Πού θα ταφεί τελικά ο Α.Βαρδής- Τι λέει η οικογένεια

Αποφασίστηκε ο τόπος ταφής του Αντώνη Βαρδή. Τι λέει η οικογένειά του στην ανακοίνωσή της και τί πρόκειται να συμβεί. Πού ζητούν να δοθεί βοήθεια στη μνήμη του.

pou-tha-tafei-telika-o-abardis--ti-leei-i-oikogeneia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σχεδόν θρίλερ έγινε η επιθυμία του Αντώνη Βαρδή να ταφεί στο παρεκκλήσι που υπάρχει στο κτήμα του στην Παιανία. Τα βάρη ρίχνονταν αρχικά στον Δήμο Παιανίας που δεν έδινε την άδεια, από την άλλη όλοι μιλούσαν για τον ρόλο της αρμόδιας Μητρόπολης Μεσογαίας-Λαυρεωτικής. 

Όπως αποδεικνύεται η οικογένεια πολέμησε με την γραφειοκρατία, όπως ανέφεραν σε προηγούμενη ανάρτησή τους στο facebook και δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του μουσικοσυνθέτη. 

Έτσι ανάρτησαν νέα ανακοίνωση-ενημέρωση στην επίσημη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, ενημερώνοντας για τον τόπο της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής, ενώ έδωσαν το πού θέλουν να δοθούν χρήματα στη μνήμη του.

«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.
Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε. 
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη».
Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν: 
1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού»

Η ανάρτηση της οικογένειας στην επίσημη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook
Η ανάρτηση της οικογένειας στην επίσημη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook

Οι ασφαλείς πηγές του theTOC.gr μιλούν , όμως, για τον αγώνα της οικογένειας του μουσικοσυνθέτη να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του. Σύμφωνα με αυτές κινούνται στην οδό του να βρεθεί τρόπος ώστε ο Αντώνης Βαρδής να μείνει για πάντα στο σπίτι του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook