Πέθανε ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος

Ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ηθοποίος

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός, Θάνος Μαρτίνος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας και ο Θάνος Μαρτίνος… Απανωτά τα χτυπήματα για αγαπημένους συναδέλφους και ανθρώπους που ζήσαμε μαζί, γελάσαμε, ονειρευτήκαμε… καλό σου ταξίδι Θάνο μου".

Διαβάστε Επίσης

Δείτε την δημοσίευση:

Θάνος

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Θάνο Μαρτίνο

Ο Θάνος Μαρτίνος γεννήθηκε 1937 στην Αθήνα (Περιστέρι) και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 εξελίχθηκε σε θεατρικό επιχειρηματία.
Παρουσίασε θεατρικές παραγωγές στα θέατρα Ακροπόλ, Διάνα, Καλουτά, Μετροπόλιταν, Περοκέ και Χατζηχρήστου.

Διαβάστε Επίσης

Φιλμογραφία

Κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983)….Μάρκος Αντωνίου
Το ψώνιο (1983)
Ο Άγιος Πρεβέζης και η παπαδιά (1982)
Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ (1981)
Πιο τρελοί και απ` τους τρελούς (1972)
Συμμορία εραστών (1972)[Ιάσων Δένδης]
Η αρχόντισσα του κάμπου (1971)
Η ηλιογέννητη (1971)
Μάρα η τσιγγάνα (1971)
Ένας χίπυς με φιλότιμο (1970)[Νίκος]
Η άγνωστη της νύχτας (1970)[Δημήτρη
Ο δοσίλογος (1970)[Αυγέρης]
Δραπέτες του Μπούλκες (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)[Μιχάλης Γούσιας]
Κυνηγημένη προσφυγοπούλα (1969)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)[Πέτρος]
Η λυγερή (1968)
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)[δεύτερος καπετάνιος]
Ο Γοργοπόταμος (1968)
Ο τρελός τα `χει 400 (1968)[Φώτης]
Άγρια πάθη (1967)[Πέτρος]
Δρόσω, η αρχοντοπούλα (1967)
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967)[Αντώνης]
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)[Δημητρός]
Οι ασυνείδητοι (1966)[Τάσος Καρύδης]
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)
Το μυστικό μιας μητέρας (1966)[Θάνος Τερζής]
Βάνα (1965)
Το λάθος (1965)[Μίμης]
Φτωχό μου σπουργιτάκι (1965)[Πάνος]
Φωνάζει ο κλέφτης (1965)[αστυνόμος]
Αθήνα ώρα δώδεκα (1964)
Δεσποινίς διευθυντής (1964)[τροχονόμος]
Ευχή και κατάρα (1964)
Η αστεφάνωτη (1964)
Η χαρτοπαίχτρα (1964)
Το κορίτσι του πόνου (1964)
Ανήσυχα νιάτα (1963)
Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)[Δήμος]
Ο ανιψιός μου ο Μανώλης (1963)
Ο άσωτος (1963)[Ντίνος]
Τερέζα (1963)
Ψευτοθόδωρος (1963)[Τάκης]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962)
Διαμάντω (1961)[Λιάκος]
Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ (1959)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959)[δικηγόρος]
Κερένια κούκλα (1958)[έρχεται σε προστριβή με τον Νίκο στην αποκριάτικη ταβέρνα]
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958)[Οσμάν]

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ 25 Νοε 2021 | 11:16

Θωμάς Κινδύνης: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 19 του

"Ένας συνάδελφος μου δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής και έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός", είπε μεταξύ άλλων ο Θωμάς Κινδύνης.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 24 Νοε 2021 | 22:09

Άρης Σερβετάλης: Όταν δήλωνε πως ο κορονοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία

Η στενή σχέση που διατηρεί ο Άρης Σερβετάλης με την εκκλησία τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή και αντανακλάται και στις κατά καιρούς δηλώσεις του

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Νοε 2021 | 18:44

Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός στη Γερμανία, Κώστας Παπαναστασίου - Ιδιοκτήτης του εμβληματικού εστιατορίου "Terzo Mondo"

Πέθανε στο Βερολίνο στα 84 του χρόνια ο Κώστας Παπαναστασίου, γνωστός στη Γερμανία ως ηθοποιός και ιδιοκτήτης του φημισμένου ελληνικού εστιατορίου Terzo Mondo.

"ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ" 24 Νοε 2021 | 15:33

Θρήνος για τη Δανάη Μπάρκα: "Πέθανε η ξαδέλφη μου κι εγώ έπρεπε να δείχνω χαρούμενη στην εκπομπή"

Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα η οποία έχασε την ξαδέλφη της πριν από λίγες ημέρες μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά συνέχισε να χαμογελάει στην εκπομπή.

24 Νοε 2021 | 12:56

Ηθοποιός, αντιεμβολιαστής και νέος "λαϊκός ήρωας"

Ο κ. Σερβετάλης επέλεξε να τερματίσει μια καλλιτεχνική και επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτήν μιας θεατρικής παράστασης. Γιατί; Διότι, λέει, δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές αλλά για όλους.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 24 Νοε 2021 | 11:46

Νίκος Σεργιανόπουλος: Πουλήθηκε το "ματωμένο" διαμέρισμα στο Παγκράτι, 13 χρόνια μετά τη δολοφονία

Αλλαξε ιδιοκτήτη το διαμέρισμα στο οποίο έμενε ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, στο Παγκράτι.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 24 Νοε 2021 | 07:30

Αρης Σερβετάλης: Τι δήλωνε πριν από έναν χρόνο για το εμβόλιο και τον κορονοϊό

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Αρης Σερβετάλης, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος", καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ 23 Νοε 2021 | 12:28

Νοσοκομείο Χαλκίδας: 45χρονη πέθανε την ώρα που έκανε αξονική τομογραφία - Υπέστη πνευμονική εμβολή [εικόνα]

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, καθώς η 45χρονη ήταν γνωστή λόγω της εργασίας της σε κατάστημα καλλυντικών.

ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΑΛΟΣ 23 Νοε 2021 | 11:27

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: Δεν μπορεί να λέει ότι είναι τόσο πιστός και να μην σκέφτεται ότι τόσοι θα μείνουν χωρίς δουλειά

"Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί".

ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 1979 23 Νοε 2021 | 07:32

Νότια Κορέα: Πέθανε ο πρώην δικτάτορας Τσαν Τζου-χαν, ο "χασάπης της Γκουάνγκτζου" [εικόνες]

Ο πρώην δικτάτορας της Νότιας Κορέας Τσαν Τζου-χαν, ο "χασάπης της Γκουάνγκτζου", πέθανε σε ηλικία 90 ετών, μερικές ημέρες προτού δικαστεί.

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ 22 Νοε 2021 | 09:23

Πάτρα: Πέθανε από κορονοϊό 31χρονος πατέρας - Είχε νοσήσει για δεύτερη φορά, δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Δάκρυα στην Πάτρα για τον θάνατο ενός 31χρονου, που είχε γίνει πατέρας πριν από λίγο διάστημα. Δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο και δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ 21 Νοε 2021 | 17:50

Γνωστός ηθοποιός στον εισαγγελέα ως ύποπτος για βιασμό κατά συρροή- Δύο από τα θύματα ήταν ανήλικες

Ο 40χρονος ηθοποιός θα καταθέσει ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση - Βαριές καταγγελίες σε βάρος του.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 21 Νοε 2021 | 12:36

Συγκλονίζει η σεναριογράφος Κατερίνα Μαυρίκη: Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με βίασε το 2013

Η σεναριογράφος τονίζει ότι για τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη έχει γίνει καταγγελία από άλλη κοπέλα για βιασμό.