Ταινίες του Χάρι Πότερ με live συμφωνική ορχήστρα υπόσχεται η Warner Bros

Η Warner Bros ανακοίνωσε ότι θα προβάλει ξανά τις ταινίες του Χάρι Πότερ, με την μουσική επένδυση να μην ακούγεται από τα μεγάφωνα, αλλά από live συμφωνική ορχήστρα.

tainies-tou-xari-poter-me-live-sumfwniki-orxistra-uposxetai-i-warner-bros
SHARE THIS
0
SHARES

Το θεατρικό έργο και θα θεματικά πάρκα για τον Χάρι Πότερ φαίνεται ότι δεν είναι οι μοναδικές νέες ιδέες που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων του νεαρού μάγου.

Η Warner Bros ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στις προβολές των ταινιών του Χάρι Πότερ, καθώς η μουσική επένδυση θα είναι live από πολυμελή συμφωνική ορχήστρα.

Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη μήκους 13 μέτρων και υπό τους ήχους της ορχήστρας, θα είναι «ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» και θα ακολουθήσουν οι υπάλοιπες της σειράς.

Για την πραγματοποίηση της ιδέας η Warner συνεργάστηκε με την CineConcerts. Ο πρόεδρος της, ο Τζάστιν Φρίερ εξήγησε ότι από την κάθε ταινία θα αφαιρεθεί τελείως κάθε μουσικό κομμάτι, το οποίο θα παίζεται ζωντανά από την ορχήστρα, ενώ οι διάλογοι και οι υπόλοιποι ήχοι θα ακούγονται κανονικά από τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Ιουνίου στο κέντρο τεχνών Mann της Φιλαδέλφειας, με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της Φιλαδέλφειας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook