Γιατί Ξαρχάκος,Αρβανιτάκη,Γαλάνη αναβάλουν τη σημερινή συναυλία Τσιτσάνη;

Η απόφαση ήταν κοινή: Τι ανάγκασε τους Ξαρχάκο, Γαλάνη και Αρβανιτάκη να αναβάλλουν από κοινού το σημερινό αφιέρωμα στον Τσιτσάνη στο Κατράκειο Νίκαιας;

giati-ksarxakosarbanitakigalani-anabaloun-ti-simerini-sunaulia-tsitsani
|
SHARE THIS
0
SHARES

   Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συναυλίας-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας αποφάσισαν οι συντελεστές της. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

   Τι ήταν αυτό, όμως, που ανάγκασε τους τρεις καλλιτέχνες να αναβάλουν τη συναυλία τους; «Απλούστατα σκέφτηκαν ότι δεν θα μπορούσε να "προχωρήσει" αυτή την περίεργη ατμόσφαιρα μια τέτοια δύσκολη μέρα για τη χώρα», μας απάντησαν εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας. «Δεν τους έβγαινε όπως την είχαν σκεφτεί. Να φανταστείτε ότι αυτή τη συναυλία την είχαν προγραμματίσει πολύ προτού έρθουν οι τόσο δύσκολες σημερινές μέρες. Και, αν μη τι άλλο το κλίμα σήμερα δεν είναι για ... χαρές και πανηγύρια», είπαν χαρακτηριστικά.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία αγοράς, ενώ η εξαργύρωση εισιτηρίων με ηλεκτρονική αγορά θα γίνεται αυτόματα μέσω της πιστωτικής κάρτας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο στο τηλέφωνο: 2106898215 (11:00 - 16:00).

Η συναυλία προγραμματίστηκε με πρωτοβουλία της οικογένειας του Βασίλη Τσιτσάνη και με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook