Ο έρωτας και η «Μεγάλη Χίμαιρα» του Καραγάτση

Σήμερα, η πρώτη παράσταση, αλλά η «Μεγάλη Χίμαιρα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, είναι ήδη από την έναρξη της προπώλησης, sold out και για τις τέσσερις παραστάσεις

|
SHARE THIS
0
SHARES

Ωστόσο, η παράσταση έχει ενταχθεί ήδη στον προγραμματισμό του θεάτρου «Πορεία» για τη θεατρική περίοδο 2014 – 2015 και θα ανέβει στις 22 Νοεμβρίου, με έναρξη προπώλησης τον Οκτώβριο (η σεζόν στο «Πορεία» θα ανοίξει με επανάληψη της παράστασης «Blasted - Ερείπια» της Σάρα Κέιν).

Η ανταπόκριση του κοινού στη θεατρική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του (παππού του) Μ. Καραγάτση ήταν αναμενόμενη ή επρόκειτο για έκπληξη; ρωτά το TheTOC.gr τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, Δημήτρη Τάρλοου. 

«Περίμενα ότι θα είχαμε κόσμο. Ο Καραγάτσης είναι αγαπητός και το «Πορεία» έχει διαγράψει μία διαδρομή δεκαπέντε χρόνων, το κοινό γνωρίζει τις επιλογές μας. Το γεγονός όμως ότι και οι τέσσερις παραστάσεις θα ήταν sold out ήδη από την έναρξη της προπώλησης, όχι, αυτό δεν το περίμενα» λέει ο Δημήτρης Τάρλοου, ο οποίος σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής η «επιτυχία» όταν αποφασίζει να αφοσιωθεί και να εργαστεί πάνω σε ένα project.  

Η ιστορία της Μαρίνας και του χιμαιρικού έρωτα ζωντανεύει σε μία παράσταση που ανεβαίνει ως έργο εποχής, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, με τον ίδιον να ενσαρκώνει τον παππού του, σε παγκόσμια πρώτη, 14 – 17 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260 (κτίριο Η).

Η παράσταση θα έχει και κινηματογραφημένα μέρη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook