Σημαντικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για τη «Σχεδία»

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Gadjo Dilo, Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, Quilombo, Μέλισσες, Μανώλης Φάμελλος και Μαριέττα Φαφούτη υπέρ της «Σχεδίας»

simantikoi-kallitexnes-enwnoun-tis-fwnes-tous-gia-ti-sxedia
SHARE THIS
0
SHARES

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» προσκαλεί και φέτος το κοινό στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία που διοργανώνει για την ενίσχυση των δράσεών του, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Φέτος, η καινοτομία της εκδήλωσης είναι ότι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στη φτώχεια, τις προκαταλήψεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό θα πλαισιώνονται από θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, οι Gadjo Dilo, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Στάθης Δρογώσης, οι Quilombo, οι Μέλισσες, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαριέττα Φαφούτη θα τραγουδήσουν για τους σκοπούς της «Σχεδίας». Η συναυλία θα αρχίσει στις 8 μ.μ.

Νωρίτερα, θα παρουσιαστεί το «Δείπνο», μια διαφορετική παράσταση με οικοδεσπότες πωλητές της «Σχεδίας», οι οποίοι θα μοιραστούν τις ιστορίες τους με τους συνδαιτυμόνες τους. Θα δοθούν δύο παραστάσεις, στις 6 και στις 7 μ.μ.

Επίσης, η ομάδα πετάνκ του περιοδικού θα παίξει και θα μοιραστεί με το κοινό τα μυστικά του παιχνιδιού, ενώ το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης θα προσκαλέσει τα παιδιά να φτιάξουν το δικό τους παραμύθι. Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ.

Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «Σχεδίας».

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook