
Μουσικός, περφόρμερ, πολυοργανίστας (παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, farfisa και hammond) και συνθέτης, ο Μαραβέγιας ξεχωρίζει με τραγούδια που η μελωδία και ο στίχος τους χαρακτηρίζονται από ευρηματικότητα, χιούμορ, και χαρούμενη διάθεση.

Ομως σ' αυτό που ξεχωρίζει, είναι η επαφή του με το κοινό. «Ξεχειλίζει κέφι και ζωντάνια, είναι η προσωποποίηση της χαράς», λένε όσοι τον έχουν δει επί σκηνής.

Ετσι δεν είναι διόλου τυχαίο ότι στις εμφανίσεις του δεν πέφτει καρφίτσα. Οταν μάλιστα ο χώρος είναι ο δροσερός κήπος του Μεγάρου Μουσικής, το πικ νικ μετατρέπεται εύκολα σε πάρτι.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είπε -φυσικά- όλα τα πολυαγαπημένα τραγούδια του, αλλά και τα καινούργια, όπως το «αιρετικό» Komasusu, ενώ επί σκηνής βρέθηκε και ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Περιττό να πούμε ότι και οι άλλες δύο εμφανίσεις του -απόψε και αύριο- είναι επίσης sold out.
Φωτο: Μάιρα Χατζημιχαήλ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr