Το βιβλίο είναι η δύναμή σου: Αρχισε το μεγαλύτερο παζάρι βιβλίου της πόλης

Πάνω από 8.000 τίτλοι βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές. Το 21ο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνουν εκδότες από όλη την Ελλάδα στην πλατεία Κοτζά προσφέρει ευκαιρίες

to-biblio-einai-i-dunami-sou-arxise-to-megalutero-pazari-bibliou-tis-polis
SHARE THIS
0
SHARES

   Για 24 ημέρες, από χθες, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιείται, στην πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην πρωτεύουσα, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

 Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ:  Το Παζάρι Βιβλίου - που διοργανώνεται εδώ 21 πλέον χρόνια - αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας.

 Στο 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.

Η εκδήλωση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι ελεύθερη για όλους.

Το 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017 είναι μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook