Νέοι ανερχόμενοι δημιουργοί στη Γκαλερί Nitra

Στο πλαίσιο του Gallery Night Νύχτα Πολιτισμού Athens Culture Net 2019.

SHARE THIS
0
SHARES
Stratos Maragos - Minus Two
Stratos Maragos - Minus Two

NITRA GALLERY - ΑΘΗΝΑ

H Nitra Gallery στην Αθήνα συμμετέχει στη Νύχτα Πολιτισμού Athens Culture Net 2019 στο πλαίσιο του Gallery Night με την παρουσίαση Flashes of European Photography: TranseuropeProject.

Πρόκειται για προβολή έργων (projection) από την τελευταία έκθεση της πλατφόρμας TranseuropePhotoμε τίτλο Belonging to the Story που πραγματοποιήθηκε στο Finnish Museum of Photography στο Ελσίνκι το καλοκαίρι του 2019 με τη συμμετοχή οκτώ δημιουργών (Pablo Lerma, Tito Mοuraz, Alessia Rollo, Maija Annikki Savolainen, Alejandra Carles-Tolra, Willnerand Olsson, Στράτου Μαραγκού) σε επιμέλεια Clément Beraud, Reetta Haarajoki και Tiina Rauhala.

Εκτός από την προβολή, φιλοξενούνται τα έργα της ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση, του Στράτου Μαραγκού, από τη σειρά MinusTwo(-2).

 

Με αυτήν την παρουσίαση, νέοι, ανερχόμενοι δημιουργοί ενεργοί στην ευρωπαϊκή σκηνή συστήνονται με τα έργα τους στο αθηναϊκό κοινό. Παράλληλα μας προϊδεάζουν για την τελευταία έκθεση του πρότζεκτ που θα γίνει στην Αθήνα με τίτλο ΑnyMoreOdes? και τη συμμετοχή άλλων δέκα δημιουργών (εγκαίνια στις 11/11/2019 στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, ΟΠΑΝΔΑ).

Διάρκεια έως 12 Οκτωβρίου 2019

Η παρουσίαση MinusTwo(-2) του Στράτου Μαραγκού θα διαρκέσει έως 2 Νοεμβρίου 2019

NitraGallery- Αθήνα, Αλωπεκής 34, Κολωνάκι
Τρίτη - Παρασκευή 10.00 - 18.00 | Σάββατο 11.00 - 15.00
τηλ: 213 043 6697, www.nitragallery.com / info@nitragallery.com

 


 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook