
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απόφαση της Γλυκερίας να συμμετάσχει σε μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ.
Συγκεκριμένα, μετά τον αποκλεισμό της από την συναυλία που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ στο Καλλιμάρμαρο για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ανακοίνωσε ότι η Γλυκερία που επρόκειτο να είναι μία από τους δύο ερμηνευτές της μεγάλης συναυλίας στα "Ελευθέρια 2025", δεν θα συμμετέχει.
Η ανάρτηση αναφέρει: "Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, ανακοινώνει πως η συμμετοχή της Γλυκερίας στην επετειακή συναυλία απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών (29/06/2025), μια συναυλία αφιερωμένη στα εκατό χρόνια της γέννησης του Μίκη Θεοδωράκη (με τη συμμετοχή της ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης"), δεν μπορεί να γίνει δεκτή.”
Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια φερόταν να είχε κάνει δηλώσεις σε ισραηλινό Μέσο ενημέρωσης σημειώνοντας ότι "Είμαι καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τη μουσική και όχι με την πολιτική. Θα εμφανιστώ όπου με θέλουν, και στο Ισραήλ".
Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα, η Γλυκερία διέψευσε ότι παραχώρησε την επίμαχη δήλωση, η οποία θεωρήθηκε ως απάντηση τους επικριτές της.
"Η δήλωση που φέρεται να έκανα σχετικά με τις συναυλίες μου και αναπαράγεται στο διαδίκτυο, δεν είναι αληθής", έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της στο Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr