκειμενική αισθητική προσέγγιση και τους διαδοχικούς αυτοσχεδιασμούς του εικαστικού με την ιδιότυπη πλαστικότητα.

Η Έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, Δάφνης 61, 154 52 Ψυχικό, και θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019.

Στις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από τον επιμελητή της Έκθεσης, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), κ. Μάνο Στεφανίδη, επίσημη ανοιχτή ξενάγηση.

Info:

Γενικά Αρχεία του Κράτους – Κεντρική Υπηρεσία, Δάφνης 61, 154 52, Ψυχικό | Τηλ: 210 67 82 278 | org01@gak.gr


ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook