Έτοιμη να συμφωνήσει με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κένεθ Μπράνα φαίνεται να είναι η Αντζελίνα Τζολί. Ο Μπράνα ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την μεταφορά του μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι ‘Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» που σκηνοθέτησε το 1974 ο Σίντνει Λιούμετ με τον Άλμπερτ Φίνεϊ στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό.
Η κάτοχος του βραβείου όσκαρ Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την κυρία Χάμπαρντ, ρόλο που υποδύθηκε η Λορίν Μπακόλ. Η Αγκάθα Κρίστι έγραψε το Έγκλημα στο οριάν Εξπρές, ένα από τα πιο διάσημά της μυθιστορήματα μυστηρίου το 1934. Περιστρεφεται γύρω από τις προσπάθειες του Ηρακλή Πουαρό να λύσει μια υπόθεση δολοφονίας πάνω στο διάσημο τρένο.
Ο Κένεθ Μπράνα θα υποδυθεί τον Ηρακλή Πουαρό, ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter η διανομή θα είναι γεμάτη με διάσημους αστέρες. Στην ταινία του Λιούμετ εκτός από τη Λορίν Μπακόλ πρωταγωνιστούσαν επίσης ο Σον Κόνερι και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2016 στο Λονδίνο και τη Μάλτα, ενώ το σενάριο υπογράφει ο συγγραφέας Μάικλ Γκριν.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Fox τον Νοέμβριο του 2017.