Οι 35 καλύτερες μικρού μήκους ταινίες της χρονιάς

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ακαδημίας των Cesar(Γαλλία) και διοργανώνεται σε συνεργασία με Ακαδημίες Κινηματογράφου όλου του κόσμου.

oi-35-kaluteres-mikrou-mikous-tainies-tis-xronias
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, φιλοξενεί στην Αθήνα για 6ησυνεχή χρονιά, τιςΧρυσές Νύχτες. Φέτος, οι προβολές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στον κινηματογράφο Άστορ, με ελεύθερη είσοδογια το κοινό.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ακαδημίας των Cesar(Γαλλία) και διοργανώνεται σε συνεργασία με Ακαδημίες Κινηματογράφου όλου του κόσμου: Ένα μοναδικό πρόγραμμα προβολών, με 35 διεθνείς Ταινίες Μικρού Μήκους, οι οποίες  βραβεύθηκαν τη χρονιά που πέρασε, από τις Εθνικές Ακαδημίες Κινηματογράφου των χωρών προέλευσης τους (Oscar, César, Goya, BAFTA, Ίρις, κλπ).

Μέσα από τις ταινίες που θα προβληθούν, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν έναν κινηματογραφικό γύρο του κόσμου. Να έρθουν σε επαφή με εικόνες, ήχους, χαρακτήρες και ιστορίες από γνώριμες ή μακρινές κουλτούρες και φυσικά να ανακαλύψουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους κινηματογραφικής αφήγησης. Ταινίες από τις ΗΠΑ ως την  Ταϊβάν και από τη Νότια Αφρική ως τη Σουηδία, θα προβληθούν συγκεντρωμένες, σ’ένα διήμερο με ελεύθερη είσοδο.

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, με την υποστήριξη της FossProductions, σας προσκαλούν στις 13 και 14 Ιουνίου, στον κινηματογράφο Άστορ (ώρες προβολών 17.45 - 00.00)να παρακολουθήσετε ό,τι καλύτερο παρουσίασε φέτος η 7η Τέχνη σε παγκόσμιο επίπεδο, στην πιο έντονη και σύντομη μορφή έκφρασής της και να  γνωρίσετε τους δημιουργούς του σινεμά του Αύριο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook