Ο Κώστας Βαρώτσος στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις

Μια δημόσια συζήτηση με τον γνωστό γλύπτη και καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Κώστα Βαρώτσο και τη Μαργαρίτα Πουρνάρα

o-kwstas-barwtsos-stis-aprobleptes-sunantiseis
SHARE THIS
0
SHARES

Μια «Απρόβλεπτη Συνάντηση» με τον γνωστό γλύπτη και καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κώστα Βαρώτσο, θα έχει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα (ώρα 20.30). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τον Κύκλο Εκδηλώσεων «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:

Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook