Χριστίνα Αλεξανιάν: αναλύοντας τη Μαρινέλλα

Η ηθοποιός μιλά για την προσωπική της ζωή και απαντά στις κριτικές για το αφιέρωμα στη Βέμπο που τη βρίσκει να συνεργάζεται με τη Μαρινέλλα, αναλύοντας εξονυχιστικά τη «μεγάλη κυρία»

|
SHARE THIS
0
SHARES

Πως είναι, άραγε, να δουλεύεις με τη «μεγάλη κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού» στη σκηνή; Αφαιρεί ή δίνει χώρο στους συνεργάτες της; «Σε όσους δουλεύουμε μαζί στο αφιέρωμα στη Βέμπο που με τίτλο «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» ανεβαίνει στο θέατρο Badminton η Μαρινέλλα φέρεται σαν ... μαμά. Μας φέρνει τυροπιτάκια και προσέχει να μην κρυώσουμε. Και ξέρει να αναδεικνύει τη δουλειά των νεαρότερων συνεργατών της αν κρίνω από το δικό μου παράδειγμα», λέει η Χριστίνα Αλεξανιάν που μιλάει στο The TOC.gr για τη σχέση της με τη «μεγάλη κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού». Η ηθοποιός είναι από τους συμπρωταγωνιστές της Μαρινέλλας στο φιλόδοξο ελληνικό μιούζικαλ που μετά την Αθήνα «ανεβαίνει» Θεσσαλονίκη και μετά είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην πρωτεύουσα για έναν ακόμα κύκλο παραστάσεων.

  Η Χριστίνα Αλεξανιάν απαντά επίσης στις κριτικές που έχει δεχτεί η παράσταση και μιλά «με το χέρι στην καρδιά» για την προσωπική της ζωή, για το αν είναι ερωτευμένη, για τις σκέψεις της απέναντι στην προοπτική του γάμου και ενός παιδιού στη ζωή της και για το ξεκίνημά της στην πασαρέλα καλλιστείων μέχρι το σήμερα.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook