«Παλλόμενο» Facebook και Twitter από αντιδράσεις για τον Γιαν Φαμπρ

Δονείται από σχόλια το facebook και το twitter μετά την παραίτηση του Γιαν Φαμπρ και το σάλο με τα «παλλόμενα πέη». Δυστυχώς δεν λείπουν οι παρεκτροπές.

pallomeno-facebook-kai-twitter-apo-antidraseis-gia-ton-gian-fampr
|
SHARE THIS
0
SHARES

Φωτιά έχει πάρει το facebook και το twitter από την παραίτηση του Γιαν Φαμπρ (που ανακοινώθηκε πρώτα σε βελγικά μέσα και ύστερα στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού) και το σάλο που προκάλεσε η επιλογή του φλαμανδού καλλιτέχνη στο «τιμόνι» του ελληνικού Φεστιβάλ. Κυρίαρχο θέμα στα σχόλια στα social media, ωστόσο, μαζί με την παραίτηση του αιρετικού καλλιτέχνη είναι η επίμαχη παράσταση Mount Olympus του Γιαν Φαμπρ με τα «παλλόμενα πέη» πολλές φορές, δυστυχώς, συνοδεία απρεπών και άστοχων σχολίων. Ιδιαίτερα επικριτικά - και μάλιστα πολλές φορές εκτός ορίων - είναι τα σχόλια στην ανακοίνωση του δημιουργού στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι παραιτείται από τη θέση του «επιμελητή» του Φεστιβάλ. 

Σχόλια στο Twitter

 

 

 

 

 

Η ανάρτηση της παραίτησης του Γιαν Φαμπρ στο Facebook 

 

 

 «Εγώ ο Γιαν Φαμπρ, παραιτούμαι ως επιμελητής του Ελληνικού Φεστιβάλ», έγραψε ο φλαμανδός καλλιτέχνης στον λογαριασμό του στο Facebook. «Αποδέχτηκα εντολή από τον ΄Ελληνα υπουργό Πολιτισμού να κάνω με κάθε ελευθερία καλλιτεχνικές επιλογές. Αυτό δεν φαίνεται πλέον δυνατόν στην Ελλάδα. Δεν θα ήθελα να εργαστώ σε ένα εχθρικό καλλιτεχνικό περιβάλον όπου προσήλθα με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Εύχομαι στους ΄Ελληνες καλλιτέχνες καλή τύχη με τη δουλειά και το Φεστιβάλ τους». 

... και μερικά από τα σχόλια που τη συνοδεύουν

Καλό ταξίδι!!!
Καλό ταξίδι!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λυπάμαι διαβάζοντας τα περισσότερα από τα σχόλια... Είναι τόσο λυπηρό...
Λυπάμαι διαβάζοντας τα περισσότερα από τα σχόλια... Είναι τόσο λυπηρό...

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook