Σίριαλ με την ταφή του Αν. Βαρδή- Τι λένε οι δικοί του

«Ο Αντώνης να γυρίσει στο σπίτι, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του», ζητάει η οικογένειά του, αλλά η προσπάθειά τους με τη γραφειοκρατία φαίνεται να μην αποδίδει.

sirial-me-tin-tafi-tou-anbardi--ti-lene-oi-dikoi-tou
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του.... 
Σε κάθε περίπτωση, η ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Χριστού Γέννηση, στην Παιανία....εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θέλει. 
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» . 

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση στη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, που έγινε από την οικογένειά του και αναφέρεται στις προσπάθειες να ταφεί στο κτήμα που κατοικούσε στην Παιανία.

Οι λεπτομέρειες που δίνονται για την κηδεία του είναι σχετικά με την εξόδιο ακολουθία, η οποία θα γίνει στον Ιερό Ναό Χριστού Γέννηση, στην Παιανία. 

Η ανάρτηση στο Facebook
Η ανάρτηση στο Facebook

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook