Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Υδρα, αναμένεται να βρεθεί ο Μπραντ Πιτ, σε λίγο καιρό, για τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας "The Riders".
Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, Γιώργο Κουκουδάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Happy Day", ο χολιγουντιανός σταρ πρόκειται να βρεθεί στην Ύδρα στα τέλη Φεβρουαρίου με μέσα Μαρτίου.
Αρχικά, ο δήμαρχος Ύδρας είπε ότι το νησί έχει ιστορικό παρελθόν ως τοποθεσία για κινηματογραφικές παραγωγές. "Γνωρίζουμε ότι τέλη Φεβρουαρίου με μέσα Μαρτίου θα γίνουν τα γυρίσματα αυτής της διεθνούς παραγωγής με τίτλο "The Riders". Έχουμε ενημέρωση ότι ο Μπραντ Πιτ θα έρθει στο νησί, από πληροφορίες που έχουν φτάσει και σε εμάς. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, γιατί στο νησί μας γυρίστηκε η πρώτη χολιγουντιανή παραγωγή στην Ελλάδα, το Σοφία Λόρεν – Το παιδί και το δελφίνι, το 1957. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχθηκε ξανά το μοναδικό φυσικό σκηνοθετικό περιβάλλον που προσφέρει η Ύδρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος του νησιού του Αργοσαρωνικού, πρόσθεσε ότι πρόκειται να έρθουν στην Ύδρα μερικές εκατοντάδες άτομα από την κινηματογραφική παραγωγή και σχολίασε ότι σύντομα θα γίνει συνάντηση με τους εκπροσώπους της ταινίας για να καθοριστεί ποια βοήθεια και υποστήριξη θα παρέχει ο Δήμος.
Όπως είπε: "Περιμένουμε μερικές εκατοντάδες άτομα από την παραγωγή. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ταινίας για να καθοριστεί η συνδρομή του Δήμου, γιατί όπως καταλαβαίνετε, είμαστε ένα μικρό νησί και θέλουμε να διευκολύνουμε την παραγωγή με τα μέσα και την καλή διάθεση που διαθέτουμε, καθώς η Ύδρα αγαπά τον πολιτισμό".