Σελίνα Γκομέζ: τα σόσιαλ μίντια καταστροφικά για τη γενιά μου

"Υπάρχουν κορίτσια που από τον εκφοβισμό έχουν πια καταστραφεί".

selina-gkomez-ta-sosial-mintia-katastrofika-gia-ti-genia-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Ηθοποιός και τραγουδίστρια από πολύ τρυφερή ηλικία η Σελίνα Γκομέζ έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με την Τίλντα Σουίντον και τον Bill Murray στην πρεμιέρα της ταινίας The Dead Do not Die. 

 

Η Σελίνα που είναι σήμερα 26 ετών είπε ότι τα σόσιαλ μίντια «ήταν τρομερά για τη γενιά μου», προσθέτοντας πως δεν υπάρχει καμία ασφάλεια στις πλατφόρμες.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία έχει περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του κόσμου στο Instagram, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι σε αυτ’ο το σημείο που έχουμε φτάσει είναι αδύνατον οι πλατφόρμες να είναι ασφαλείς για τους χρήστες και κάλεσε τους νέους να κάνουν ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

 

« Με τρομάζει όταν βλέπω πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα πολύ επικίνδυνο». Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τα σόσιαλ μίντια αλλά δεν ανεβάζει πολλές εικόνες άσκοπες. «Ξέρω κορίτσια που έχουν υποστεί εκφοβισμό στα σόσιαλ μίντια και έχουν καταστραφεί, δεν έχουν πια φωνή» είπε.    

με πληροφορίες από Guardian

φωτο: reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook