Γυρίσματα του νέου James Bond στο "Νιάρχος"; Τι λέει εκπρόσωπος του ΚΠΙΣΝ

Μπορεί να γράφτηκε ότι τα γυρίσματα θα γίνουν εδώ, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

gurismata-tou-neou-james-bond-sto-niarxos-ti-leei-ekproswpos-tou-kpisn
|
SHARE THIS
0
SHARES

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την διεξαγωγή γυρισμάτων της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Αυτό ανέφερε στο TheTOC, εκπρόσωπος του ΚΠΙΣΝ, τονίζοντας ότι ουδεμία τέτοια πρόταση έχει γίνει, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, από τους ανθρώπους της παραγωγής της εν λόγω ταινίας στο Κέντρο Πολιτισμού. 

Μπορεί, λοιπόν, να γράφτηκε ότι η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον θρυλικό πράκτορα και τίτλο «Bond 25 w/t Shatterhand» (θα είναι η τελευταία, μάλιστα, ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ στον συγκεκριμένο ρόλο) θα γυριστεί κατά κύριο λόγο στην Τζαμάικα, αλλά θα υπάρξουν και γυρίσματα σε Ελλάδα και Ιταλία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Την «είδηση» ότι η Αθήνα θα φιλοξενήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας ανάρτησε χρήστης του Reddit, αναφέροντας ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση και γνωρίζει ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα γυρίσματα στην ελληνική πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα το σχέδιο, όπως ανέφερε, ήταν οι σκηνές να γυριστούν στο στολίδι της πρωτεύουσας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος

Τη συγκεκριμένη πληροφορία μετέφερε, με επιφύλαξη βέβαια, και η βρετανική Mirror σε άρθρο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας. Η εφημερίδα επισημαίνει πάντως ότι πρόκειται για ρεπορτάζ και πως όσα μεταδίδει για την Ελλάδα και την Ιταλία δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Και να που τώρα την απάντηση τη δίνει το ίδιο το ΚΠΙΣΝ...

 

Φωτο: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook