Ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν ένας από τους θριαμβευτές στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2024, με την ταινία του με τίτλο Poor Things να κερδίζει δύο, αυτήν της Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ και του Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ, το οποίο πήρε η Έμμα Στόουν.
"Ήθελα να μιλήσω όλη νύχτα στον Μπρους Σπρίνγκστιν, έχουμε γενέθλια την ίδια ημέρα. Ήταν ο ήρωάς μου από τότε που ήμουν παιδί. Τέλος πάντων, σπαταλάω τον χρόνο μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους δούλεψαν για αυτήν την ταινία, τη Searchlight Pictures που την έκανε πραγματικότητα, όλους τους υπέροχους ηθοποιούς και τον Μπρους Σπρίνγκστιν που με έκανε να μεγαλώσω έτσι όπως μεγάλωσα", είπε με αρκετές δόσεις χιούμορ, συγκίνησης και αμηχανίας ο Γιώργος Λάνθιμος.
"Φυσικά (σ.σ. ευχαριστώ) την Έμμα Στόουν, το ξέρετε ότι κέρδισε, είναι η καλύτερη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε", κατέληξε ο Γιώργος Λάνθιμος.
Ο πανηγυρισμός του Μαρκ Ραφάλο πάντως ήταν το απόλυτο ενσταντανέ της βραδιάς. Ο ίδιος ήταν σε έκσταση με τις Χρυσές Σφαίρες της ταινίας, καθώς κυριολεκτικά χοροπήδαγε με το βραβείο ανά χείρας στη φωτογράφιση μετά την τελετή της απονομής.


Ο ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφίες από τις Χρυσές Σφαίρες στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: "Είμαι τόσο περήφανος για την ταινία, για το καστ και για όσους δούλεψαν".


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr