Χ. Μαραγκόζη: «Εζησα σχέση ζωής με τον Βαρδή...»

Ο πόνος είναι μεγάλος. Η σχέση με τον Αντώνη Βαρδή μπορεί να έληξε με ένα επίπονο διαζύγιο, δεν παύει να ήταν σχέση ζωής μας, λέει η Χριστίνα Μαραγκόζη.

x-maragkozi-ezisa-sxesi-zwis-me-ton-bardi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Καλά – καλά δεν μπορεί να μιλήσει. Η Χριστίνα Μαραγκόζη, επί δέκα χρόνια σύζυγος του Αντώνη Βαρδή με τον οποίο έζησαν μια σχέση γεμάτη έρωτα, πάθος αλλά και τρικυμίες, και χώρισαν το 1995 με ένα επίπονο διαζύγιο που πήρε μεγάλη δημοσιότητα, είναι υπό το καθεστώς βαθιάς θλίψης. Ο Αντώνης Βαρδής και η Χριστίνα Μαραγκόζη ποτέ δεν έπαψαν να αναφέρουν δημοσίως ότι ο ένας αποτελούσε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του άλλου.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την απώλεια. Αυτός είναι ένας μεγάλος πόνος», λέει στο TheTOC.gr η Χριστίνα Μαραγκόζη. «Με τον Αντώνη συνδεθήκαμε προσωπικά και επαγγελματικά, έχω ζήσει τη “μισή” μου ζωή πλάι του, αυτή ήταν μια σχέση ζωής...»

«΄Οσο προετοιμασμένος κι αν είναι κανείς, ο θάνατος είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα ειδικά για έναν άνθρωπο δικό σου»

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε η Χριστίνα Μαραγκόζη κατά τη διάρκεια του γάμου τους ο Αντώνης Βαρδής είχε αντιμετωπίσει επίσης προβλήματα υγείας αλλά τα αντιμετώπισε με ψυχραιμία και βγήκε νικητής.

Περίμενε άραγε τη δυσάρεστη εξέλιξη; «΄Οσο προετοιμασμένος κι αν είναι κανείς, ο θάνατος είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα ειδικά για έναν άνθρωπο δικό σου», μας λέει η Χριστίνα Μαραγκόζη. «Περνάω δύσκολες ώρες...»

Η γνωριμία του Αντώνη Βαρδή με τη Χριστίνα Μαραγκόζη άνοιξε στην τραγουδίστρια τις πόρτες του χώρου του τραγουδιού. Ο έρωτας και ο χωρισμός τους ενέπνευσαν τον Βαρδή σε πολλά τραγούδια.

Η πρώτη συνεργασία Βαρδή – Μαραγκόζη έγινε στο περίφημο «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα», δεύτερο δίσκο του Αντώνη Βαρδή που κυκλοφόρησε το 1986. ΄Ενα χρόνο μετά, το 1987, Βαρδής και Μαραγκόζη συνεργάστηκαν στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Σ' ακολουθώ» το οποίο συμπεριλάμβανε το ντουέτο τους «Θα προχωράμε μαζί» σε στίχους Γιάννη Πάριου. Ακολούθησε η κοινή τους δουλειά «Τραγουδάμε μαζί» (1988) η οποία περιείχε την επιτυχία «Θα εκραγώ» σε στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.

 

Ο δίσκο «Στην Ελλάς του 2000» που κυκλοφόρησε το 1995 ο Αντώνης Βαρδής ήταν ιδιαίτερα επηρεασμένος από το χωρισμό του με τη Μαραγκόζη. «΄Οσο έγραφα τα τραγούδια αυτού του δίσκου δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου να κρύψω τα συναισθήματά του γύρω από το χωρισμό μου με τη Χριστίνα... Σαφώς και με ενοχλεί η δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής αλλά ένα μέρος της ευθύνης είναι δικό μου», είχε πει σε μια του συνέντευξη.

«Είχαμε πολλά προβλήματα με τη Χριστίνα και προσπαθούσαμε να τα κρατήσουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είχε πει σε άλλη του συνέντευξη. ΄Ισως αυτή η δημοσιότητα κόστισε το τέλος του γάμου τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook