Οι Έλληνες κομπάρσοι του BBC - Όλα όσα έγιναν στο Σούνιο [φωτο - βίντεο]

Το THETOC βρέθηκε στο Σούνιο, όπου πραγματοποιήθηκαν τελικά τα γυρίσματα του BBC, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη ημέρα.

SHARE THIS
0
SHARES

Πέμπτη πρωί και πριν καλά καλά ξημερώσει, ο αρχαιολογικός χώρος στο Σούνιο γέμισε κόσμο. Η «Μικρή Τυμπανίστρια», η τηλεοπτική σειρά του BBC, «μπήκε» στη ζωή μας αφού το ΚΑΣ (μετά από θύελλα αντιδράσεων έδωσε τελικά άδεια για γυρίσματα στο Ναό του Ποσειδώνα.

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Από τις 4:30 τα ξημερώματα, το συνεργείο, οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι της παραγωγής έφτασαν στο Σούνιο για να ξεκινήσουν τη δουλειά.  

 

O σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ, οι ηθοποιοί Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και Φλόρενς Πιου και ένα μεγάλο κινηματογραφικό συνεργείο, έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη ημέρα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας. 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Η σειρά «Η Μικρή Τυμπανίστρια» θα προβληθεί σε 80 χώρες του κόσμου και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ.    

Την εκτέλεση παραγωγής της ταινίας του BBC στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου. 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Αμέτρητες βαλίτσες, κάμερες, ηχητικές εγκαταστάσεις, ρούχα, και ειδικό σημείο για μακιγιάζ για τους ηθοποιούς, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη του «Old Boy».

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Στις 7 όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων, με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα. 

 

Από τα γυρίσματα δεν έλειψαν και οι Έλληνες κομπάρσοι, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά το πρόσταγμα του σκηνοθέτη για να μπουν στον χώρο.  

 

Χαμογελαστοί και κεφάτοι, πήραν τις θέσεις τους την κατάλληλη στιγμή. 

Παρά την διεξαγωγή των γυρισμάτων, η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο δεν απαγορεύτηκε για τους τουρίστες. Μάλιστα, όσοι επέλεξαν χθες να βρεθούν στο Σούνιο για να απολαύσουν τον χώρο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα.

 

Βέβαια, άνθρωποι της παραγωγής τους ενημέρωσαν για το τι γίνεται και σε κάποιες στιγμές τους ζητούσαν να περιμένουν να ολοκληρωθεί η σκηνή που γυριζόταν, πριν επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο. 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί από το ΚΑΣ, δηλαδή λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι. 

Φυσικά «όλοι ήταν Άγγλοι στο ραντεβού τους». 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Τα γυρίσματα του BBC θα συνεχιστούν και σε αλλά σημεία της Αττικής, όπως στον Ασπρόπυργο, την Πλάκα ενώ θα πραγματοποιηθούν νυχτερινά πλάνα γύρω από την Ακρόπολη. 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook