X

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης

Θεραπευμένος από τη λόίμωξη του αναπνευστικού που τονη ταλαιπωρούσε, ο Μίκης Θεοδωράκης πήρε νωρίτερα σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και είναι σπίτι του.

Νωρίτερα σήμερα πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου νοσηλευόταν ο Μίκης Θεοδωράκης όπως μας διαβεβαιώνουν από το νοσοκομείο. Ο ΄Ελληνας μουσικοσυνθέτης είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του πλήρως θεραπευμένος από τη λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης εισήχθη, προληπτικά, στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες αφού διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ενας χαμηλός πυρετός ήταν εκείνος που θορύβησε τους οικείους του και αποφάσισαν προληπτικά να κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο. Ο Μίκης Θεοδωράκης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και έλαβε την θεραπευτική αγωγή που του υπέδειξαν οι θεράποντες ιατροί οι οποίοι τον παρακολούθησαν.

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι τον Ιανουάριο, ο 89χρονος Μίκης Θεοδωράκης είχε νοσηλευθεί ξανά με τα ίδια συμπτώματα.