Γιώργος Νταλάρας - Γιώργος Ανδρέου «Μικρή Πατρίδα»

Εντεκα συναυλίες, με πρώτη την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στο Κάστρο Χαλκίδας. Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιώργος Ανδρέου με 40 τραγούδια από καρδιάς στη «Μικρή Πατρίδα»

giwrgos-ntalaras---giwrgos-andreou-mikri-patrida
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά τις συναυλίες «Δύο Πιάνα, Μια Φωνή» το χειμώνα στην Κύπρο και σε μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου ξεκινούν από την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στο Κάστρο Χαλκίδας, σειρά καλοκαιρινών συναυλιών.

Μαζί τους μια νέα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα, η οποία είναι και μουσικός (πιάνο, ακορντεόν), που ξέρει να «τα λέει» (λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά), ενώ συγχρόνως παραμένει παιδί της εποχής της.

 

Τη σκηνή θα μοιραστούν με τους σολίστες Γιώργο Παπαχριστούδη (πιάνο), Γιώργο Μάτσικα (μπουζούκι) και Ντάσσο Κούρτι (ακορντεόν). Ο Γιώργος Νταλάρας και οι μουσικοί, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στη «Μικρή Πατρίδα». 

Το πρόγραμμα των συναυλιών

Σάββατο 26 Ιουλίου - Ηράκλειο, Κρήτη, Θέατρο Τεχνόπολις
Δευτέρα 28 Ιουλίου - Ρέθυμνο, Κρήτη, Θέατρο Ερωφίλη, Fortezza
Τρίτη 29 Ιουλίου - Σητεία, Κρήτη, Πάρκο Χλουβεράκη
Πέμπτη 31 Ιουλίου - Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, Α' Γυμνάσιο
Παρασκευή 1 Αυγούστου - Χανιά, Κρήτη, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Πέμπτη 7 Αυγούστου – Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, Green Theate
Σάββατο 9 Αυγούστου - Άστρος Κυνουρίας, Ανοιχτό Θέατρο Παράλιου Άστρους
Σάββατο 16 Αυγούστου - Πλάτσα, Μεσσηνιακή Μάνη, Ανοιχτό Θέατρο
Κυριακή 17 Αυγούστου - Λακωνία, Επιδαύρειο Θέατρο Βλαχιώτη
Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου - Λιβαδειά, Ανοιχτό Θέατρο Κρύας

info: Παρασκευή 18 Ιουλίου, Κάστρο Χαλκίδας, ώρα έναρξης 9:30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: Μειωμένο 10 ευρώ, προπώληση 15 ευρώ, είσοδος 18 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Xenia cafe-bar, Κάστρο Χαλκίδας 22210 24616, Seven Spots, Ελ. Βενιζέλου 60, Χαλκίδα 22210 62613, Seven Spots, Εθν. Αντιστάσεως 112, Νέα Αρτάκη, 2221061749, www.viva.gr, καταστήματα PUBLIC

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook