Νταλάρας, Βιτάλη, Γλυκερία τραγουδούν μαζί: Δείτε το Video

Το σκηνικό είναι η αλάνα που σχηματίστηκε από την κατεδάφιση ενός σπιτιού. Εκεί συναντά ο Γιώργος την Ελένη και τη Γλυκερία. VIDEO από την έναρξη του προγράμματος.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία αρχίζουν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στην «Ιερά Οδό».  Ξανασμίγουν στη σκηνή 36 χρόνια μετά και δηλώνουν συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι. 

 

Ήταν το 1978 όταν για πρώτη φορά η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην ιστορική «Διαγώνιο» στην Πλάκα. Τώρα ανταμώνουν ξανά. 

Με τα «κορίτσια του», όπως απευθύνθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στην Ελένη Βιτάλη και στη Γλυκερία, τόνισε ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού γνωρίστηκαν στην εφηβεία τους και με την ίδια ενέργεια και πάθος ανεβαίνουν στη σκηνή.

 

Δείτε και τους τρεις στη σκηνή να ερμηνεύουν το τραγούδι της έναρξης του προγράμματος «Σου χρωστάω κάποια τραγούδια» σε στίχους Νίκου Αντύπα και μουσική Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

 

Εικόνες του κέντρου της πόλης γύρω από την Ιερά Οδό. Τα σπίτια, οι άνθρωποι, οι καλλιτέχνες του δρόμου, τα συνθήματα. Ζευγάρια αγκαλιάζονται, ζωγραφίζουν στους τοίχους και γεμίζουν τους δρόμους.

Στην οθόνη (αφίσα) ο Νίκος Σούλης παρεμβαίνει εικαστικά, δίνοντας κίνηση - ζωή στις φωτογραφίες δρόμου του δημοσιογράφου Νικήτα Καραγιάννη, που τα τελευταία χρονιά καταγράφει «ότι κινείται». 

info: Ιερά Οδός (Ιερά Οδός 18-20). Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook