Πού είναι εξαφανισμένος ο Κέβιν Σπέισι;

Τον Κέβιν Σπέισι βαραίνουν δεκάδες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από τις οποίες ελάχιστες θα φτάσουν πιθανώς στις δικαστικές αίθουσες.

pou-einai-eksafanismenos-o-kebin-speisi
SHARE THIS
0
SHARES

Όλο το Χόλιγουντ αναρωτιέται που βρίσκεται ο Κέβιν Σπέισι και η συζήτηση έχει φουντώσει καθώς ο τελευταίος κύκλος της σειράς House of Cards, ο οποίος γυρίστηκε χωρίς την σημαντική παρουσία του τελικά είναι πολύ κατώτερος των προσδοκιών των τηλεθεατών και φανς της σειράς παγκοσμίως. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τον βλέπουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, στην Ευρώπη ή την Αμερική, άλλοι υποστηρίζουν ότι βρίσκεται κλεισμένος σε κάποια πολυτελή βίλα και απόρθητη από τα βλέμματα του κόσμου βίλα στο Μαλιμπού.

Η μόνη του δημόσια παρουσία –μετά την αποτυχία της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε και βγήκε στις αίθουσες χωρίς κανένα πρόμο εξαιτίας του φόβου των παραγωγών ότι θα ξεσήκωνε αντιδράσεις- είναι μέσα από τα λόγια των συναδέλφων του.

Όπως και στην εντελώς διαφορετική αλλά ίδιας κατηγορίας περίπτωση του Γούντι Άλλεν τον οποίο υπερασπίστηκε δημοσίως ο Ισπανός σταρ Χαβιέ Μπαρδέμ, την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι υπερασπίστηκε δημοσίως η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, αλλά και η Νταϊάν Λέιν.

Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν ότι η εξαφάνιση του Κέβιν Σπέισι είναι μέρος ενός σχεδίου που θέλει τον χολιγουντιανό σταρ και σπουδαίο ηθοποιό να «εξαφανίζεται από προσώπου γης» και να μην απασχολεί τα μέσα μέχρι να μπορέσει να κάνει ένα come back στο χώρο της τέχνης και τις οθόνες.

Τον Κέβιν Σπέισι βαραίνουν δεκάδες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από τις οποίες ελάχιστες θα φτάσουν πιθανώς στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook