Μουσείο Μπενάκη: Οι φθινοπωρινές εκθέσεις στα κτήρια του Μουσείου

Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει αυτό το φθινόπωρο στα κτήριά του 7 νέες εκθέσεις στις οποίες κυριαρχούν η αρχιτεκτονική και η κεραμική.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μουσείο Μπενάκη: Οι φθινοπωρινές εκθέσεις στα κτήρια του Μουσείου

Το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει αυτό το φθινόπωρο στα κτήριά του 7 νέες εκθέσεις στις οποίες κυριαρχούν η αρχιτεκτονική και η κεραμική, ενώ ανάμεσα τους ξεχωρίζει η έκθεση αφίσας – αφιέρωμα στον Toulouse – Lautrec…

Το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Μουσείου ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου με την έκθεση των συμμετοχών στον αρχιτεκτονικό φοιτητικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής ενημέρωσης και πληροφόρησης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Η έκθεση έχει τίτλο Παράλιο Σήμα και θα διαρκέσει έως τις 8 Οκτωβρίου στο κτήριο της Πειραιώς.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου και πάλι στο κτήριο της Πειραιώς, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Αθήνα του 1917 μέσα από σπάνιο οπτικό υλικό από τη φωτογραφική υπηρεσία του συμμαχικού εκστρατευτικού σώματος, το οποίο έδρασε στα Βαλκάνια στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι γνωστό ως «Στρατιά της Ανατολής».

Το κτήριο της Πειραιώς επίσης θα φιλοξενήσει την απονομή των Βραβείων Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και την έκθεση των βραβείων από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2017.

Η ιδιαίτερη έκθεση – αφιέρωμα στον Toulouse – Lautrec, «Το νέο Salon Des Cent – Διεθνής έκθεση αφίσας. Αφιέρωμα στον Toulouse – Lautrec», δημιουργήθηκε το 2001 με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το θάνατο του και 16 χρόνια μετά επιστρέφει στην Αθήνα εμπλουτισμένη με νέα έργα, από τις 25 Σεπτεμβρίου στην Πειραιώς.

Το κεντρικό κτίριο στην Κουμπάρη θα εγκαινιάσει στις 27 Σεπτεμβρίου την έκθεση «Ίκαρος. Το Εργοστάσιο Κεραμικών της Ρόδου / 1928-1988», όπου θα παρουσιαστούν κεραμικά και αδημοσίευτο αρχειακό υλικό της ροδίτικης βιομηχανίας, από τη συλλογή του Γιάννου Θ. Ιωαννίδη.

Για τον Οκτώβριο το Μουσείο Μπενάκη έχει προγραμματίσει μέχρι στιγμής τρεις εκθέσεις, δύο κεραμικής – γλυπτικής και μία ενδιαφέρουσα έκθεση αρχιτεκτονικής.

Μουσείο Μπενάκη: Οι φθινοπωρινές εκθέσεις στα κτήρια του Μουσείου

Στις 4 Οκτωβρίου στην οδό Πειραιώς θα εγκαινιαστεί η έκθεση τηςΜαρίτσας Τραυλού, «Κεραμική – Γλυπτική 1990-2017», ενώ το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης θα φιλοξενήσει από τις 5 Οκτωβρίου την έκθεση «Η μαγεία των κεραμικών Ιζνίκ».

Τέλος, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής παρουσιάζει στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς, από τις 16 Οκτωβρίου, την πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 1:1, με θέμα ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πείραμα της Σχολής Αρχιτεκτόνων τουΕθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, της περιόδου 1995-2000.

Αναλυτικά οι εκθέσεις:

ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ

Κτήριο οδού Πειραιώς, 2ος μικρός
Εγκαίνια: 7 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 8 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου 2017

Το ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ είναι η έκθεση των συμμετοχών στον πανελλήνιο αρχιτεκτονικό φοιτητικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής ενημέρωσης και πληροφόρησης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2017, ενώ η απονομή των βραβείων και τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Πρόκειται για μία κατασκευή που θα λειτουργήσει ως σημείο πληροφόρησης για δράσεις και εκδηλώσεις που διεξάγονται μόνιμα, περιοδικά ή για ορισμένη χρονική διάρκεια στην Νέα Παραλία. Η κατασκευή θα τοποθετηθεί σε δύο σημεία της Νέας Παραλίας, όπου σημειώνεται στο σχέδιο και θα πρέπει να είναι ευδιάκριτη από απόσταση.

ΑΘΗΝΑ 1917. ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Κτήριο οδού Πειραιώς, β μισό του Ισογείου
Εγκαίνια: 14 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 15 Σεπτεμβρίου – 12 Νοεμβρίου 2017

Η Γαλλική Σχολή Αθηνών διοργανώνει στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο της οδού Πειραιώς) έκθεση αφιερωμένη στην Αθήνα του 1917 με σπάνιο οπτικό υλικό που προέρχεται από τη φωτογραφική υπηρεσία του συμμαχικού εκστρατευτικού σώματος, το οποίο έδρασε στα Βαλκάνια στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι γνωστό ως «Στρατιά της Ανατολής».

Πριν από εκατό χρόνια ακριβώς, στη διάρκεια του 1917, Γάλλοι φωτογράφοι και κινηματογραφιστές της Στρατιάς της Ανατολής πραγματοποίησαν εκατοντάδες λήψεις της Αθήνας. Πρόκειται για σπάνιες πτυχές και εικόνες της πόλης, οι οποίες έχουν με την πάροδο του χρόνου λησμονηθεί ή χαθεί. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αυτό το εξαιρετικά πλούσιο οπτικό αρχείο για την καθημερινή ζωή της πόλης, τα μνημεία, τους δρόμους και τις γωνιές της Αθήνας.

Η έκθεση βλέπει την Αθήνα του 1917 μέσα από τη ματιά και τις αναζητήσεις αυτών των ξένων στρατιωτών και προσπαθεί να εντοπίσει και να αναδείξει τα σημεία εκείνα που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον και αποτέλεσαν βασική πηγή έμπνευσης.

Το υλικό που παρουσιάζεται στην έκθεση φυλάσσεται σήμερα στο Παρίσι (Établissement de Communication et de Production Audiovisuelle de la Défense, Médiathèque de l’Architecture et du Patrimoine).

κεραμικά του Ιζνίκ
κεραμικά του Ιζνίκ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2017 + ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κτήριο οδού Πειραιώς, 2ος μεγάλος
Απονομή των Βραβείων και εγκαίνια της έκθεσης: 20 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19:00
Διάρκεια έκθεσης: 21 Σεπτεμβρίου – 19 Νοεμβρίου 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. Τα βραβεία αφορούν στο πραγματοποιημένο έργο Ελλήνων αρχιτεκτόνων και απονέμονται κάθε τέσσερα χρόνια από το 2000. Στη φετινή διοργάνωση, θα απονεμηθούν βραβεία σε τρεις κατηγορίες: η πρώτη κατηγορία αφορά στην κατοικία, η δεύτερη κατηγορία αφορά στα κτίρια κοινόχρηστης λειτουργίας, ενώ η τρίτη κατηγορία αφορά στην ανακαίνιση.

ΤΟ ΝΕΟ SALON DES CENT
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ TOULOUSE-LAUTREC

Κτήριο οδού Πειραιώς, α’ μισό Ισογείου
Εγκαίνια: 25 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 28 Σεπτεμβρίου – 12 Νοεμβρίου 2017

Το Μουσείο Μπενάκη, το περιοδικό GR Design και η Alpha Bankπαρουσιάζουν την έκθεση «Το Nέο Salon des Cent. Διεθνής Έκθεση Αφίσας. Αφιέρωμα στον Toulouse-Lautrec.» H έκθεση εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο κτήριο της οδού Πειραιώς και θα διαρκέσει έως τις 12 Νοεμβρίου 2017.

To 2001 συμπληρώθηκαν εκατό χρόνια από το θάνατο του Henri de Toulouse-Lautrec. Με αφορμή την επέτειο αυτή, εκατό κορυφαίοι γραφίστες από όλο τον κόσμο σχεδίασαν από μια αφίσα, τιμώντας τον ίδιο και το έργο του. Οι αφίσες αυτές παρουσιάστηκαν στην έκθεση Le Nouveau Salon des Cent, στο Centre Pompidou, στο Παρίσι, το χειμώνα της ίδιας χρονιάς και έκτοτε σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας και στην Αμερική.

Δεκαέξι χρόνια μετά, η έκθεση παρουσιάζεται στην Αθήνα, εμπλουτισμένη με: Πέντε πρωτότυπες αφίσες του Henri de Toulouse-Lautrec και μια του Pierre Bonnard από τη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλέξανδρου Σούτζου.

Δεκαέξι αφίσες που δημιουργήθηκαν από δεκαέξι Έλληνες δημιουργούς, με τις ίδιες προδιαγραφές της έκθεσης του 2001.

Τέλος, την έκθεση πλαισιώνουν προσωπογραφίες του Toulouse-Lautrec που έγιναν με διάφορες τεχνικές σε sketchbooks από τους σπουδαστές τηςΣχολής Βακαλό.

Επιμέλεια: Πάνος Κωνσταντόπουλος

Έργο της Μαρίτσας Τραυλού
Έργο της Μαρίτσας Τραυλού

ΙΚΑΡΟΣ
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, 1928-1988

Κεντρικό Κτήριο
Εγκαίνια: 27 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 28 Σεπτεμβρίου – 19 Νοεμβρίου 2017

Η έκθεση «Ίκαρος. Το Εργοστάσιο Κεραμικών της Ρόδου / 1928-1988»παρουσιάζει κεραμικά και αδημοσίευτο αρχειακό υλικό της ροδίτικης βιομηχανίας. Τα εκθέματα προέρχονται από τη συλλογή του Γιάννου Θ. Ιωαννίδη και διατρέχουν όλη την περίοδο λειτουργίας του εργοστασίου.

Η ιταλική εταιρεία ICARO ιδρύθηκε το 1928 με στόχο την κατασκευή καλλιτεχνικών κεραμικών και κυρίως αντιγράφων των περιζήτητων κεραμικών Ιζνίκ, τα οποία υπήρχαν σε μεγάλες ποσότητες στα αρχοντικά της Λίνδου. Το 1946, λίγο πριν από την αποχώρηση των Ιταλών, ο Ρόδιος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Δ. Χατζηκωσταντής απέκτησε την πλειονότητα των μετοχών της εταιρείας και στη συνέχεια έγινε ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης της επιχείρησης με την ελληνική πλέον επωνυμίαΙΚΑΡΟΣ. Ο ξαφνικός θάνατός του το 1987 σηματοδότησε το τέλος του ΙΚΑΡΟΥ.

ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΑΥΛΟΥ
ΚΕΡΑΜΙΚΗ – ΓΛΥΠΤΙΚΗ 1990-2017

Κτήριο οδού Πειραιώς, 1ος όροφος
Εγκαίνια: 4 Οκτωβρίου 2017
Διάρκεια έκθεσης: 5 Οκτωβρίου – 19 Νοεμβρίου 2017

Η πρώτη αναδρομική έκθεση της Μαρίτσας Τραυλού στο Μουσείο Μπενάκη περιλαμβάνει πεντακόσιες περίπου γλυπτικές συνθέσεις που σκιαγραφούν τους πειραματισμούς της εικαστικού με τις φόρμες, τις τεχνικές και τα υλικά της κεραμικής τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι πολύχρωμες δημιουργίες της, κυρίως από πορσελάνη αλλά και γκρε (stoneware), είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την οπτική πραγματικότητα και τον απέραντο κόσμο της θάλασσας. Τα τρισδιάστατα κεραμικά της «Ψάρια», όπως και οι υποβλητικοί της «Αχινοί» μας μεταφέρουν στη μαγεία της σιωπής του βυθού. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της με τα λεπτεπίλεπτα σμήνη ψαριών ζωντανεύει η αίσθηση της αιώνιας ζωής. Πρόκειται για έργα με δυνατή αίσθηση υφής και χρώματος, έντασης και πάθους, που εκφράζουν το μεγαλείο και τη χαρά της ζωής.

Επιμέλεια: Τάκης Μαυρωτάς

Πιάτο από το εργαστήριο του ίκαρου
Πιάτο από το εργαστήριο του ίκαρου

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΙΖΝΙΚ

Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης
Εγκαίνια: 5 Οκτωβρίου 2017, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 6 Οκτωβρίου – 19 Νοεμβρίου 2017

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει μια έκθεση με θέμα την ακτινοβολία της κεραμικής που προέρχεται από τα εργαστήρια της πόλης του Ιζνίκ κατά τον 19ο και 20ό αιώνα. Τα κεραμικά της οθωμανικής περιόδου και συγκεκριμένα τα αγγεία του 16ου αιώνα, που εκπροσωπούν την περίοδο ακμής των εργαστηρίων, αποτελούν ένα από τα πιο λαμπρά επιτεύγματα στην ιστορία της κεραμικής. Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδείξει μια διαδρομή που ξεκινά στα μέσα του 19ου αιώνα με το πρώτο ενδιαφέρον των Ευρωπαίων, τον σταδιακό σχηματισμό συλλογών και τις πρώιμες μελέτες και καταλήγει στα εργαστήρια της Ελλάδας και συγκεκριμένα του Φαλήρου και της Ρόδου που επιχειρούν την αναβίωση των κεραμικών Ιζνίκ.

Ένα τμήμα της έκθεσης είναι αφιερωμένο στα ελληνικά κεραμικά του 20ού αιώνα και στη σχέση τους με την αισθητική των Ιζνίκ. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα εργαστήρια Κιουτάχεια-Αθήναι,στον Κεραμεικό και τέλος στα εργαστήρια Icaro Rodi της Ρόδου.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 1:1

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Κτήριο οδού Πειραιώς, 2ος μικρός
Εγκαίνια: 16 Οκτωβρίου 2017, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 19 Οκτωβρίου – 19 Νοεμβρίου 2017

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής παρουσιάζει στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς, την πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 1:1, με θέμα ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πείραμα της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, της περιόδου 1995-2000. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των εμπνευστών και καθοδηγητών του πολύ επιτυχημένου εγχειρήματος, πρόωρα εκλιπόντων Καθηγητών Δημήτρη Μπίρη και Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

Στο πλαίσιο του πειράματος, είχε ζητηθεί από τους σπουδαστές να επιλύσουν και να υλοποιήσουν από μία διαφορετική κατασκευή κάθε χρόνο, σε κλίμακα Ένα προς Ένα, δηλαδή σε φυσικό μέγεθος: 1. Ένα σκηνικό θεατρικής παράστασης, 2. Ένα πλωτό μέσο σε δεξαμενή εγκατεστημένη στο αίθριο της Σχολής Αρχιτεκτόνων, 3. Τη συναρμολόγηση εξέδρας για βουτιές στην παραλία Λεωνιδίου, 4. Μία γέφυρα ανοίγματος 4.50 μέτρων και αντοχής σε συγκεκριμένο βάρος, 5. Μία πεζογέφυρα και 6. Ένα ανυψωτικό μηχανισμό για ανέλκυση φορτίου 50 κιλών.

Η εφευρετικότητα των προτεινόμενων κατασκευών, η φαντασία στην επίλυση των προβλημάτων, ο ενθουσιασμός και ο υγιής ανταγωνισμός των ομάδων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των πειραματικών μαθημάτων. Η έκθεση είναι φωτογραφική με υλικό από το αρχείο της Σχολής Αρχιτεκτόνων και το προσωπικό αρχείο του Δημήτρη Μπίρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 15 Ιαν 2021 | 11:01

Ανοίγει τις πόρτες της η εμβληματική "Μεγάλη λέσχη" - Το εντυπωσιακό κτίριο της Καβάλας

Ένα από τα σημαντικότερα έργα αποκατάστασης, συντήρησης και ανακαίνισης ενός κτιρίου με ιστορία πάνω από έναν αιώνα στην Καβάλα

ΕΦΥΓΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 12 Ιαν 2021 | 20:57

Βασίλης Αλεξάκης: Η συγκλονιστική ανάρτηση του γιου του - "Ο διασώστης του ΕΚΑΒ έκλαιγε για τον πατέρα μου"

Ο Βασίλης Αλεξάκης άφησε τη τελευταία του πνοή χθες σε ηλικία 77 ετών προκαλώντας θλίψη στους ανθρώπους των γραμμάτων.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 77 ΕΤΩΝ 11 Ιαν 2021 | 19:23

Θλίψη: Πέθανε ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης

Ο Βασίλης Αλεξάκης έζησε πάνω από 40 χρόνια στο Παρίσι και εργάστηκε ως συγγραφέας, αλλά και ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Le Monde

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 11 Ιαν 2021 | 18:11

Δωρεάν WiFi σε 25 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας - Αναλυτικά η λίστα

Οι επισκέπτες θα μπορούν μέσω του WiFi να αναζητούν πληροφορίες για τα μνημεία και να μοιράζονται την εμπειρία τους στα κοινωνικά δίκτυα.

ΑΠΟ ΤΟΝ 2Ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ 10 Ιαν 2021 | 14:31

Υπάρχει Αγία για τις πανδημίες τύπου κορονοϊού: Και λέγεται μάλιστα και "Αγία Κορώνα"

Οσο και αν ακούγεται απίστευτο η Αγία που προστατεύει από τις πανδημίες λέγεται Αγία Κορώνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 09 Ιαν 2021 | 21:14

Περιφέρεια Αττικής: Δωρεάν online συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά με την Ρένα Μόρφη

Η μουσική βραδιά θα μεταδοθεί στην σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook, αλλά και στο κανάλι της στο YouTube στις 21:30 δωρεάν.

H ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 09 Ιαν 2021 | 18:07

Άγνωστος πίνακας του Ελ Γκρέκο βρέθηκε σε ιδιωτική συλλογή - Ανεκτίμητη η αξία του

Ο μικρών διαστάσεων πίνακας απεικονίζει τον Ιησού με το αγκάθινο στεφάνι, ενώ κουβαλά τον σταυρό.

ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ Η ΚΗΔΕΙΑ 06 Ιαν 2021 | 13:55

Πέθανε ο ιδρυτής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Εϊπίδης

Πέθανε σήμερα το πρωί ο εμπνευστής και ιδρυτής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και επί χρόνια διευθυντής του θεσμού, Δημήτρης Εϊπίδης.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Ιαν 2021 | 22:26

Τάνια Ρόμπερτς: Έφυγε τελικά από τη ζώη το γνωστό "Bond girl" - Η "μαύρη" παρεξήγηση με τον θάνατό της [Βίντεο]

Ο θάνατος της Τάνια Ρόμπερτς έγινε μακάβριο σίριαλ τις τελευταίες δύο ημέρες

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ 05 Ιαν 2021 | 09:36

Απίστευτο μακάβριο λάθος: Ζει τελικά το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Τάνια Ρόμπερτς [βίντεο]

Πώς ένας δημοσιογράφος μετέδωσε λανθασμένα ότι η Τάνια Ρόμπερτς, το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, είναι νεκρή. Τι λέει ο σύντροφός της.

ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 04 Ιαν 2021 | 12:41

Πέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου- Εδωσε ανιση μάχη με τον καρκίνο

Η ηθοποιός πάλεψε με καλπάζουσα μορφή καρκίνου και έφυγε μέσα σε ένα μήνα

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 04 Ιαν 2021 | 10:26

Πέθανε ξαφνικά το "κορίτσι του Τζέιμς Μποντ", Τάνια Ρόμπερτς

Η πανέμορφη Τάνια Ρόμπερτς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 03 Ιαν 2021 | 15:09

Τα top10 βιβλία που αγοράσαμε στην καραντίνα- Στην κορυφή τα βιβλία αυτοβελτίωσης και ο Χάρι Πότερ

Τα βιβλία που αγοράσαμε και διαβάσαμε στην καραντίνα από σούπερ μάρκετ και βιβλιοπωλεία