Χάρι Πότερ: Το «καταραμένο παιδί» και σε βιβλίο

Το νέο θεατρικό έργο με ήρωα τον Χάρι Πότερ που θα κάνει πρεμιέρα σε 6 μήνες στο West End θα βγει και σε βιβλίο μια μέρα μετά.

xari-poter-to-katarameno-paidi-kai-se-biblio
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο θεατρικό έργο με ήρωα τον Χάρι Πότερ και τίτλο «Το καταραμένο παιδί» που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου στο Palace Theatre του West End, πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε βιβλίο.

Το δίπρακτο έργο θα εκδοθεί στις 31 Ιουλίου με την μορφή βιβλίου από την εκδοτική εταιρία Little Brown UK. Η ιστοσελίδα των φανατικών του μικρού μάγου, η Pottermote ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την διαδικτυακή διάθεση του e-book.

Η απόφαση για δημοσίευση του θεατρικού έργου ελήφθη μετά από τα χιλιάδες μηνύματα που έστειλαν οι φανατικοί φίλοι του Χάρι Πότερ που ήθελαν να έχουν και αυτό το έργο στην συλλογή τους.

Συγγραφέας του έργου είναι ο Τζακ Θορν με τον οποίο συνεργάστηκε, η διάσημη συγγραφέας των άλλων βιβλίων του μικρού μάγου, J K Rowlling.

Ο νεότερος γιος του Χάρι, ο Άλμπους αγωνίζεται με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς, που ποτέ δεν ήθελε...

Στο θεατρικό έργο οι θεατές θα δουν τον Χάρι Πότερ, τον Ρον και την Ερμιόνη, 19 χρόνια μετά το έβδομο βιβλίο που είχε τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» και εκδόθηκε το 2007. 

Ο Χάρι Πότερ θα εμφανιστεί επί σκηνής ως σύζυγος,  πατέρας τριών παιδιών και καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας. Ο Χάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν που αρνείται να μείνει πίσω, εκεί που του ανήκει.

Ο νεότερος γιος του Άλμπους αγωνίζεται με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς, που ποτέ δεν ήθελε. Και καθώς το παρελθόν και το παρόν συνδέονται δυσοίωνα, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος θα μάθουν τη δυσάρεστη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook