Οι συναρπαστικές σειρές επιστρέφουν στο FOX Life την Πέμπτη! #TGIT

Το FOX Life κάνει την Πέμπτη την καλύτερη ημέρα της εβδομάδας! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη τα Grey’s Anatomy, Scandal και How to Get Away with Murder στις οθόνες μας

SHARE THIS
0
SHARES

Από σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη, λίγες ημέρες μετά την πρώτη προβολή τους στην Αμερική, τα Grey’s Anatomy, Scandal και How to Get Away with Murder επιστρέφουν αποκλειστικά στο FOX Life με νέα back-to-back επεισόδια διαθέσιμα live και on demand στο FOX Play για να κάνουν τις Πέμπτες μας την καλύτερη ημέρα της εβδομάδας.

copyright ©ABC Studios
copyright ©ABC Studios

Από σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το βράδυ στις 21:00, ο μαραθώνιος ξεκινάει με το Β’ μέρος του 13ου κύκλου «Grey’s Anatomy», έχοντας αφήσει την ομάδα συγκλονισμένη από το θάνατο ενός 12χρονου ασθενή, την κόντρα ανάμεσα στον Richard και την Eliza να έχει φουντώσει για τα καλά και τον Alex να είναι έτοιμο για μία μεγάλη απόφαση. Τι θα κάνουν η Jo και η Meredith; Οι εξελίξεις κάθε Πέμπτη.

«Grey’s Anatomy»copyright ©ABC Studios
«Grey’s Anatomy»copyright ©ABC Studios

Από σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:50 το βράδυ , ο 6ος κύκλος του «Scandal» θα μας αποκαλύψει το αποτέλεσμα των εκλογών για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Τι ξημερώνει για την τετραπέρατη Olivia και τι θα ανακαλύψουν ο Huck και η Quinn αφού επιζήσουν από μεγάλη μία έκρηξη; Η ίντριγκα χτυπάει κόκκινο σε μία νέα πραγματικότητα για τη χώρα.

«Scandal»copyright ©ABC Studios
«Scandal»copyright ©ABC Studios

Στις 22:40 ξαναλέμε #TGIT με το συνταρακτικό Β' μέρος του 3ου κύκλου «How To Get Away With Murder», όπου η καθηγήτρια εγκληματολογίας και κορυφαία δικηγόρος Annalise Keating δίνει… ακραία μαθήματα εγκληματολογίας – ακόμη και μετά τη σύλληψή της,

«How To Get Away With Murder»copyright ©ABC Studios
«How To Get Away With Murder»copyright ©ABC Studios

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook