Η βραδιά που «ζωντάνεψε» η Κάλλας. Δείτε το ολόγραμμά της

Στην πρώτη από τις δύο sold out παραστάσεις, το κοινό απήλαυσε σε πραγματικό χρόνο -μέσω της υπερσύγχρονης ολογραφικής τεχνολογίας- τη θρυλική Ντίβα της όπερας.

i-bradia-pou-zwntanepse-i-kallas-deite-to-ologramma-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, το υπερθέαμα υψηλής τεχνολογίας Callas in Concert, παρουσιάστηκε χθες βράδυ για πρώτη φορά και στη χώρα μας.

Στην πρώτη από τις δύο sold out παραστάσεις, το κοινό της Αθήνας είχε τη δυνατότητα να απολαύσει σε πραγματικό χρόνο -μέσω της υπερσύγχρονης ολογραφικής τεχνολογίας- τη θρυλική Ντίβα της όπερας, Maria Callas και να βιώσει μια ‘ζωντανή’ παράσταση της κορυφαίας του είδους. 

Την παράσταση πλαισίωσε, για την ελληνική της στάση, η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με σεβασμό στη μεγάλη ερμηνεύτρια, υπό τη διεύθυνση της διεθνούς φήμης μαέστρου Eímear Noone.

Η παράσταση Callas in Concert - The Hologram Tour φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου το κοινό βίωσε μια μοναδική εμπειρία, στη θέαση του ολογράμματος της αγαπημένης ερμηνεύτριας και θρύλου της Όπερας. Η βραδιά έκλεισε με το κοινό να χειροκροτεί την ορχήστρα της. Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τη μαέστρο Eimear Noone, για τη συμβολή τους στο καλλιτεχνικό αυτό υπερθέαμα. 

Αυτή την εμπειρία θεάματος που «ζωντάνεψε» τη θρυλική ερμηνεύτρια επί σκηνής, προσέφεραν στο ελληνικό κοινό η διοργανώτρια εταιρία Solist invent experiences και η BASE HOLOGRAM.

Η δεύτερη, επίσης sold out παράσταση, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο. 

Δείτε εικόνες με το

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook